|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:15 am
wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:16 am
Nerai wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp Cześć!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:17 am
Nerai wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp dzieki xd xp xd blaugh papa sad ale ja jestem zdolna xd (gram sobie w internecie w pokesy xp xd xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:18 am
Nerai wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:23 am
Delisa Nerai wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp dzieki xd xp xd blaugh papa sad ale ja jestem zdolna xd (gram sobie w internecie w pokesy xp xd xp ) zyjecie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:25 am
Delisa Delisa Nerai wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp dzieki xd xp xd blaugh papa sad ale ja jestem zdolna xd (gram sobie w internecie w pokesy xp xd xp ) zyjecie sweatdrop haaaaaaaaaaaaaaaaaaalo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:26 am
Delisa Delisa Nerai wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp dzieki xd xp xd blaugh papa sad ale ja jestem zdolna xd (gram sobie w internecie w pokesy xp xd xp ) zyjecie sweatdrop tak jakby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:26 am
ja na razie tak, ale zaraz znikam sprzatac a potem przepisac i pouzupelniac kilkanascie stron notatek. Nawet w weekend sobie nie mozna odpoczac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:27 am
Delisa Delisa Delisa Nerai wole o tym nie myśleć... sweatdrop A tym czasem.... PAPPAPAPAPAPaaaaaaaaaaa.... wszystkim whee i specjalistyczny tajniasty przytulas dla Delisy xp xd xp dzieki xd xp xd blaugh papa sad ale ja jestem zdolna xd (gram sobie w internecie w pokesy xp xd xp ) zyjecie sweatdrop haaaaaaaaaaaaaaaaaaalo sad echo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:28 am
a jednak zyjecie xd xp xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:32 am
...jak białe brzuchy ryb, gdy gna je wodna ton, ławice białych sladów, ktoś mył i walczył z nurtem...
witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:33 am
Pisarz ...jak białe brzuchy ryb, gdy gna je wodna ton, ławice białych sladów, ktoś mył i walczył z nurtem... witam Czesc staraj sie nie uzywac polskich znakow, bo sie cos gai kreci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:34 am
Pisarz ...jak białe brzuchy ryb, gdy gna je wodna ton, ławice białych sladów, ktoś mył i walczył z nurtem... witam witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:35 am
Pisarz ...jak białe brzuchy ryb, gdy gna je wodna ton, ławice białych sladów, ktoś mył i walczył z nurtem... witam witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|