Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 1:16 pm
üdv minden újnak * a kezét nyújtja a szokásos hatalmas mosollyal* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 3:24 am
Boli-chan Neeeeeeeeee gonk Ne kívánj sok sikert, mert az nem jó, inkább kéz és láb törést. Üdv Új tagok!!! Vizsgázó bajtársaim ( xd ) felejtsétek el a sok sikert, és kívánok mindenkinek kéz és láb törést és egy nagy kalap kakit. xd Nekem kívántak... és vizsgaidőszakban eltörtem a lábam xd (kosaraztunk és a kínai tornacipő letapadt, én meg fordultam és reccs... gonk ) Üdvözlök én is minden új tagunkat (ezen a héten 5 új tagot, ha jól emlékszem... whee )
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 5:53 am
softwarekiller Nekem kívántak... és vizsgaidőszakban eltörtem a lábam xd (kosaraztunk és a kínai tornacipő letapadt, én meg fordultam és reccs... gonk ) Üdvözlök én is minden új tagunkat (ezen a héten 5 új tagot, ha jól emlékszem... whee ) nyájj az fájhatott sad de azér szép kis csavar whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2009 9:43 am
softwarekiller Boli-chan Neeeeeeeeee gonk Ne kívánj sok sikert, mert az nem jó, inkább kéz és láb törést. Üdv Új tagok!!! Vizsgázó bajtársaim ( xd ) felejtsétek el a sok sikert, és kívánok mindenkinek kéz és láb törést és egy nagy kalap kakit. xd Nekem kívántak... és vizsgaidőszakban eltörtem a lábam xd (kosaraztunk és a kínai tornacipő letapadt, én meg fordultam és reccs... gonk ) Üdvözlök én is minden új tagunkat (ezen a héten 5 új tagot, ha jól emlékszem... whee ) Tényleg mikor volt az az időszak amikor rengeteg új tag érkezett? (esetleg rekord?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 5:14 am
Sziasztok! =D
Én 25 éves lány vagyok Pestről. wink Akit érdekel kép, az a profilomon talál párat. wink Életemben egyszer találkoztam a ZOMG!-ban magyarral, és valami eksztatikus élmény volt!! =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 8:59 am
Akromantula Sziasztok! =D
Én 25 éves lány vagyok Pestről. wink Akit érdekel kép, az a profilomon talál párat. wink Életemben egyszer találkoztam a ZOMG!-ban magyarral, és valami eksztatikus élmény volt!! =) Huh nos üdv köztünk...Pontosan kivel találkoztál?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 6:37 pm
Medvelaszlo Akromantula Sziasztok! =D
Én 25 éves lány vagyok Pestről. wink Akit érdekel kép, az a profilomon talál párat. wink Életemben egyszer találkoztam a ZOMG!-ban magyarral, és valami eksztatikus élmény volt!! =) Huh nos üdv köztünk...Pontosan kivel találkoztál? smile Asszem én voltam még Zen kertben smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 12:45 am
Medvelaszlo Tényleg mikor volt az az időszak amikor rengeteg új tag érkezett? (esetleg rekord?) Hmm.. pl. az elején xd akkor nagyon sokan csatlakoztak... Igazából nem vezetek nyilvántartást. És asszem a rendszer se..
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 7:40 am
Akromantula Sziasztok! =D
Én 25 éves lány vagyok Pestről. wink Akit érdekel kép, az a profilomon talál párat. wink Életemben egyszer találkoztam a ZOMG!-ban magyarral, és valami eksztatikus élmény volt!! =) Halli!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 9:34 am
Rekacicca Medvelaszlo Akromantula Sziasztok! =D
Én 25 éves lány vagyok Pestről. wink Akit érdekel kép, az a profilomon talál párat. wink Életemben egyszer találkoztam a ZOMG!-ban magyarral, és valami eksztatikus élmény volt!! =) Huh nos üdv köztünk...Pontosan kivel találkoztál? smile Asszem én voltam még Zen kertben smile Csak így tovább!! keress csak tagokat én is azt teszem! ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 11:44 am
Sziasztok! 15 éves lány vagyok, Gaián még csak másfél hónapja "lakom".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 11:49 am
Yolanda Thissa Sziasztok! 15 éves lány vagyok, Gaián még csak másfél hónapja "lakom". üdv itt a magyarok közt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 11:50 am
Yolanda Thissa Sziasztok! 15 éves lány vagyok, Gaián még csak másfél hónapja "lakom". Most nézem az előzményeket... Engem is Akai-Inari és Medvelaszlo fedeztek fel biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 11:52 am
Üdv minden kedves új tagnak! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 11:37 am
Yolanda Thissa Yolanda Thissa Sziasztok! 15 éves lány vagyok, Gaián még csak másfél hónapja "lakom". Most nézem az előzményeket... Engem is Akai-Inari és Medvelaszlo fedeztek fel biggrin ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|