Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SangekiNoYoru

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:07 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:27 am

[ Message temporarily off-line ]

SLIPInh

sephy clone2

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 11:15 am

Aha powiem jakbyscie nie wiedzieli to na FOX KIDS o 19:45 idzie Shaman King swietne anime warte do ogladniecia ^^
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:29 pm

666SLAYER
Aha powiem jakbyscie nie wiedzieli to na FOX KIDS o 19:45 idzie Shaman King swietne anime warte do ogladniecia ^^
Nawet fajna seria pomimo tego ze zalatuje pokemonem niestety ma glupie zakonczenie. Odnosnie tego co idzie na Jetix (nie na Fox Kids smile ) to tlumaczenie jest koszmarne kto podkladal do takiego koszmarka glos juz nie wspomne o tym ze dialogi zostaly calkowicie zmienione.

SLIPInh

sephy clone2

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 5:43 am

SLIPInh
666SLAYER
Nawet fajna seria pomimo tego ze zalatuje pokemonem niestety ma glupie zakonczenie. Odnosnie tego co idzie na Jetix (nie na Fox Kids smile ) to tlumaczenie jest koszmarne kto podkladal do takiego koszmarka glos juz nie wspomne o tym ze dialogi zostaly calkowicie zmienione.
W czym ci to przypomina pokemony??? Masz tam moze jakies zwierzaki z pokebali? Duchy i zjawy to nie zwierzaki.
Wedlug mnie jest spox ale napewno nie przypomina pokemonow ^_^
Jak twierdzisz ze to przypomina pokemony to wiekszosc anime mozemy porownac do pokemonow. (niecierpie pokemonow tak w naiwasie mowiac zebysce nie mysleli ze je bronie razz )
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 9:22 am

666SLAYER
SLIPInh
666SLAYER
W czym ci to przypomina pokemony??? Masz tam moze jakies zwierzaki z pokebali? Duchy i zjawy to nie zwierzaki.
Wedlug mnie jest spox ale napewno nie przypomina pokemonow ^_^
Jak twierdzisz ze to przypomina pokemony to wiekszosc anime mozemy porownac do pokemonow. (niecierpie pokemonow tak w naiwasie mowiac zebysce nie mysleli ze je bronie razz )
yhhmmm Amidamaru wybieram cie( nie to wcale nie jest z pokemonow) oprucz tego to jeszcze spirit ball to taki pokeball ja naprawde niemam nic do tej seri ale jak dlamnie ona zalatuje pokemonami i moze sie myle ale bede sie tego trzymal =P

SLIPInh

Vykk

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 10:20 am

ma ktos pomysl skad moge sciagnac serie To Heart ???ale ta pierwsza jest super ale ja dawno temu posialem crying i do dzisiaj mialem nadzieje ze gdzies jest i ja odzyskam scream ale musze chyba od nowa ja dorwac...linki milo widziane 3nodding mrgreen
PostPosted: Sun Nov 13, 2005 10:26 am

to heart mam stronke i ci wysle na privat mesage jak ktos chce to piszcie do mnie

sephy clone2

SLIPInh

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 9:28 am

Z fajnych seri ciekawie zapowiada sie Tsubasa Chronicles( szczegulnie dla fanow Clampa) szkoda tylko ze calos wyjdzie w przeciagu 2 lat crying
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:17 pm

To, ze jakas seria wychodzi dwa lata to i tak niezle, bo na przyklad taki Evangelion ile to juz lat wychodzi? Chyba nie pomyle sie za bardzo jezeli powiem, ze okolo siedmiu, ale chyba troche wiecej, nie chce mi sie teraz isc sprawdzac...
Koniec roku sie zbliza a wydawnictwa jak na razie nie ujawniaja co zamiezaja wydac w nastepnym roku. Ja ciagle jeszcze mam nadzieje na Sakurcie heart

Pysiol

SLIPInh

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 10:00 pm

Pysiol
To, ze jakas seria wychodzi dwa lata to i tak niezle, bo na przyklad taki Evangelion ile to juz lat wychodzi? Chyba nie pomyle sie za bardzo jezeli powiem, ze okolo siedmiu, ale chyba troche wiecej, nie chce mi sie teraz isc sprawdzac...
Koniec roku sie zbliza a wydawnictwa jak na razie nie ujawniaja co zamiezaja wydac w nastepnym roku. Ja ciagle jeszcze mam nadzieje na Sakurcie heart
Akurat mialem na mysli anime =P
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 9:32 am

Wlasnie kiedy wyjdzie Evangelion movie smile
Czekam..czekam...i czekam a tu wciaz nie wiele wiadomo
Mam nadzieje ze glownej roli nie zagra w nim chlop z Harrego pottera ^^ bo sie zalamie smile

sephy clone2

Vykk

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 12:27 pm

SLIPInh
Z fajnych seri ciekawie zapowiada sie Tsubasa Chronicles( szczegulnie dla fanow Clampa) szkoda tylko ze calos wyjdzie w przeciagu 2 lat crying
a gdzie to zes wyczytal...jak patrzylem to wygladalo na to ze 26odcinkow mialobyc zamknieta seria...

a co do NGE the Movie to musze powiedziec ze nie widzialem dokladnej daty ale mam plakaty w jpg gdzies wczesniej na tym topicu je zamieszczalem...jak ktos chce poszukac to niech sie pobawi blaugh
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 1:08 pm

Vykk
SLIPInh
a gdzie to zes wyczytal...jak patrzylem to wygladalo na to ze 26odcinkow mialobyc zamknieta seria...

a co do NGE the Movie to musze powiedziec ze nie widzialem dokladnej daty ale mam plakaty w jpg gdzies wczesniej na tym topicu je zamieszczalem...jak ktos chce poszukac to niech sie pobawi blaugh

Nie dokonca 26 epkow to pierwsza seria ktora podobno niema zakonczenia nastepne 2 wyjda w przeciagu 2 najblizszych lat. Poprostu producent postanowil zamiast jednej dlugiej seri wydac 3 mniejsze ale majace wspolna fabule

SLIPInh

SangekiNoYoru

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:20 am

na PIERNIconie (srogo bylo! rofl ) widzialam 4 pierwsze odcinki DearS..mniamniusne anime, bardzo mi sie podoba smile jest mniej wiecej o niewolnikach z kosmosu, ktorzy chca skolonizowac Ziemie,a ich "panami" maja byc ludzie..to tak w najwiekszym skrocie, sama nie wiem, jak sie sytuacja rozwinie, moze to wlasnie ci niewolnicy beda panami..w kazdym razie zamierzam zdobyc reszte odcinkow ^^ odpoczelam przy tym anime po tych wszystkich krwawych i ponurych..polecam 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games