Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 329 330 331 332 333 334 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yolanda Thissa

PostPosted: Tue May 04, 2010 1:45 am

soksikertsoksikert 4laugh
jut eszembe, van felétek bolondballagás?
PostPosted: Tue May 04, 2010 2:46 am

Hajrá az érettségin smile Egyébként szerintem pindurit fel volt fújva a mi időnkben (2007) de am az leesett nekem már akkor hogy tényleg érdemes minden tételből ill tananyagból tudni valamennyit. A matek írásbeli elején olyan könnyű feladatok voltak hajaj... Mind1 szóval hajrá smile Nálunk hát... én belefértem nagyjából. Max az átnézést nem fejeztem be teljesen amikor már másodszor-harmadszor néztem át (középszint szintén). Nálunk volt bolondballagás (mi is meg azelőtt a felsőbbévesek is), én akkor picit "kínaiasan" ölzötem (kíni szabású felső, selyem gatya harisnya lapos cipő) lol. Tényleg ki miben volt/lesz bolondballagáson? smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue May 04, 2010 11:04 am

Elnézést a kérdésért, de milyen az a bolond ballagás? sweatdrop
PostPosted: Tue May 04, 2010 11:14 am

a végzősök az utolsó héten valameik nap beöltöznek vicces ruhákba (mint farsangkor) és az egész sulin végigrohangálnak, hangosan énekelnek, kiabálnak, benyitnak a tanítási órákra és végigvonulnak, mint a rendes ballagáson, csak éppen viccesebben

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue May 04, 2010 11:18 am

napsugar
a végzősök az utolsó héten valameik nap beöltöznek vicces ruhákba (mint farsangkor) és az egész sulin végigrohangálnak, hangosan énekelnek, kiabálnak, benyitnak a tanítási órákra és végigvonulnak, mint a rendes ballagáson, csak éppen viccesebben

Jaaah... sweatdrop
Na ez nálunk kimaradt. biggrin Mondjuk a szerenádunk vicces volt. xd
PostPosted: Tue May 04, 2010 11:56 am

napsugar
belefértél az időbe? mindenki arra panaszkodik közép szinten, hogy kevés volt az idő

Én belefértem az időbe, a szövegértésnél is de sokan mondták nálunk is hogy kevés volt az idő :/

a bolondballagáskor nálunk is ez volt, mindenki random csak én Loliztam de az osztály előtte nem tudta mi is leszek XD sebaj....

matek valaki? vagy csak nekem lett rossz a 2. rész? xp

Az Timmy

Kind Miko

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue May 04, 2010 11:57 am

Segítsetek Napsinak! Szavazni kéne hogy ingyen tudjanak csinálni kreszvizsgát
http://radioplusz.hu/index.php?option=com_pollxt&task=init&pollid=4
Tömörkény 13/d – kel szavazni köszi mindenki!
Jah és óránként lehet isméltelni
PostPosted: Tue May 04, 2010 11:59 am

Medvelaszlo
ezt én akartam belinkelni stare
a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek
köszönöööööm *.*

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:00 pm

Az Timmy
napsugar
belefértél az időbe? mindenki arra panaszkodik közép szinten, hogy kevés volt az idő

Én belefértem az időbe, a szövegértésnél is de sokan mondták nálunk is hogy kevés volt az idő :/

a bolondballagáskor nálunk is ez volt, mindenki random csak én Loliztam de az osztály előtte nem tudta mi is leszek XD sebaj....

majdnem a falba vertem a fejem a vége felé... erősségem a matek de ez most rohadt nehézre sikerült....
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:08 pm

napsugar
Medvelaszlo
a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek
köszönöööööm *.*

Bocsi kedvesem sweatdrop de gyorsan elküldtem mindenkinek csak gaia volt hátra és ez az egyik módja, De szerintem megtudjuk kérni kapitányunkat hogy egy kör üzenetet is tudjon küldeni mindenkinek. Vagy azt mi is tudunk?

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:08 pm

napsugar
Az Timmy
napsugar

majdnem a falba vertem a fejem a vége felé... erősségem a matek de ez most rohadt nehézre sikerült....

Nekem is 2 rész nagyon szar lett de viszont az 1. pont jó lett
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:10 pm

napsugar
Az Timmy
napsugar

alapjáraton nem vagyok matekzseni... így most rimánkodhatok, hogy ne kelljen szóbelizni....

Az Timmy

Kind Miko

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:18 pm

Medvelaszlo
napsugar
Medvelaszlo
köszönöööööm *.*

Bocsi kedvesem sweatdrop de gyorsan elküldtem mindenkinek csak gaia volt hátra és ez az egyik módja, De szerintem megtudjuk kérni kapitányunkat hogy egy kör üzenetet is tudjon küldeni mindenkinek. Vagy azt mi is tudunk?
nem tudunk, de azért ennyire nem kell túlzásokba esni.... majd néha belinkelgetem ide, vagy a szavazós topikba
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:49 pm

napsugar
Medvelaszlo
napsugar
Medvelaszlo
köszönöööööm *.*

nem tudunk, de azért ennyire nem kell túlzásokba esni.... majd néha belinkelgetem ide, vagy a szavazós topikba

Oksa biggrin sikerülni fog tuti biggrin veled van a guild és még a baráti köröm is. A sajátodról nem is beszélve.

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:51 pm

napsugar
Medvelaszlo
napsugar
Medvelaszlo
köszönöööööm *.*

Azért Mal-t megkérhetitek, ő küldhet guild-es annonszmentet. 3nodding (am szavaztam)
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 329 330 331 332 333 334 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games