|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:10 pm
Kiray no ba... patrzylem jak te nasze cipki daly tym szwabom gole zdobywac... dali sie im zdekoncentrowac... ale pierwsza polowa miodzio mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:13 pm
Ozzwald Kiray no ba... patrzylem jak te nasze cipki daly tym szwabom gole zdobywac... dali sie im zdekoncentrowac... ale pierwsza polowa miodzio mrgreen nom miodzio... troche za duzo kopaniny bylo, jednak nie zabardzo to byla wina naszych... zalowalem ze Hajto juz nie gra, on by nie pozwolil aby te lajzy naszych tak kosili...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:16 pm
Kiray Ozzwald Kiray no ba... patrzylem jak te nasze cipki daly tym szwabom gole zdobywac... dali sie im zdekoncentrowac... ale pierwsza polowa miodzio mrgreen nom miodzio... troche za duzo kopaniny bylo, jednak nie zabardzo to byla wina naszych... zalowalem ze Hajto juz nie gra, on by nie pozwolil aby te lajzy naszych tak kosili... tez o nim pomyslalem.. on byl pierwszy do bijatyki mrgreen az bylem w szoku ze Austryjacy zeszli w komplecie z boiska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:19 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray no ba... patrzylem jak te nasze cipki daly tym szwabom gole zdobywac... dali sie im zdekoncentrowac... ale pierwsza polowa miodzio mrgreen nom miodzio... troche za duzo kopaniny bylo, jednak nie zabardzo to byla wina naszych... zalowalem ze Hajto juz nie gra, on by nie pozwolil aby te lajzy naszych tak kosili... tez o nim pomyslalem.. on byl pierwszy do bijatyki mrgreen az bylem w szoku ze Austryjacy zeszli w komplecie z boiska... on wzbudzal respekt z przeciwnikach, faulowac umial a i kazdem cos by powiedzial xd zeszli w 11 bo sedzia jelopa...jeszcze Smolarkowi dal zolta bo myslal ze symuluje, a powinien dac druga zolta kolesiowi z numerem 4... ciesze sie ze kibice wygwizdali tych austryjakow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:22 pm
dzisiaj slyszalem jak mandaryna spiewala na koncercie, a nie ze jak zwykle z playbacku lecialo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:23 pm
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray no ba... patrzylem jak te nasze cipki daly tym szwabom gole zdobywac... dali sie im zdekoncentrowac... ale pierwsza polowa miodzio mrgreen nom miodzio... troche za duzo kopaniny bylo, jednak nie zabardzo to byla wina naszych... zalowalem ze Hajto juz nie gra, on by nie pozwolil aby te lajzy naszych tak kosili... tez o nim pomyslalem.. on byl pierwszy do bijatyki mrgreen az bylem w szoku ze Austryjacy zeszli w komplecie z boiska... on wzbudzal respekt z przeciwnikach, faulowac umial a i kazdem cos by powiedzial xd zeszli w 11 bo sedzia jelopa...jeszcze Smolarkowi dal zolta bo myslal ze symuluje, a powinien dac druga zolta kolesiowi z numerem 4... ciesze sie ze kibice wygwizdali tych austryjakow... szkoda ze gwizdali podczas ich hymnu.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:25 pm
Kiray dzisiaj slyszalem jak mandaryna spiewala na koncercie, a nie ze jak zwykle z playbacku lecialo sobie odpuscilem sopot... jakos wykonawcy ktorzy wystepowali, nie byli dla mnie zacheta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:27 pm
Ozzwald szkoda ze gwizdali podczas ich hymnu.... sweatdrop tego nie widzialem bo za pozno na TVP2 przezucilem... no ale jak tak robili to szkoda... a i tak najwiekszy blamaz byl jak podczas meczu Polska vs Wegry cos sie stalo z kaseta z wegierskim hymnem i spiker poprosil kibicow wegierskich, aby ci zaspiewali hymn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:28 pm
Ozzwald Kiray dzisiaj slyszalem jak mandaryna spiewala na koncercie, a nie ze jak zwykle z playbacku lecialo sobie odpuscilem sopot... jakos wykonawcy ktorzy wystepowali, nie byli dla mnie zacheta... ja to uslyszalem jak przez przypadek kanal zmienilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:34 pm
Kiray Ozzwald Kiray dzisiaj slyszalem jak mandaryna spiewala na koncercie, a nie ze jak zwykle z playbacku lecialo sobie odpuscilem sopot... jakos wykonawcy ktorzy wystepowali, nie byli dla mnie zacheta... ja to uslyszalem jak przez przypadek kanal zmienilem... ja mam nadzieje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:40 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray dzisiaj slyszalem jak mandaryna spiewala na koncercie, a nie ze jak zwykle z playbacku lecialo sobie odpuscilem sopot... jakos wykonawcy ktorzy wystepowali, nie byli dla mnie zacheta... ja to uslyszalem jak przez przypadek kanal zmienilem... ja mam nadzieje wink rofl pirate a tu masz zdjecie rozebranej mandaryny... http://www.joemonster.org/article.php?sid=5036&mode=thread&order=0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:42 pm
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray dzisiaj slyszalem jak mandaryna spiewala na koncercie, a nie ze jak zwykle z playbacku lecialo sobie odpuscilem sopot... jakos wykonawcy ktorzy wystepowali, nie byli dla mnie zacheta... ja to uslyszalem jak przez przypadek kanal zmienilem... ja mam nadzieje wink rofl pirate a tu masz zdjecie rozebranej mandaryny... norlamnie]http://www.joemonster.org/article.php?sid=5036&mode=thread&order=0norlamnie paleczka zeby wybija... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|