|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:32 pm
Rynn the Vampire Kage? Nie..on rzadko kiedy jest na gaii 3nodding z pewnych względ xd ale nieważne xd i jeszcze Miss Karina :>>> noludzie, ujawniać się! A niby po co ? takie ładne zoo tutaj xd Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:32 pm
Rynn the Vampire Sayokun taaa bez konkursów sweatdrop ale mogę się założyć że z 3 osoby są online i gapią się na nas odstatnio zauważułem że tak robi yume kyoko i twój osoboisty cień Kage? Nie..on rzadko kiedy jest na gaii 3nodding z pewnych względ xd ale nieważne xd i jeszcze Miss Karina :>>> noludzie, ujawniać się! taa dalej scream co do tych konkursów avi powinnaś wygrać 3nodding masz fajnego avi 3nodding (chodź ja się na tym nie znam co widać po moim avatarku sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:33 pm
Point.Zer0 Rynn the Vampire Kage? Nie..on rzadko kiedy jest na gaii 3nodding z pewnych względ xd ale nieważne xd i jeszcze Miss Karina :>>> noludzie, ujawniać się! A niby po co ? takie ładne zoo tutaj xd Witam wszystkich xd wiedziałem xd witaj xd kolejny do kolekcji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:35 pm
Point.Zer0 Sayokun Point.Zer0 Rynn the Vampire Kage? Nie..on rzadko kiedy jest na gaii 3nodding z pewnych względ xd ale nieważne xd i jeszcze Miss Karina :>>> noludzie, ujawniać się! A niby po co ? takie ładne zoo tutaj xd Witam wszystkich xd wiedziałem xd witaj xd kolejny do kolekcji xd " kolekcji " - Ja grałem w ragnaroka , właśnie się zalogowałem i niw eidzę polskich znaków sweatdrop tak jest od rana i wszyscy tak mają raz są polskie znaki a raz nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:37 pm
Point.Zer0 Rynn the Vampire Kage? Nie..on rzadko kiedy jest na gaii 3nodding z pewnych względ xd ale nieważne xd i jeszcze Miss Karina :>>> noludzie, ujawniać się! A niby po co ? takie ładne zoo tutaj xd Witam wszystkich xd cześć Zeruś whee
o, myślałam, że to z tymi znakami to wina mojego kompa...dobrze wiedzieć, że nie, bo ciągle przestawiałam na unicode ręcznie, ale pomagało tylko czasowo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:37 pm
Sayokun tak jest od rana i wszyscy tak mają raz są polskie znaki a raz nie sweatdrop Esh , co oni znów z ustawieniami forum kombinują , cośczujęże nikomu to na dobre nie wyjdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:39 pm
Buhaha lol , witaj Rynn , wybacz ale mi ciekawą sytuację przypomniałaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:42 pm
Point.Zer0 Buhaha lol , witaj Rynn , wybacz ale mi ciekawą sytuację przypomniałaś jaką? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:45 pm
Rynn the Vampire Point.Zer0 Buhaha lol , witaj Rynn , wybacz ale mi ciekawą sytuację przypomniałaś jaką? whee Lepiej nie bede polskich znakow na razie uzywal... Na TaekwonDo zlachany popijam isostara , a tu znajoma podbiega. No to wyciagam reke i podaje przed nia butelke. Ona sie na mnie popatrzyla, i obrazila , bo chciala mnie na powitanie przutylic na powitanie a ja do niej tak materialistycznie. A ja tylko myslalem ze jej sie pic chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:49 pm
Ech , trzeba konczyc - dobranoc wszystkim obecnym i lurkujacym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:58 pm
Sayokun Rynn the Vampire Point.Zer0 Rynn the Vampire Point.Zer0 Buhaha lol , witaj Rynn , wybacz ale mi ciekawą sytuację przypomniałaś jaką? whee Lepiej nie bede polskich znakow na razie uzywal... Na TaekwonDo zlachany popijam isostara , a tu znajoma podbiega. No to wyciagam reke i podaje przed nia butelke. Ona sie na mnie popatrzyla, i obrazila , bo chciala mnie na powitanie przutylic na powitanie a ja do niej tak materialistycznie. A ja tylko myslalem ze jej sie pic chce xd xd materializm panuje : D ej, dalej nie mogę znaleźć żadnych ava konkurs stare sweatdrop szukam... coś znalazłam, ale jakiś szajsowaty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 2:00 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Point.Zer0 Rynn the Vampire Point.Zer0 Buhaha lol , witaj Rynn , wybacz ale mi ciekawą sytuację przypomniałaś jaką? whee Lepiej nie bede polskich znakow na razie uzywal... Na TaekwonDo zlachany popijam isostara , a tu znajoma podbiega. No to wyciagam reke i podaje przed nia butelke. Ona sie na mnie popatrzyla, i obrazila , bo chciala mnie na powitanie przutylic na powitanie a ja do niej tak materialistycznie. A ja tylko myslalem ze jej sie pic chce xd xd materializm panuje : D ej, dalej nie mogę znaleźć żadnych ava konkurs stare sweatdrop szukam... coś znalazłam, ale jakiś szajsowaty stare a ja nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|