|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 1:17 am
Molylepke Obi Aoi Molylepke Obi Aoi Elvileg - lett állásom juhé! Hatalmas gratula!! Köszi biggrin Bár picit izgulok, milyen lesz. Hat munkanap egy héten... remélem nem fogok kinyúlni tőle... .sweat: Rosszabb esetben beiktatok 1-2 szabadnapot, amikor lehet... (Esetleg.) Várj, ezt értelmeznem kell... Hat munkanapod van egy héten... és ezért TE fizetsz? O____o Vagy először elvégzed nekik a tanfolyamot, és utána jön ez a hajsza? Remélem ilyen követelmények után nem minimálbért kapsz majd.. Nem, nem xd A képzésért fizetek (elméleti, gyakorlati és táncképzés), amit kötelező elvégezni mielőtt dolgoznék (bár én már a fősulin is tanultam animációt de ez biztos nem mentesít), és majd amikor dolgozok akkor érvényes a 6:1 arányú munka/szabadnap beosztás. Plusz fizetett szabadság, már amikor és amikor nem vagyunk nagyon elhavazva. Viszont a képzések között hosszabb idő van, gondolom addig még nem dolgozok, nem vagyok biztos, majd megkérdezem. Valószínű, hogy csak az összes képzés után lehet munkába állni. Ami tegnap történt (este értem haza): régi gimnáziumban öregdiák tali, 6-an voltunk a volt osztályból és volt jó pár volt évfolyamtárs is. És persze a tanárok (igen, én nem voltam rosszban velük) 3nodding A magyar tanárnőnk meg előszedte a régi 9-ikes nagydolgozatainkat, valamelyik naplóban találta őket xd Jó volt smile Ma meg: óraátállítások, találkozás cicákkal smile Egyikük bedörömbölt az erkélyajtón és berohant hogy aztán kimenjen a bejáratin xp (Bár néha meg is állnak enni.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 8:41 am
Obi Aoi Nem, nem xd A képzésért fizetek (elméleti, gyakorlati és táncképzés), amit kötelező elvégezni mielőtt dolgoznék (bár én már a fősulin is tanultam animációt de ez biztos nem mentesít), és majd amikor dolgozok akkor érvényes a 6:1 arányú munka/szabadnap beosztás. Plusz fizetett szabadság, már amikor és amikor nem vagyunk nagyon elhavazva. Viszont a képzések között hosszabb idő van, gondolom addig még nem dolgozok, nem vagyok biztos, majd megkérdezem. Valószínű, hogy csak az összes képzés után lehet munkába állni. Táncképzés miért kell egy animátori álláshoz? O__o Elnézést ha keverem a szezont a fazonnal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 11:22 am
Molylepke Obi Aoi Nem, nem xd A képzésért fizetek (elméleti, gyakorlati és táncképzés), amit kötelező elvégezni mielőtt dolgoznék (bár én már a fősulin is tanultam animációt de ez biztos nem mentesít), és majd amikor dolgozok akkor érvényes a 6:1 arányú munka/szabadnap beosztás. Plusz fizetett szabadság, már amikor és amikor nem vagyunk nagyon elhavazva. Viszont a képzések között hosszabb idő van, gondolom addig még nem dolgozok, nem vagyok biztos, majd megkérdezem. Valószínű, hogy csak az összes képzés után lehet munkába állni. Táncképzés miért kell egy animátori álláshoz? O__o Elnézést ha keverem a szezont a fazonnal... Semmi gond. Gondolom azért, mert lesznek táncos vagy vendégeket táncra tanító programok... Úgy szórakoztatásból.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 2:21 pm
Obi Aoi Molylepke Táncképzés miért kell egy animátori álláshoz? O__o Elnézést ha keverem a szezont a fazonnal... Semmi gond. Gondolom azért, mert lesznek táncos vagy vendégeket táncra tanító programok... Úgy szórakoztatásból. Rájöttem, hogy keverem a szezont a faszommal... sweatdrop Jó kis melót választottál. Sok sikert hozzá! biggrin Nekem a tánc alapból kiesős, nem hogy még nagyközönség előtt... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 3:16 pm
Ma láttam meghalni a kedvenc Doktorom. Sírtam... Igazi könnyek voltak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2012 8:37 am
Teljes, tökéletes motiváció-vesztés.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 9:44 am
Ma azt történt, hogy három nap távollét után hazaértem, és ezalatt az idő alatt, három HÁROM darab poszt született. Csak gratulálni tudok.
