|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:33 pm
Rynn the Vampire nooooo, naprawiło się dziadostwo stressed jak tam wynik meczu w ogóle? 0-1 dla realu buu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:34 pm
YEACH, DZIALA! DARMOWY REED'S DLA WSZYSTKICH! *BIEGA I ROZDAJE WSZYSTKIM PIWO* crying JESTEM TAKA SZCZESLIWA ZE AZ SIE PORYCZALAM xd (tez swieto bo ja nie umiem plakac xd) biggrin TAK, TAK, TAK, G-G RUSZYLA JUUUUUUUUUUUUUU heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:38 pm
ano ruszyła XD dzięki za redsa ^^ Nyo, nareszcie sobie zmieniłam kolor skóry...całego avaka musiałam deletować stare bo kurczę na początku mi się zły wybrał...taki różowawy. A miał być ten blady blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:39 pm
Ave! Jeślli chdzi o mnie, to staram się czytać większość waszych postów. A 17 stuknęła mi w lutym ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:40 pm
Moze to strasznie noobowate ale czy da się wywalić ava ale zostwić ciuchy i forsę? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:41 pm
0-2 koniec swiata crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:42 pm
kurczę...ja chcę do Cienia sad kochaństwo wyjechało 5 dni temu...i jeszze ponad tydzień go nie będzie sad
Kora - masz na myśli zmianę avatara na inny? Tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:44 pm
Pisarz 0-2 koniec swiata crying crying crying crying crying crying cóż, ja tam jestem za madrytem stare tej, wiecie, że Zeruś wrócił? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:45 pm
nie wierze, najmłodsza jestem xP *oddaje piwko* nie dla mnie, ja poprosze soczek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:45 pm
Kur...de. Nieeee crying crying crying No i co to ma byc?! Kibicuje Wisle od 5. klasy podstawowki! (teraz jestem w 3ciej gimka) Mialam nadzieje, ze choc honorowego strzela.. sad Ale i tak dzielnie sie trzymalismy! Jazda jazda Biala Giwazda crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:47 pm
no i po meczu 0-2 i koniec marzeń crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:48 pm
Aque nie wierze, najmłodsza jestem xP *oddaje piwko* nie dla mnie, ja poprosze soczek biggrin aq - ale reds to prawie jak oranżadka gonk jak chcesz to jedź ze mną jutro do katowic to się schlejemy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:49 pm
Ja tam kocham leach i cracovie... Jest nasz trzech cracovia arka i lech! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:49 pm
Ej, orenżadka? Ja po półlitrowym Reedsie ide spać XD Nee, ja po coli jestem pijana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 1:51 pm
Ja chCę trzy Redds'y! Po tylu może coś poczuję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|