Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 8:36 am

yota_kun
..a wiecie ze teraz maja zamiar poscic"omen'a"w tv (chyba na polsacie)...ciekawe czy wszystkie czesci czy tylko jedynke
wszystkie 3.........
ale bezie jazda...... mrgreen
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 9:45 am

opcy
yota_kun
..a wiecie ze teraz maja zamiar poscic"omen'a"w tv (chyba na polsacie)...ciekawe czy wszystkie czesci czy tylko jedynke
wszystkie 3.........

Pewnie że bedzie jazda w końcu to klasyka.

MarcinIII

Vykk

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 11:38 am

MarcinIII
opcy
yota_kun
wszystkie 3.........

Pewnie że bedzie jazda w końcu to klasyka.
oj tak...a mozecie powiedziec kiedy dokladnie to bedzie??bo nie moge tego przgapic
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 12:24 pm

Omena widzialam we fragmencie jak mialam 10 lat i sie wystraszylam i mam uraz i dziekuje.. talk2hand

SangekiNoYoru

Vykk

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 1:50 pm

FeaRan
Omena widzialam we fragmencie jak mialam 10 lat i sie wystraszylam i mam uraz i dziekuje.. talk2hand
ja ogoladalem od samego poczatku horrory dopiero w wieku 3 latek jak widzialem Ptaki hitchcka to sie przestraszylem ze przez 4 lata omijalem horrory blaugh ale juz w podstawowce jakos mania wrocila twisted
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 2:00 pm

Vykk
FeaRan
ja ogoladalem od samego poczatku horrory dopiero w wieku 3 latek jak widzialem Ptaki hitchcka to sie przestraszylem ze przez 4 lata omijalem horrory blaugh ale juz w podstawowce jakos mania wrocila twisted
oj, to wytrwalosci zycze..po paru horrorach z motywem czarnowlosej dziewczyny w bieli mam dosyc.. xp hmmm...tez zaczelam horrory ogladac mniej wiecej w takim wieku. nie zapomne jednego z Jackiem Nicholsonem w roli krwawego clowna..nie pamietam tytulu..dobry byl twisted

SangekiNoYoru

Vykk

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 2:49 pm

FeaRan
Vykk
FeaRan
oj, to wytrwalosci zycze..po paru horrorach z motywem czarnowlosej dziewczyny w bieli mam dosyc.. xp hmmm...tez zaczelam horrory ogladac mniej wiecej w takim wieku. nie zapomne jednego z Jackiem Nicholsonem w roli krwawego clowna..nie pamietam tytulu..dobry byl twisted
no ja akurat mialem przerwe miedzy 3 rokiem zycia a chyba 6 czy 7 jakos tak blaugh ...tego filmu nie kojarze szczerze mowiac
za to z checia bym obejrzal trylogie Darkman'a
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 2:53 pm

a jutro obcy 4 (moja najulubiensza czesc bo rezyserowana przez Jean-Pierre Jeunet'a) mrgreen

opcy

opcy

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 2:56 pm

Omen I poniedziałek, 08.08, godz. 01.20 powtórka: wtorek, 09.08, godz. 20.15

Omen II poniedziałek, 15.08, godz. 00.45 powtórka: wtorek, 16.08, godz. 20.15

Omen III poniedziałek, 22.08, godz. 01.20 powtórka: wtorek, 23.08, godz. 20.15

3nodding
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 3:58 pm

opcy
a jutro obcy 4 (moja najulubiensza czesc bo rezyserowana przez Jean-Pierre Jeunet'a) mrgreen
ja tam wole 2 czesc jednak blaugh potem dopiero 4...ale i tak sobie obejrze wink

Vykk

MarcinIII

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 4:09 pm

Vykk
opcy
ja tam wole 2 czesc jednak blaugh potem dopiero 4...ale i tak sobie obejrze wink

A ja wole Aliens vs Predator też jest całkime dobre.
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 12:08 am

pewnie wiecie, ze Jeunet to rowniez ten od Amelii? bardzo wszechstronny..zaskocz totalny, kiedy dowiedzialam sie, ze zrobil Obcego 4..i nie moge doczekac sie tego dziela z zupelnie innej beczki whee

SangekiNoYoru

opcy

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 5:58 am

FeaRan
pewnie wiecie, ze Jeunet to rowniez ten od Amelii? bardzo wszechstronny..zaskocz totalny, kiedy dowiedzialam sie, ze zrobil Obcego 4..i nie moge doczekac sie tego dziela z zupelnie innej beczki whee
no jakbys nie wiedziala to zrobil tez "Delicatessen" , "Miasto zaginionych dzieci" i ostatnio "Bardzo długie zaręczyny".......
a nastepny film kreci znowu z panem Marc Caro (tym z ktorym krecil "Delicatessen")

tak to moj ulubiony rzeyser........ wink
PostPosted: Mon Jul 25, 2005 6:07 am

opcy
FeaRan
no jakbys nie wiedziala to zrobil tez "Delicatessen" , "Miasto zaginionych dzieci" i ostatnio "Bardzo długie zaręczyny".......
a nastepny film kreci znowu z panem Marc Caro (tym z ktorym krecil "Delicatessen")

no, no, mam do czynienia z ekspertem w temacie pana Jeuneta 3nodding nie ogladalam tych filmow, obym miala okazje, bo mysle to swietny rezyser.

SangekiNoYoru

opcy

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 7:48 am

FeaRan
opcy
FeaRan

no, no, mam do czynienia z ekspertem w temacie pana Jeuneta 3nodding nie ogladalam tych filmow, obym miala okazje, bo mysle to swietny rezyser.
jak mawia teraz mlodziez "zajebisciefajny" mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games