Most komolyan, ilyen aktivitás mellett mi a francnak törjem magam egyáltalán?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 10:50 am
Ma nagyim folytatta a múlt héten abbahagyott "életem története" sorozatát, és ma kivételesen kikacsintottunk a múltra is (úgy értem NEKI is a nagyon múltra, nem csak nekem...). Azt eddig is tudtam, hogy hétszilvafás nemesektől származom, de, hogy konkrét KÖNYV van az őseimről, azt nem hittem volna. (Igen, elhiszem nagyimnak, akármit is mond. Ha ő úgy mondja, úgy van.)+ grátiszként jött az információ, hogy az apai ági őseim közül 3-nak volt öngyilkossági kísérlete. 2-nek sikerült is. Mondjuk igaz, ők szanatóriumban is voltak... Áhh, a régi szép idők... és óhh a genetika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 12:06 pm
Végre....a hét óra utazás meghozta eredményét, otthon vagyok a síkságon és nagyon húz az ágy cat_ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 12:14 pm
38.8 fokos lázam van... Remek.... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 3:30 pm
napsugar 38.8 fokos lázam van... Remek.... :/ Jaj... Gyógyulj meg nekem hamar. :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 3:33 pm
Molylepke Ma nagyim folytatta a múlt héten abbahagyott "életem története" sorozatát, és ma kivételesen kikacsintottunk a múltra is (úgy értem NEKI is a nagyon múltra, nem csak nekem...). Azt eddig is tudtam, hogy hétszilvafás nemesektől származom, de, hogy konkrét KÖNYV van az őseimről, azt nem hittem volna. (Igen, elhiszem nagyimnak, akármit is mond. Ha ő úgy mondja, úgy van.)+ grátiszként jött az információ, hogy az apai ági őseim közül 3-nak volt öngyilkossági kísérlete. 2-nek sikerült is. Mondjuk igaz, ők szanatóriumban is voltak... Áhh, a régi szép idők... és óhh a genetika...Mindjárt seggbe rúglak... Tessék összeszedni magad! Én elhiszem, hogy mindenki szét van esve és már ott tartunk, hogy konkrétan ételre alig telik és, hogy már számadatokkal alátámasztottan rosszabbul élünk, mint annak idején a nagy kommunizmusban, de ez nem marad mindig így! Úgyhogy szedd össze magad, mert komolyan mondom, hogy megrángatlak a hajadnál fogva!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 10:30 pm
Malreni napsugar 38.8 fokos lázam van... Remek.... :/ Jaj... Gyógyulj meg nekem hamar. :S Köszike :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 30, 2012 3:39 am
Molylepke Ma nagyim folytatta a múlt héten abbahagyott "életem története" sorozatát, és ma kivételesen kikacsintottunk a múltra is (úgy értem NEKI is a nagyon múltra, nem csak nekem...). Azt eddig is tudtam, hogy hétszilvafás nemesektől származom, de, hogy konkrét KÖNYV van az őseimről, azt nem hittem volna. (Igen, elhiszem nagyimnak, akármit is mond. Ha ő úgy mondja, úgy van.)+ grátiszként jött az információ, hogy az apai ági őseim közül 3-nak volt öngyilkossági kísérlete. 2-nek sikerült is. Mondjuk igaz, ők szanatóriumban is voltak... Áhh, a régi szép idők... és óhh a genetika...Érdekes smile Én esetemben picit ködösebb a dolog, anyai ágról annyit tudok nagyanyámtól, hogy az ő anyja Mórocz volt és az ő őseik Mátyás király vadászai voltak. Hogy ez mennyire igaz, nem tudom... (És dédanyámnak kicsit dunántúli ejtése volt pl "add ide a kalbászt".) Napsi: jaj. Megértem milyen rossz, jobbulást heart 1-2 érdekes mozzanat március 27-rőll utólag. Mentem Beugró előadásra színházba, találkoztam a volt általános sulim egy alkalmazottjával, akitől megtudtam, mikor lesz ott öregdiák tali. smile Aztán Árpád hídon aluljáróba lemenet (azon az oldalon ahol Kőbánya irányba megy a metró) észrevettem, hogy három férfi egy állványra állított fényképezővel kamerázza a lefelé haladó embereket. Hogy mihez, nem tudom, nem filmes kamera volt. Ma: cica bejön, iszik, kimegy. Kb fél órával később erkélyen jön be (szellőztettünk), később rátelepedett anyám takarójára, a kis kényelemimádó smile Azt engedjük, hogy pihenjen nálunk, de a család nem szereti, ha az ágyon pihen... Még szőnyegen vagy a külön neki kitett régi székpárnán szokott, de szerintem az ágyat kényelmesebbnek tartja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|