Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Tue May 24, 2005 2:51 am

opcy
ja! domokun

......... eek ...........
PostPosted: Tue May 24, 2005 3:57 am

revcat
opcy
ja! domokun

User Image

opcy
Crew

revcat

PostPosted: Tue May 24, 2005 4:17 am

opcy
revcat
opcy
ja! domokun

User Image

a..aaa.....alleee zzaaa cooooo?
PostPosted: Tue May 24, 2005 4:43 am

revcat
opcy
revcat
opcy
ja! domokun

User Image
jakem buc mam prawo do banowania bez powodu!!!!!!!! cool cool

opcy
Crew

revcat

PostPosted: Tue May 24, 2005 4:54 am

opcy
revcat
opcy
revcat
opcy
ja! domokun

User Image
jakem buc mam prawo do banowania bez powodu!!!!!!!! cool cool

no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac?
PostPosted: Tue May 24, 2005 5:14 am

revcat
no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac?
zanioslem dwie kopie pracki do katedry.....
i sie opierdalam teraz........

musze system preinstalowac i takie tam......

opcy
Crew

revcat

PostPosted: Tue May 24, 2005 5:48 am

opcy
revcat

no to grubbo wink a ja musze wkoncu odzyskac indeks...juz drugi tydzien walcze......
PostPosted: Tue May 24, 2005 6:12 am

revcat
opcy
revcat

no to grubbo wink a ja musze wkoncu odzyskac indeks...juz drugi tydzien walcze......
uuu.....
bedziesz musial stoczyc batalie z Paniami z Dziekanatu gonk

opcy
Crew

revcat

PostPosted: Tue May 24, 2005 6:20 am

opcy
revcat
opcy
revcat

uuu.....

juz tocze otwarta wrecz wojne xd nie popuszcze im..zeby to z mojej winy bylo to okey ale nie jest........i na dodatek na gai takie rzeczy sie dzieja..muhahahahahahhaha szkoda slow..... pijemy? xd
PostPosted: Tue May 24, 2005 7:22 am

revcat
opcy
revcat
opcy
revcat

uuu.....

juz tocze otwarta wrecz wojne xd nie popuszcze im..zeby to z mojej winy bylo to okey ale nie jest........i na dodatek na gai takie rzeczy sie dzieja..muhahahahahahhaha szkoda slow..... pijemy? xd
a co mamy innego robic.......

wlasnie czytalem zalegle strony na gildii i stwierdzilem ze hakerzyna nie zna chyba slowa sarkazm bo mysli ze go lubie....... mrgreen

opcy
Crew

revcat

PostPosted: Tue May 24, 2005 7:35 am

opcy

wlasnie czytalem zalegle strony na gildii i stwierdzilem ze hakerzyna nie zna chyba slowa sarkazm bo mysli ze go lubie....... mrgreen
*polewa i podaje szklanke*

heh sakrazmem go potraktowales? wink jeju ja nie wiem skad sie biora tacy ludzie.... ale powiem ci szczerze ze od poczatku on mi sie nie podobal....malo tego t owkurwialo mnie po czesci jego tzw. "pokazywanie kim to ja jestem.." ehhhh zdrowie!
PostPosted: Tue May 24, 2005 8:39 am

revcat
opcy

heh sakrazmem go potraktowales? wink jeju ja nie wiem skad sie biora tacy ludzie.... ale powiem ci szczerze ze od poczatku on mi sie nie podobal....malo tego t owkurwialo mnie po czesci jego tzw. "pokazywanie kim to ja jestem.." ehhhh zdrowie!

Witajcie towarzysze
kolejny przyklad tego ze pierwsze wrazenie jest wazne.
Mnie to ten koles denerwowal swoim zachowaniem i tekstami na temat jego hakerstwa, ale przedewszystkim dobijajace bylo to jak obnosil sie tym jaki z niego dososly, a wszyscy pozostali to dzieciaki
*wyjmuje bimberek, polewa do szklanek*
Wasze zdrowie

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Tue May 24, 2005 11:42 am

Kiray
revcat
opcy

Witajcie towarzysze
kolejny przyklad tego ze pierwsze wrazenie jest wazne.
Mnie to ten koles denerwowal swoim zachowaniem i tekstami na temat jego hakerstwa, ale przedewszystkim dobijajace bylo to jak obnosil sie tym jaki z niego dososly, a wszyscy pozostali to dzieciaki
*wyjmuje bimberek, polewa do szklanek*
Wasze zdrowie

posumowujac nasz linkin nie ma wielu zwolennikow...*wychyla szklaneczke* jak dobrze znow byc w domu....
PostPosted: Wed May 25, 2005 11:37 am

dobrze ze jest takie miejsce gdzie mozna...

racqel
Crew

racqel
Crew

PostPosted: Wed May 25, 2005 12:01 pm

racqel owns bottom of "the Page" !
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games