|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 1:02 am
gonossz blaugh én is kérek. exclaim razz 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 3:10 am
Ma bolognait csinálok^^ De tudjátok mit ettem a múltkor? Kipróbáltam, hogy az amerikaiak miért vannak oda a mályvacukor sütögetésért, és rá kellett jönnöm, hogy ez: FINOM!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 10:59 am
mai menü: egy darab szendvics. Semmi több confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 11:17 am
Rakott krumpli! Örök kedvenc^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 11:25 am
Az én mai menüm egész nap édesség! Reggel benyomtam egy túrórudit, majd csoki, nápolyi majd még egy kis csoki és végül csörögefánk. Marha pörkölt volt, azt pedig utálom, szóval maradt az édesség 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 12:28 pm
A mai menü: Bosó fözelék sajtos-husos golyókkal. Desszert: Muffin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 2:50 pm
én palit sütöttem meg búbos husi volt ma nyamiii biggrin am muffinnak hívják a patkányomat szal nekem mindig vicces ha vki azt meséli h muffint evett whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 1:24 am
Én már 13 évesen profi maffint sütök heart de télleg iDodi tapasztalta rolleyes ésh ellég finomak... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:02 am
énis imádok muffint sütni 4laugh és nem a patkányomat dobom be a sütőbe.... stare rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 6:49 am
A mi sütőnk sajnos nem muffinra termett, szóval általában nem sikerül olyan finomra sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 12:07 pm
Én Dr. Oetker féle Lillifee muffint gyártottam rofl Nem volt rossz, enyhén mű íze volt, de meg lehetet enni. A díszítés volt a legjobb része biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 12:13 pm
Én házilag saját magam állítom össze a muffint. A tésztától kezdve, a sütésig.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 12:58 am
Boli-chan Én Dr. Oetker féle Lillifee muffint gyártottam rofl Nem volt rossz, enyhén mű íze volt, de meg lehetet enni. A díszítés volt a legjobb része biggrin júúúúj azt láttam a rózsszín és lila civeckékért oda vagyok heart heart (pedig senki ne gondoljon egy rózsaszín cicababára... inkább h a fekete és piros a kedvenc színem rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 2:04 am
napsugar Boli-chan Én Dr. Oetker féle Lillifee muffint gyártottam rofl Nem volt rossz, enyhén mű íze volt, de meg lehetet enni. A díszítés volt a legjobb része biggrin júúúúj azt láttam a rózsszín és lila civeckékért oda vagyok heart heart (pedig senki ne gondoljon egy rózsaszín cicababára... inkább h a fekete és piros a kedvenc színem rofl )A szivecskék nagy része össze volt törve... stare de azért a maradék aranyos volt, de én vettem hozzá rózsaszín gyöngyöket is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 4:11 am
Juuj! Azt én is kipróbáltam xd Szerintem máz nélkül finomabb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|