|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 2:22 am
mnie tam sie podoba, ehh gdybym był kilka lat młodszy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 3:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 4:32 am
Nie ma to jak urodziny w McDonald's ;] Ale teraz wyżerka niezła, tylko czemu do mnie zaproszenie nie dotarło? ;[ czyli jesteś już legalna... no cześć, Bartek jestem ;DDDA poza tym to najlepszego życzę smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 5:41 am
Lavagetas_heqetai Nie ma to jak urodziny w McDonald's ;] Ale teraz wyżerka niezła, tylko czemu do mnie zaproszenie nie dotarło? ;[ czyli jesteś już legalna... no cześć, Bartek jestem ;DDDA poza tym to najlepszego życzę smile dzięki, dzięęęki ; D
ejjj urodziny w McDonald's są exxxtra! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 6:49 am
Dariia Lethiel no, w przyszlosci moze nawet opanuje lepiej photoshopa a ty tablet ^.~ ach te offtopy ...
a co do przyszłości i... urody - to będzie już tylko gorzej, moje panie! niestety xD *przytakuje sobie gapiąc się na własne odbicie w lustrze* Panowie, nie nakręcajcie się rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 3:34 pm
Dariia Lethiel MarianKanapowiec Ozzwald Dariia zamknij sie w koncu kretynie, raz na zwsze. ja twojej skośnej, chudej facjaty nie komentuje a jest sie do czego przyczepic. pirate a sie czepiaj.... jak bys sie poswiecala dla rodzimej produkcji alkoholi powyzej 40% tez bys tak wygladala... celem rozwiązania sporu: 1. może to co ma na ustach nie każdemu się podoba, ale jak dorośnie to wielu z nas, podtetryczałych juz znacznie, chciałoby się znaleźć na/w tych ustach, bo dziewczę ma szanse być całkiem śliczną kobietką no, w przyszlosci moze nawet opanuje lepiej photoshopa a ty tablet ^.~ nie mam tableta kocie
z gory sorry za offtop evil mzoe poszalec z kasowaniem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 14, 2008 4:05 pm
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Nie ma to jak urodziny w McDonald's ;] Ale teraz wyżerka niezła, tylko czemu do mnie zaproszenie nie dotarło? ;[ czyli jesteś już legalna... no cześć, Bartek jestem ;DDDA poza tym to najlepszego życzę smile dzięki, dzięęęki ; D
ejjj urodziny w McDonald's są exxxtra! XD nooooo mrgreen a ustawialiscie konstrukcje z kubeczkow ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 1:07 am
Lethiel nie mam tableta kocie
z gory sorry za offtop evil mzoe poszalec z kasowaniem wink za karę musisz umieścić swoje nagie zdjęcie ;D heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 3:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 2:46 am
Opc to sie nigdy nie zmienia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 9:02 am
Lethiel Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Nie ma to jak urodziny w McDonald's ;] Ale teraz wyżerka niezła, tylko czemu do mnie zaproszenie nie dotarło? ;[ czyli jesteś już legalna... no cześć, Bartek jestem ;DDDA poza tym to najlepszego życzę smile dzięki, dzięęęki ; D
ejjj urodziny w McDonald's są exxxtra! XD nooooo mrgreen a ustawialiscie konstrukcje z kubeczkow ? heart szczerze powiedziawszy to nie pamiętam. ; p wiem, że ogromną atrakcją była ta ogromna lodówa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 10:18 am
Lethiel evil mzoe poszalec z kasowaniem wink kazda durna odzywka swiadczy o tym, kto ja wypowiadal, wiec raczej zostawiam takie smaczki mrgreen aidanna: zdjecia ladne, ale co tak slabo? daj filmik, na ktorym kopulujecie. zeby jasnosc byla - nie jestem fanka uprawiania czynnosci milosnych na ulicy, ani fanka pokazywania na gronach i forach wszelkiej masci fot z procesu obsliniania sie kochankow, bo dla mnie to taka kiepawa manifestacja w stylu "łał, patrzcie, wy nie macie - ja mam". ja tez mam, ale nie pokazuje, po co wink chyba nie pokazywalam? http://fc06.deviantart.com/fs25/f/2008/152/5/1/swiatu_by_EvilYuki.png
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 3:09 pm
EvilYuki Lethiel evil mzoe poszalec z kasowaniem wink kazda durna odzywka swiadczy o tym, kto ja wypowiadal, wiec raczej zostawiam takie smaczki mrgreen aidanna: zdjecia ladne, ale co tak slabo? daj filmik, na ktorym kopulujecie. zeby jasnosc byla - nie jestem fanka uprawiania czynnosci milosnych na ulicy, ani fanka pokazywania na gronach i forach wszelkiej masci fot z procesu obsliniania sie kochankow, bo dla mnie to taka kiepawa manifestacja w stylu "łał, patrzcie, wy nie macie - ja mam". ja tez mam, ale nie pokazuje, po co wink chyba nie pokazywalam? http://fc06.deviantart.com/fs25/f/2008/152/5/1/swiatu_by_EvilYuki.png ja mam i sie chwale, a co. Jestem szczesliwa to czemu by nie. rolleyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 21, 2008 4:27 pm
Oi Dana Dana ja mam i sie chwale, a co. Jestem szczesliwa to czemu by nie. rolleyes heart temu nie, ze 90% nie jest zainteresowana tym, co miewasz w ustach wink jeszcze 20 lat temu ludzie ryckali sie ze soba jak dzisiaj, ale trzymali to w tajemnicy, dzisiaj mowic, ze sperma wycieka z pochwy po stosunku to jak chwalic sie wypiciem mleka... ja po prostu jestem skromnym dziewczeciem i juz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|