|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 7:40 am
mój pierwszy post tutej, ojacie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 6:42 am
wicked que.en mój pierwszy post tutej, ojacie! *fajerwerki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:48 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en mój pierwszy post tutej, ojacie! *fajerwerki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 2:25 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en mój pierwszy post tutej, ojacie! *fajerwerki* upijemy sie od tego piccolo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 8:31 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en mój pierwszy post tutej, ojacie! *fajerwerki* upijemy sie od tego piccolo raz się żyje, a co! zaszalejemy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 11:47 am
ale sie leje strumieniami az.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:36 am
Szampan za posta. Podoba mi sie to ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:52 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en mój pierwszy post tutej, ojacie! *fajerwerki* upijemy sie od tego piccolo raz się żyje, a co! zaszalejemy xd ja nie moge, uczulony jestem na barwnik w piccolo! *zdecha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:43 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en mój pierwszy post tutej, ojacie! *fajerwerki* upijemy sie od tego piccolo raz się żyje, a co! zaszalejemy xd ja nie moge, uczulony jestem na barwnik w piccolo! *zdecha* żartujesz czy naprawdę? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:26 am
[link]
nie wiem czemu, ale cziken mi się kojarzy z tym chłopakiem xd jakoś tak, haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 3:56 am
Dostałem blueboxa!!!! whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 22, 2007 4:14 am
ichabot Dostałem blueboxa!!!! whee whee whee whee gratulacje, a jeszcze nigdy... emo
myślenie o muzyce w warstwie pogranicza. Stopienie się w dźwięku- czyste radosne wyjście poza "ja" na rzecz "ja" w muzyce- stan ekstatyczny jednakże często dość miewany: taktyki: powtórzenia dźwięku (obsesyjnie ciągle puszczana chwila dźwiękowa), dźwięk długi i przedłużany (wieczność stopiona ze światem bezbodźcowym- przy jednym majestatycznym tchnieniu dźwięku- rodzi się z nim na nowo zapominając o rzeczywistości). I tak właściwie to ten błogi moment odchodzenia od świata postrzeganego, na rzecz stopienia się z muzyką- wyżej stoi to od inspirowania własnej emocjonalności muzyką, wyżej niż przekraczanie bariery własnej emocjonalności w sztukach plastycznych- duch inaczej miewa gdy widzi, inaczej gdy słyszy- ten prymat zostanie zachowany- tylko radykalnie skupiony odsłuch (a pytanie: kto ma dziś na taki sposób słuchania muzyki czas?) wiedzie ku całkowitemu pochłonieniu przez muzykę. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 3:25 am
pani psychol ichabot Dostałem blueboxa!!!! whee whee whee whee gratulacje, a jeszcze nigdy... emo
myślenie o muzyce w warstwie pogranicza. Stopienie się w dźwięku- czyste radosne wyjście poza "ja" na rzecz "ja" w muzyce- stan ekstatyczny jednakże często dość miewany: taktyki: powtórzenia dźwięku (obsesyjnie ciągle puszczana chwila dźwiękowa), dźwięk długi i przedłużany (wieczność stopiona ze światem bezbodźcowym- przy jednym majestatycznym tchnieniu dźwięku- rodzi się z nim na nowo zapominając o rzeczywistości). I tak właściwie to ten błogi moment odchodzenia od świata postrzeganego, na rzecz stopienia się z muzyką- wyżej stoi to od inspirowania własnej emocjonalności muzyką, wyżej niż przekraczanie bariery własnej emocjonalności w sztukach plastycznych- duch inaczej miewa gdy widzi, inaczej gdy słyszy- ten prymat zostanie zachowany- tylko radykalnie skupiony odsłuch (a pytanie: kto ma dziś na taki sposób słuchania muzyki czas?) wiedzie ku całkowitemu pochłonieniu przez muzykę. heart jhakoś ci sie nie udało. Rehab a to jest anagramem do herab
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 4:16 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ichabot Dostałem blueboxa!!!! whee whee whee whee gratulacje, a jeszcze nigdy... emo
myślenie o muzyce w warstwie pogranicza. Stopienie się w dźwięku- czyste radosne wyjście poza "ja" na rzecz "ja" w muzyce- stan ekstatyczny jednakże często dość miewany: taktyki: powtórzenia dźwięku (obsesyjnie ciągle puszczana chwila dźwiękowa), dźwięk długi i przedłużany (wieczność stopiona ze światem bezbodźcowym- przy jednym majestatycznym tchnieniu dźwięku- rodzi się z nim na nowo zapominając o rzeczywistości). I tak właściwie to ten błogi moment odchodzenia od świata postrzeganego, na rzecz stopienia się z muzyką- wyżej stoi to od inspirowania własnej emocjonalności muzyką, wyżej niż przekraczanie bariery własnej emocjonalności w sztukach plastycznych- duch inaczej miewa gdy widzi, inaczej gdy słyszy- ten prymat zostanie zachowany- tylko radykalnie skupiony odsłuch (a pytanie: kto ma dziś na taki sposób słuchania muzyki czas?) wiedzie ku całkowitemu pochłonieniu przez muzykę. heart jhakoś ci sie nie udało. Rehab a to jest anagramem do herab nie rozumiem. ...
co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 2:11 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ichabot Dostałem blueboxa!!!! whee whee whee whee gratulacje, a jeszcze nigdy... emo
myślenie o muzyce w warstwie pogranicza. Stopienie się w dźwięku- czyste radosne wyjście poza "ja" na rzecz "ja" w muzyce- stan ekstatyczny jednakże często dość miewany: taktyki: powtórzenia dźwięku (obsesyjnie ciągle puszczana chwila dźwiękowa), dźwięk długi i przedłużany (wieczność stopiona ze światem bezbodźcowym- przy jednym majestatycznym tchnieniu dźwięku- rodzi się z nim na nowo zapominając o rzeczywistości). I tak właściwie to ten błogi moment odchodzenia od świata postrzeganego, na rzecz stopienia się z muzyką- wyżej stoi to od inspirowania własnej emocjonalności muzyką, wyżej niż przekraczanie bariery własnej emocjonalności w sztukach plastycznych- duch inaczej miewa gdy widzi, inaczej gdy słyszy- ten prymat zostanie zachowany- tylko radykalnie skupiony odsłuch (a pytanie: kto ma dziś na taki sposób słuchania muzyki czas?) wiedzie ku całkowitemu pochłonieniu przez muzykę. heart jhakoś ci sie nie udało. Rehab a to jest anagramem do herab nie rozumiem. ...
co? xd dałaś jakiegoś linka, co było ze niby tak wyglądał. obraz nazywał sie rehab.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|