|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Pisarz Mistic_Lina Pisarz Mistic_Lina Kagenoyami Lina? Pisarz? To wy chodzicie ze soba? eek O Kage, kope lat == My nie jesteśmy ze sobą..... ale byliśmy razz niom. A wiesz, mam tu swoj pokoj, nie musze sie juz meczyc na hamaku, normalnie wypasne lozeczko mam..duze xd twisted oprowadzisz mnie? pewnie, pomozesz mi sie urzadzic haha wink Jaaasneee.. szczegolnie lozeczko wink ..zawsze chcialem miec satynowa posciel, najlepiej czerwona ;> A co Kage? Zazdrosny ? xd Wiem że Pisiu jest taki pociągający...... ale jest mój
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kagenoyami Ntsumi_Aya Kagenoyami Ntsumi_Aya *stoji jak wryta i marzy o chłopaku.....MICHAŁEK...pomyślała....JAKA SZKOda ŻE ON NIE WIE ŻE SIĘ W NIM BUUUJAM crying crying crying * Michalek? Bleeee... obrzydliwe imie... xp xd JUŻ JUŻ!!!!!! ALE JEST FAAAAAAAAAJNYYYYYYYYYYYYYY A JAK TY WOGULE MASZ NA IMIE???????? ale głupio.. Michal... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... ile masz lat i skąd jesteś.......-.- 17 lat.. Tychy zdjecia mozesz znalezc w galerii na stronie elf.pl ja juz musze leciec. Do widzonka wszystkim ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:07 am
Danii ja juz koncze chwilowo patki papaki FUUUUUUUUJ OTWOŻYŁAM PINK GIFT NO I MAM OCHYYYYYYDNE EARS OF ENLIGHTENMENT!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:08 am
Ntsumi_Aya FUUUUUUUUJ OTWOŻYŁAM PINK GIFT NO I MAM OCHYYYYYYDNE EARS OF ENLIGHTENMENT!!!!!!!!!!!!!!! @.@ Co to takiego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:08 am
Kage wyjebiste rysunki eek eek eek eek szczegolnie # 1 i 2 i 3 i 4..............a wszystkie sa wyjebiste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:09 am
Kagenoyami Ntsumi_Aya Kagenoyami Ntsumi_Aya Kagenoyami Ntsumi_Aya *stoji jak wryta i marzy o chłopaku.....MICHAŁEK...pomyślała....JAKA SZKOda ŻE ON NIE WIE ŻE SIĘ W NIM BUUUJAM crying crying crying * Michalek? Bleeee... obrzydliwe imie... xp xd JUŻ JUŻ!!!!!! ALE JEST FAAAAAAAAAJNYYYYYYYYYYYYYY A JAK TY WOGULE MASZ NA IMIE???????? ale głupio.. Michal... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... ile masz lat i skąd jesteś.......-.- 17 lat.. Tychy zdjecia mozesz znalezc w galerii na stronie elf.pl ja juz musze leciec. Do widzonka wszystkim ;] Pa ..pa....nie jesteś nim...On ma 14 lat mieszka w gliwicach.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:09 am
Mistic_Lina Pisarz Mistic_Lina Pisarz Mistic_Lina Kagenoyami Lina? Pisarz? To wy chodzicie ze soba? eek O Kage, kope lat == My nie jesteśmy ze sobą..... ale byliśmy razz niom. A wiesz, mam tu swoj pokoj, nie musze sie juz meczyc na hamaku, normalnie wypasne lozeczko mam..duze xd twisted oprowadzisz mnie? pewnie, pomozesz mi sie urzadzic haha wink dla ciebie wszystko zrobię ^^ ... to kiedy mnie oprowadzisz? biggrin kiedy zechcesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:10 am
Falcone Kage wyjebiste rysunki eek eek eek eek szczegolnie # 1 i 2 i 3 i 4..............a wszystkie sa wyjebiste Ech, by tak rysować trzeba mieć talent którego mi niestety brak razz No może jak bęe regularnie ćwiczyć to za jakieś dwa czy trzy lata narysuję wreszcie coś sensownego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:10 am
Może teraz? ^^ <łapie Pisia za rękę>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:12 am
dark wampirek Ntsumi_Aya FUUUUUUUUJ OTWOŻYŁAM PINK GIFT NO I MAM OCHYYYYYYDNE EARS OF ENLIGHTENMENT!!!!!!!!!!!!!!! @.@ Co to takiego?? TO ZABACZ NA MNIE TO WYGLĄDA OCHYDNIE!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:13 am
Mistic_Lina Może teraz? ^^ <łapie Pisia za rękę> no to chodzmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya dark wampirek Ntsumi_Aya FUUUUUUUUJ OTWOŻYŁAM PINK GIFT NO I MAM OCHYYYYYYDNE EARS OF ENLIGHTENMENT!!!!!!!!!!!!!!! @.@ Co to takiego?? TO ZABACZ NA MNIE TO WYGLĄDA OCHYDNIE!!!!!!!!!!!!!! Uszqa eek Kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Falcone Kage wyjebiste rysunki eek eek eek eek szczegolnie # 1 i 2 i 3 i 4..............a wszystkie sa wyjebiste Ech, by tak rysować trzeba mieć talent którego mi niestety brak razz No może jak bęe regularnie ćwiczyć to za jakieś dwa czy trzy lata narysuję wreszcie coś sensownego razz Talent tp pierwsz polowa potrzebny jest jeszcze -(tak cosco slurzy zamiast myszki tylko ze jak natym rysujesz to przenosi do kompa nie moge se przypomniec jak to sie nazywa no i jescze dobry program komuterowy i swietna znajomosc jego obsugi )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 9:16 am
Ntsumi_Aya dark wampirek Ntsumi_Aya FUUUUUUUUJ OTWOŻYŁAM PINK GIFT NO I MAM OCHYYYYYYDNE EARS OF ENLIGHTENMENT!!!!!!!!!!!!!!! @.@ Co to takiego?? TO ZABACZ NA MNIE TO WYGLĄDA OCHYDNIE!!!!!!!!!!!!!! blee dambo wez schowaj te uszy xp a tak propo zakochalkas sie w 14 latku to ty ile masz lat ???? 14 ??? 13???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|