|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:10 pm
idę się odlać
(proszę sie nie martwić gdzie i jak gema się odlał)
wraca gema normalnej wielkości
nie mogę wrucić do postaci saya gonk
coś się zablokowało gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:12 pm
*Wyciaga rozowa fiolke z kieszeni*Nyu^ ^*rzuca nia w Sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:13 pm
Sayokun Nerai Sayokun Sei chan Wrau!!!*W biega do budynku i wrzuca Sayo pod prysznic*Mrau!!!! pęcznieje i dużu gema gema wyturlowuje się z przysznica zgniatając sei nerai i rynn Zostałam zaturlana przez Latającego, mokrego i napęczniałego SAyo... eek eek eek Co się Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... ninja gema nie jestem say tylko gema gema wielki ż22;ty i okrągły gema Widac po Avatarku twisted PAnie Gema Gema xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:15 pm
Sei chan *Wyciaga rozowa fiolke z kieszeni*Nyu^ ^*rzuca nia w Sayo* 'zmienia się w lethiel ' i co teraz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:15 pm
Sayokun idę się odlać (proszę sie nie martwić gdzie i jak gema się odlał) wraca gema normalnej wielkości nie mogę wrucić do postaci saya gonk coś się zablokowało gonk eek
Ale chyba nie zostanie Ci tan na zawsze confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:16 pm
Mykam papatki!!!!
Przynajmniej Sayo mozesz zobaczyc jak Lethiel nago wyglada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:17 pm
Sayokun Sei chan *Wyciaga rozowa fiolke z kieszeni*Nyu^ ^*rzuca nia w Sayo* 'zmienia się w lethiel ' i co teraz gonk Przynajmnie słodko wyglądasz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:18 pm
Sei chan Mykam papatki!!!! Przynajmniej Sayo mozesz zobaczyc jak Lethiel nago wyglada xd Papapa Sei chan! Lethiel się ucieszy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:19 pm
Sei chan Mykam papatki!!!! Przynajmniej Sayo mozesz zobaczyc jak Lethiel nago wyglada xd xd xp xd papa 'wysila się' 'zmiania się w saya' udało się xd xd xd to była tylko chwilowa niedyspozycja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:21 pm
Dobra ja tez uciekam!
heart Niech Liść Kleofas będzie z Wami heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:23 pm
Nerai Dobra ja tez uciekam! heart Niech Liść Kleofas będzie z Wami heart papa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 1:27 pm
taaa bez konkursów sweatdrop ale mogę się założyć że z 3 osoby są online i gapią się na nas odstatnio zauważułem że tak robi yume kyoko i twój osoboisty cień
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|