|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 2:51 am
......... eek ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 3:57 am
revcat ......... eek ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:17 am
opcy revcat ......... eek ...........  a..aaa.....alleee zzaaa cooooo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:43 am
revcat opcy revcat ......... eek ...........  a..aaa.....alleee zzaaa cooooo? jakem buc mam prawo do banowania bez powodu!!!!!!!! cool cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 4:54 am
opcy revcat opcy revcat ......... eek ...........  a..aaa.....alleee zzaaa cooooo? jakem buc mam prawo do banowania bez powodu!!!!!!!! cool cool no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:14 am
revcat no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac? zanioslem dwie kopie pracki do katedry..... i sie opierdalam teraz........ musze system preinstalowac i takie tam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 5:48 am
opcy revcat no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac? zanioslem dwie kopie pracki do katedry..... i sie opierdalam teraz........ musze system preinstalowac i takie tam...... no to grubbo wink a ja musze wkoncu odzyskac indeks...juz drugi tydzien walcze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:12 am
revcat opcy revcat no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac? zanioslem dwie kopie pracki do katedry..... i sie opierdalam teraz........ musze system preinstalowac i takie tam...... no to grubbo wink a ja musze wkoncu odzyskac indeks...juz drugi tydzien walcze...... uuu..... bedziesz musial stoczyc batalie z Paniami z Dziekanatu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 6:20 am
opcy revcat opcy revcat no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac? zanioslem dwie kopie pracki do katedry..... i sie opierdalam teraz........ musze system preinstalowac i takie tam...... no to grubbo wink a ja musze wkoncu odzyskac indeks...juz drugi tydzien walcze...... uuu..... bedziesz musial stoczyc batalie z Paniami z Dziekanatu gonk juz tocze otwarta wrecz wojne xd nie popuszcze im..zeby to z mojej winy bylo to okey ale nie jest........i na dodatek na gai takie rzeczy sie dzieja..muhahahahahahhaha szkoda slow..... pijemy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:22 am
revcat opcy revcat opcy revcat no to okey....zawsze o tym marzylem zeby byc zbanowanym muhahahahahahahahaha twisted a tak na marginesie to co slychac? zanioslem dwie kopie pracki do katedry..... i sie opierdalam teraz........ musze system preinstalowac i takie tam...... no to grubbo wink a ja musze wkoncu odzyskac indeks...juz drugi tydzien walcze...... uuu..... bedziesz musial stoczyc batalie z Paniami z Dziekanatu gonk juz tocze otwarta wrecz wojne xd nie popuszcze im..zeby to z mojej winy bylo to okey ale nie jest........i na dodatek na gai takie rzeczy sie dzieja..muhahahahahahhaha szkoda slow..... pijemy? xd a co mamy innego robic....... wlasnie czytalem zalegle strony na gildii i stwierdzilem ze hakerzyna nie zna chyba slowa sarkazm bo mysli ze go lubie....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 7:35 am
opcy a co mamy innego robic....... wlasnie czytalem zalegle strony na gildii i stwierdzilem ze hakerzyna nie zna chyba slowa sarkazm bo mysli ze go lubie....... mrgreen *polewa i podaje szklanke* heh sakrazmem go potraktowales? wink jeju ja nie wiem skad sie biora tacy ludzie.... ale powiem ci szczerze ze od poczatku on mi sie nie podobal....malo tego t owkurwialo mnie po czesci jego tzw. "pokazywanie kim to ja jestem.." ehhhh zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 8:39 am
revcat opcy a co mamy innego robic....... wlasnie czytalem zalegle strony na gildii i stwierdzilem ze hakerzyna nie zna chyba slowa sarkazm bo mysli ze go lubie....... mrgreen *polewa i podaje szklanke* heh sakrazmem go potraktowales? wink jeju ja nie wiem skad sie biora tacy ludzie.... ale powiem ci szczerze ze od poczatku on mi sie nie podobal....malo tego t owkurwialo mnie po czesci jego tzw. "pokazywanie kim to ja jestem.." ehhhh zdrowie! Witajcie towarzysze kolejny przyklad tego ze pierwsze wrazenie jest wazne. Mnie to ten koles denerwowal swoim zachowaniem i tekstami na temat jego hakerstwa, ale przedewszystkim dobijajace bylo to jak obnosil sie tym jaki z niego dososly, a wszyscy pozostali to dzieciaki *wyjmuje bimberek, polewa do szklanek* Wasze zdrowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2005 11:42 am
Kiray revcat opcy a co mamy innego robic....... wlasnie czytalem zalegle strony na gildii i stwierdzilem ze hakerzyna nie zna chyba slowa sarkazm bo mysli ze go lubie....... mrgreen *polewa i podaje szklanke* heh sakrazmem go potraktowales? wink jeju ja nie wiem skad sie biora tacy ludzie.... ale powiem ci szczerze ze od poczatku on mi sie nie podobal....malo tego t owkurwialo mnie po czesci jego tzw. "pokazywanie kim to ja jestem.." ehhhh zdrowie! Witajcie towarzysze kolejny przyklad tego ze pierwsze wrazenie jest wazne. Mnie to ten koles denerwowal swoim zachowaniem i tekstami na temat jego hakerstwa, ale przedewszystkim dobijajace bylo to jak obnosil sie tym jaki z niego dososly, a wszyscy pozostali to dzieciaki *wyjmuje bimberek, polewa do szklanek* Wasze zdrowie posumowujac nasz linkin nie ma wielu zwolennikow...*wychyla szklaneczke* jak dobrze znow byc w domu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2005 11:37 am
dobrze ze jest takie miejsce gdzie mozna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|