|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:43 pm
norlamnie paleczka zeby wybija... mrgreen apetycznie wyglada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:44 pm
Kiray norlamnie paleczka zeby wybija... mrgreen apetycznie wyglada...az sie chce taka mandaryne zakupic... chyba sie pojde przekimac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:44 pm
rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:46 pm
Ozzwald Kiray norlamnie paleczka zeby wybija... mrgreen apetycznie wyglada... az sie chce taka mandaryne zakupic... chyba sie pojde przekimac juz ja widze jak bedziesz spal po obejrzezniu tego zdjecia... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:47 pm
Kiray Ozzwald Kiray norlamnie paleczka zeby wybija... mrgreen apetycznie wyglada... az sie chce taka mandaryne zakupic... chyba sie pojde przekimac juz ja widze jak bedziesz spal po obejrzezniu tego zdjecia... mrgreen wezme oliwke i 4 godziny bede sobie dogadzal... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:48 pm
Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:48 pm
Kiray Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki... biale damskie bokserki rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:50 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki... biale damskie bokserki rofl rofl mrgreen twisted biale... slini sie.... *rzuca pilka do kosza za "3"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:51 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray norlamnie paleczka zeby wybija... mrgreen apetycznie wyglada... az sie chce taka mandaryne zakupic... chyba sie pojde przekimac juz ja widze jak bedziesz spal po obejrzezniu tego zdjecia... mrgreen wezme oliwke i 4 godziny bede sobie dogadzal... wink no ba...a jak jeszcze masz w domu wyrob mandarynko podobny to bedziesz mogl sie w niego wpatrywac i potegowac swoje doznania... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:53 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki... biale damskie bokserki rofl rofl mrgreen twisted musisz je kiedys uwiecznic na zdjeciu [oczywiscie na sobie] i przeslac mi te zdjecie...do oceny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:53 pm
Ozzwald Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki... biale damskie bokserki rofl rofl mrgreen twisted biale... slini sie.... *rzuca pilka do kosza za "3"* eek ...e .tego no ...ja bede zmykac na patrol dobranoc panom zycze mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:55 pm
Kiray no ba...a jak jeszcze masz w domu wyrob mandarynko podobny to bedziesz mogl sie w niego wpatrywac i potegowac swoje doznania... mrgreen nie mam... a sklepy juz pozamykane... musze sobie to zdjecie druknac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:55 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki... biale damskie bokserki rofl rofl mrgreen twisted musisz je kiedys uwiecznic na zdjeciu [oczywiscie na sobie] i przeslac mi te zdjecie...do oceny xd :>? do oceny...czyzby :>? twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:56 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki... biale damskie bokserki rofl rofl mrgreen twisted musisz je kiedys uwiecznic na zdjeciu [oczywiscie na sobie] i przeslac mi te zdjecie...do oceny xd :>? do oceny...czyzby :>? twisted twisted twisted twisted chcemy wiedziec czy sa fajne czy nie.. czy ci w nich dotwarzy i takie tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:57 pm
Ozzwald Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile rofl nie ma to jak meskie rozmowy rofl mrgreen twisted jakie masz majtki... biale damskie bokserki rofl rofl mrgreen twisted musisz je kiedys uwiecznic na zdjeciu [oczywiscie na sobie] i przeslac mi te zdjecie...do oceny xd :>? do oceny...czyzby :>? twisted twisted twisted twisted chcemy wiedziec czy sa fajne czy nie.. czy ci w nich dotwarzy i takie tam... wlasnie...w ten sposob sprawdzimy czy masz wyczucie gustu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|