|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 1:45 am
soksikertsoksikert 4laugh jut eszembe, van felétek bolondballagás?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 2:46 am
Hajrá az érettségin smile Egyébként szerintem pindurit fel volt fújva a mi időnkben (2007) de am az leesett nekem már akkor hogy tényleg érdemes minden tételből ill tananyagból tudni valamennyit. A matek írásbeli elején olyan könnyű feladatok voltak hajaj... Mind1 szóval hajrá smile Nálunk hát... én belefértem nagyjából. Max az átnézést nem fejeztem be teljesen amikor már másodszor-harmadszor néztem át (középszint szintén). Nálunk volt bolondballagás (mi is meg azelőtt a felsőbbévesek is), én akkor picit "kínaiasan" ölzötem (kíni szabású felső, selyem gatya harisnya lapos cipő) lol. Tényleg ki miben volt/lesz bolondballagáson? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 11:04 am
Elnézést a kérdésért, de milyen az a bolond ballagás? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 11:14 am
a végzősök az utolsó héten valameik nap beöltöznek vicces ruhákba (mint farsangkor) és az egész sulin végigrohangálnak, hangosan énekelnek, kiabálnak, benyitnak a tanítási órákra és végigvonulnak, mint a rendes ballagáson, csak éppen viccesebben
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 11:18 am
napsugar a végzősök az utolsó héten valameik nap beöltöznek vicces ruhákba (mint farsangkor) és az egész sulin végigrohangálnak, hangosan énekelnek, kiabálnak, benyitnak a tanítási órákra és végigvonulnak, mint a rendes ballagáson, csak éppen viccesebben Jaaah... sweatdrop Na ez nálunk kimaradt. biggrin Mondjuk a szerenádunk vicces volt. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 11:56 am
napsugar belefértél az időbe? mindenki arra panaszkodik közép szinten, hogy kevés volt az idő Én belefértem az időbe, a szövegértésnél is de sokan mondták nálunk is hogy kevés volt az idő :/
a bolondballagáskor nálunk is ez volt, mindenki random csak én Loliztam de az osztály előtte nem tudta mi is leszek XD sebaj....
matek valaki? vagy csak nekem lett rossz a 2. rész? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 11:59 am
ezt én akartam belinkelni stare a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek köszönöööööm *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:00 pm
Az Timmy napsugar belefértél az időbe? mindenki arra panaszkodik közép szinten, hogy kevés volt az idő Én belefértem az időbe, a szövegértésnél is de sokan mondták nálunk is hogy kevés volt az idő :/
a bolondballagáskor nálunk is ez volt, mindenki random csak én Loliztam de az osztály előtte nem tudta mi is leszek XD sebaj....
matek valaki? vagy csak nekem lett rossz a 2. rész? xp majdnem a falba vertem a fejem a vége felé... erősségem a matek de ez most rohadt nehézre sikerült....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:08 pm
napsugar ezt én akartam belinkelni stare a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek köszönöööööm *.* Bocsi kedvesem sweatdrop de gyorsan elküldtem mindenkinek csak gaia volt hátra és ez az egyik módja, De szerintem megtudjuk kérni kapitányunkat hogy egy kör üzenetet is tudjon küldeni mindenkinek. Vagy azt mi is tudunk?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:08 pm
napsugar Az Timmy napsugar belefértél az időbe? mindenki arra panaszkodik közép szinten, hogy kevés volt az idő Én belefértem az időbe, a szövegértésnél is de sokan mondták nálunk is hogy kevés volt az idő :/
matek valaki? vagy csak nekem lett rossz a 2. rész? xp majdnem a falba vertem a fejem a vége felé... erősségem a matek de ez most rohadt nehézre sikerült....Nekem is 2 rész nagyon szar lett de viszont az 1. pont jó lett
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:10 pm
napsugar Az Timmy napsugar belefértél az időbe? mindenki arra panaszkodik közép szinten, hogy kevés volt az idő Én belefértem az időbe, a szövegértésnél is de sokan mondták nálunk is hogy kevés volt az idő :/
matek valaki? vagy csak nekem lett rossz a 2. rész? xp majdnem a falba vertem a fejem a vége felé... erősségem a matek de ez most rohadt nehézre sikerült.... alapjáraton nem vagyok matekzseni... így most rimánkodhatok, hogy ne kelljen szóbelizni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:18 pm
Medvelaszlo napsugar ezt én akartam belinkelni stare a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek köszönöööööm *.* Bocsi kedvesem sweatdrop de gyorsan elküldtem mindenkinek csak gaia volt hátra és ez az egyik módja, De szerintem megtudjuk kérni kapitányunkat hogy egy kör üzenetet is tudjon küldeni mindenkinek. Vagy azt mi is tudunk? nem tudunk, de azért ennyire nem kell túlzásokba esni.... majd néha belinkelgetem ide, vagy a szavazós topikba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:49 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar ezt én akartam belinkelni stare a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek köszönöööööm *.* Bocsi kedvesem sweatdrop de gyorsan elküldtem mindenkinek csak gaia volt hátra és ez az egyik módja, De szerintem megtudjuk kérni kapitányunkat hogy egy kör üzenetet is tudjon küldeni mindenkinek. Vagy azt mi is tudunk? nem tudunk, de azért ennyire nem kell túlzásokba esni.... majd néha belinkelgetem ide, vagy a szavazós topikbaOksa biggrin sikerülni fog tuti biggrin veled van a guild és még a baráti köröm is. A sajátodról nem is beszélve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:51 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar ezt én akartam belinkelni stare a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek köszönöööööm *.* Bocsi kedvesem sweatdrop de gyorsan elküldtem mindenkinek csak gaia volt hátra és ez az egyik módja, De szerintem megtudjuk kérni kapitányunkat hogy egy kör üzenetet is tudjon küldeni mindenkinek. Vagy azt mi is tudunk? nem tudunk, de azért ennyire nem kell túlzásokba esni.... majd néha belinkelgetem ide, vagy a szavazós topikbaAzért Mal-t megkérhetitek, ő küldhet guild-es annonszmentet. 3nodding (am szavaztam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|