|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 8:39 am
Hmm..most hogy elolvastam a random haverjelölésekkel kapcsolatos írásokat, nyugodt szivvel törlöm azt a három nemtomkit... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 9:26 am
én is mindig elutasítom a random friend felkéréseket... mióta vendelek folyton csak kunyiznak tőlem confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 12:42 pm
ok..a felkérésekkel nincs is semmi baj...eldönthetem, hogy akarom vagy nem...írhatok neki vagy rákérdezhetek, hogy méiért pont én....a "tetszik az avid" általában nem hat meg mert két naponta más az avim xd ami igazán idegesít, hogy bejelentkezéskor mindig az első a bugyborék ellenőrzés, mert van néhány speciális haverom akikkel ezen keresztül kommunikálunk...erre mindenféle idegen ismeretlen arcok kéregető bugyborékai pattannak fel a hőn útált új oldalon...na ezeket törlöm kérdezés nélkül..ma csak hármat stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 12:43 pm
ja...és kösz Napcsi, megoldottam a homokszínű gatya problémát wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 24, 2010 5:51 am
Nálam is volt már nem egyszer, hogy valaki olyan szöveggel akart barátnak jelölni engem, mert tetszik neki a külsőm és/vagy a profilom. Az ilyeneket én is mindig elutasítom, nem szoktam rákérdezni. De ha mondjuk egy másik magyar kér fel, vagy ha már legalább egy kis ideje jóban vagyunk az illetővel, akkor szoktam inkább elfogadni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 25, 2010 11:02 am
Jujjj volt valaki PEN-en? Aki nem tudná miről van szó, a Pécsi Egyetemi Napokról, Pécs egyik legjobb egyetemi partyjáról, ami a diákrektor-választással kapcsolatos. A belföldi és külföldi bandák tömkelege, csak utolsó nap 5300 ember... Szóval buli orrvérzésig. rofl 4 nap tömény élvezete a zenének, programoknak és persze az alkoholnak twisted Én csak utolsó nap jutottam ki, de így is hatalmasat tudtam bulizni... Ezt tanusítja a mai kinézetem és hogy reggel 6kor értem haza biggrin Ha valaki szeretne részleteket, vagy kedvet kapott az jöjjön jövőre biggrin Linkek: Bama - PenPen 2010
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 1:45 am
Gondolom nem olyan "nagy durranás" hír a következő a guildre nézve, de azért megírom (és NEM dicsekvés sweatdrop ) Holnaptól május 3 estig bizonytalan hogy feljövök-e Gaiára mert Németországban leszek bár lehet hogy onnan is netezek legalább egyszer ha találok vmi normális árú netezési lehetőséget. Addig is "az Erő legyen veletek" smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 8:15 am
akár érdekel titeket akár nem elmondom XD megyek szerenádozni XD holnap meg suli... majd alszunk bent.... izgiiii xd mindjárt vége a sulinak O___o hétfőtől érettségi gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 28, 2010 9:49 am
napsugar akár érdekel titeket akár nem elmondom XD megyek szerenádozni XD holnap meg suli... majd alszunk bent.... izgiiii xd mindjárt vége a sulinak O___o hétfőtől érettségi gonk crying a szerenád az jó smile sok sikert az érettségihez előre is ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 12:56 pm
elballagtunk.... olyan furiii O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 1:06 pm
Én meg holnap mehetek énekelni ballagásra... denincskedvem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 10:14 am
Sok sikert az érettségihez mindenkinek, aki idén érettségizik! Anno a ballagás után nekem is fura volt egy kicsit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 11:11 am
OMFG Ti is látjátok, hogy csillognak az itemek? biggrin Persze csak azok amik cash shopból vannak, de akkor is. biggrin (És másképp csillog a sima cash shop item, az EI, a Chance Item és a monthly... - ez most megint egy újabb promóció akar lenni a cash shopnak? sweatdrop )
Edit: MCs = pink/purple sparkle EIs = blue sparkle RIG = rainbow sparkle Cash Shop items = gold sparkle Aquarium = aquamarine sparkle
És hogy ON is legyek: Sok sikert minden érettségizőnek! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 11:27 am
látom látom XD bár erre az összefüggésre nem nagyon jöttem rá xD de nekem tetszik XD
köszi a drukkot whee hasonló jókat a bajtársanak!!! X3 (érvelt valaki rajtam kívül? xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 11:33 am
belefértél az időbe? mindenki arra panaszkodik közép szinten, hogy kevés volt az idő
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|