|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:47 am
Nerai i z kim ja się będe turlać crying crying crying ....... ..... ..... buuuu.... stare ja mogę się poturlać 3nodding 'zmienia się w wielkiego gema gema' 'turl...'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:47 am
hejka stare *kladzie sie na kanapie* spaaac *ziewa* .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:48 am
Sayokun Nerai i z kim ja się będe turlać crying crying crying ....... ..... ..... buuuu.... stare ja mogę się poturlać 3nodding 'zmienia się w wielkiego gema gema' 'turl...' Wielki gema gema eek z niesamowiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitym przyspieszeniem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:50 am
Delisa hejka stare *kladzie sie na kanapie* spaaac *ziewa* ..... witaj 'zieww' ja dopiero co wstałem sweatdrop wczoraj do 2:00 oglądałerm love hina na internet tv
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa hejka stare *kladzie sie na kanapie* spaaac *ziewa* ..... Witaj Delisa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wygląda zza framugi* Cześć wszyst... *wpada na niego wielki, turlający się gema gema* Ałłł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:52 am
Sayokun Delisa hejka stare *kladzie sie na kanapie* spaaac *ziewa* ..... witaj 'zieww' ja dopiero co wstałem sweatdrop wczoraj do 2:00 oglądałerm love hina na internet tv a ja musialam wstac o 5:30 stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:53 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszyst... *wpada na niego wielki, turlający się gema gema* Ałłł... turla się po czrnym przygnoiatając go do ziemi gema xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:54 am
Delisa Sayokun Delisa hejka stare *kladzie sie na kanapie* spaaac *ziewa* ..... witaj 'zieww' ja dopiero co wstałem sweatdrop wczoraj do 2:00 oglądałerm love hina na internet tv a ja musialam wstac o 5:30 stare crying eek xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:54 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszyst... *wpada na niego wielki, turlający się gema gema* Ałłł... Witaj! to jeszcze nic! wpadam na Ciebie TURLAJĄCA się Nerai twisted nie ma to jak gorące powitanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:55 am
Nerai Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszyst... *wpada na niego wielki, turlający się gema gema* Ałłł... Witaj! to jeszcze nic! wpadam na Ciebie TURLAJĄCA się Nerai twisted nie ma to jak gorące powitanie nyo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:56 am
Nerai Delisa hejka stare *kladzie sie na kanapie* spaaac *ziewa* ..... Witaj Delisa 4laugh hejka hejka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:57 am
Omega Sun Moze na czas kiedy polskie znaki zamieniaja sie w krzaczki nie uzywajmy ich, bo sie nie zrozumiemy sweatdrop chyba, ze to tylko ja mam ten problem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:58 am
Omega Sun Omega Sun Moze na czas kiedy polskie znaki zamieniaja sie w krzaczki nie uzywajmy ich, bo sie nie zrozumiemy sweatdrop chyba, ze to tylko ja mam ten problem blaugh nie tylko ty ale ciagle zapominam nie uzywac jak pisze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 1:58 am
Omega Sun Omega Sun Moze na czas kiedy polskie znaki zamieniaja sie w krzaczki nie uzywajmy ich, bo sie nie zrozumiemy sweatdrop chyba, ze to tylko ja mam ten problem blaugh nie mart sie ja tez tak mam sweatdrop sad ale ja i tak nie pisze tych znakow 3nodding nie uzywam : "ż" "ó" "ł" i tak dalej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|