|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 3:25 am
nem biztos hogy meghalt, csak szerintem nagyon esélyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 6:54 am
Vaaagy? Csak olyan kedvem volt, hogy beposztoljak egy kést. xd
Semmi sem történt, csak kíváncsi voltam, hogy reagáltok rá. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 7:12 am
Malreni Vaaagy? Csak olyan kedvem volt, hogy beposztoljak egy kést. xd Semmi sem történt, csak kíváncsi voltam, hogy reagáltok rá. xd Enyhe pánikot észleletem az éterben. xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 7:45 am
Boli-chan Malreni Vaaagy? Csak olyan kedvem volt, hogy beposztoljak egy kést. xd Semmi sem történt, csak kíváncsi voltam, hogy reagáltok rá. xd Enyhe pánikot észleletem az éterben. xd xd
*nagyon csúnyán néz* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 9:20 am
Malreni Vaaagy? Csak olyan kedvem volt, hogy beposztoljak egy kést. xd Semmi sem történt, csak kíváncsi voltam, hogy reagáltok rá. xd stare gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 9:30 am
Malreni Vaaagy? Csak olyan kedvem volt, hogy beposztoljak egy kést. xd Semmi sem történt, csak kíváncsi voltam, hogy reagáltok rá. xd Valahogy éreztem, hogy Mal csak viccel, persze így utólag xd De akkor most megteszi nekem Shawn amit kérek vagy nem fogja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 10:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 25, 2008 11:08 am
Malreni Vaaagy? Csak olyan kedvem volt, hogy beposztoljak egy kést. xd Semmi sem történt, csak kíváncsi voltam, hogy reagáltok rá. xd ez gonosz volt gonk már egy csomó történetet kitaláltam hogy mi lehetett és hogy mi lesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 12:59 am
Jó folytassuk, válaszolnál Shawn?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 27, 2008 12:24 pm
Shawn mennyire ismered Laurát? Kis korotokban találkoztatok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 4:01 am
sgergely Én eddig nem nagyon jáccottam de a szabályok nem tiltyák a későbbi kezdést Tiltani nem tiltják a későbbi kérdezést, de csak azoknak, akik már befizettek a játékra. Viszont a te nevedet nem láttam a listán. Előfordulhat, hogy Malreni elfelejtette felírni a nevedet, de ő nem az a fajta. Malreni, ha látod ezt, oszlasd el a felmerült kételyt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 4:43 am
sgergely Hol irta hogy kell fizetni és menyit? eek Amint ezt elmondja fizetek. sweatdrop Játék Arénába van a Rich Mob-nál a jelentkezés és a játékleírás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|