|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 3:30 am
Ty myślisz,że są ludźmi tylko ludzie, których ludźmi nazywać chce twój świat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 4:31 am
I'll tell you stories of the better times the place we once knew...[...] the place we call home
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 5:11 am
Have you ever heard of the Orange range?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 7:47 am
Nszo-czi Ty myślisz,że są ludźmi tylko ludzie, których ludźmi nazywać chce twój świat lecz jeśli pójdziesz tropem moich braci dowiesz się największych prawda najświętszych prawd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:42 am
I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, babe And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you, babe And I don't wanna miss a thing
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:48 am
nienawidze Ciebie wkurwiasz mnie istnieniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 6:48 am
kirameite yurameite tsukami yuku yume no hana atashi no te wo kobore ochite negau mama kono omoi anata ni nari watare hateru nara semete tsuyoku kono hana moe yuku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 7:46 am
Let's dance to joy division Celebrate the irony Everything is going wrong But we're so happy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:06 am
I say Wooo Hoohooo Woooooo Hooohooohooo It's you, and me And the mambo swing dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:10 am
co się stało, nie odstanie się już jak na złość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:46 pm
Dam ci wszystko to co lubisz Ale siebie dam po ślubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 10:49 am
Mroovecka Nszo-czi Ty myślisz,że są ludźmi tylko ludzie, których ludźmi nazywać chce twój świat lecz jeśli pójdziesz tropem moich braci dowiesz się największych prawda najświętszych prawd Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księzycową noc I czemu rys tak szczerzy zęby rad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 7:17 am
Dla mnie proszę graj Graj na trąbce tej I choć płynie czas Nie wyrzuć mnie z pamięci swej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:39 am
Nszo-czi Dla mnie proszę graj Graj na trąbce tej I choć płynie czas Nie wyrzuć mnie z pamięci swej Już nie mogę biec I w bezruchu trwam Nie zostało nic Puste serce mam Bo żołnierzem jestem rannym I nie walczę już Niewiele tak Dzis chcę Wezcie mnie stąd Lub tu zostawcie mnie Dla mnie proszę graj Nie mam siły dość Żadną ze znanych dróg Nie mozna nigdzie dojść Wiem, że bez światła Będę stale tak potykał się Padne tu by I już, zostać bez sił Lecz słysze że Woła ktoś z oddali Kilka prostych słow Nie przestań sobą być Gdy zagubi się Opuści cie odwaga Siły w sobie zbierz Nie przestań sobą być Gdy żołnierzem jest Co o wolnośc walczy O wolności śni A to jest warte krwi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:16 am
We were strangers starting out on our journey Never dreaming what we'd have to go through Now here we are and I'm suddenly standing At the beginning with you
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|