|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:41 pm
Hadogenes Ozzwald sadze ze tak... bo nie rozumie ze ja nie lubie wulgarnych dziewczyn.... To tak samo jak ja a to byla twoja kolezanka czy nowa ?? Ja tam nie znosze jakas os. (nieznajoma) zaczyna rozmowe: "cze, poklikamy ??" to mi sie po prostu noz otwiera ale czasami mozna sie na takich powyzywac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:42 pm
Hadogenes Ozzwald sadze ze tak... bo nie rozumie ze ja nie lubie wulgarnych dziewczyn.... To tak samo jak ja a to byla twoja kolezanka czy nowa ?? Ja tam nie znosze jakas os. (nieznajoma) zaczyna rozmowe: "cze, poklikamy ??" to mi sie po prostu noz otwiera ja nie lubie osob ktore pisza do mnie i nie wiedza czego chca i nie potrafi sie wypowiedziec zabardzo.... powiedzmy kolezanka... znam ja z netu jakies pol roku.... i co jej powiem by nie przeklinala to poprawa na tydz potem na nowo przy piszac do mnie przeklina....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:43 pm
Baliaur Hadogenes Ozzwald sadze ze tak... bo nie rozumie ze ja nie lubie wulgarnych dziewczyn.... To tak samo jak ja a to byla twoja kolezanka czy nowa ?? Ja tam nie znosze jakas os. (nieznajoma) zaczyna rozmowe: "cze, poklikamy ??" to mi sie po prostu noz otwiera ale czasami mozna sie na takich powyzywac ninja jakos mnie to nie kreci.... bo i tak to zmierza do bycia wulgarnym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:47 pm
Ozzwald jakos mnie to nie kreci.... bo i tak to zmierza do bycia wulgarnym... wyzywac to sie mozna na gai (na co niektorych topicach), ale tak zeby kogos opiepszac za nic to nie dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:50 pm
Ozzwald Baliaur Hadogenes Ozzwald sadze ze tak... bo nie rozumie ze ja nie lubie wulgarnych dziewczyn.... To tak samo jak ja a to byla twoja kolezanka czy nowa ?? Ja tam nie znosze jakas os. (nieznajoma) zaczyna rozmowe: "cze, poklikamy ??" to mi sie po prostu noz otwiera ale czasami mozna sie na takich powyzywac ninja jakos mnie to nie kreci.... bo i tak to zmierza do bycia wulgarnym... ja czasami lubie z taki rozpoczac "dyskusje" co ma mi do powiedzenia i tak malo kto sie zglasza do "Edwarda" cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:51 pm
Hadogenes Ozzwald jakos mnie to nie kreci.... bo i tak to zmierza do bycia wulgarnym... wyzywac to sie mozna na gai (na co niektorych topicach), ale tak zeby kogos opiepszac za nic to nie dla mnie wyzywac to ja sie moge na POGGu zlosliwie komentujac kogos non-stop ale co inego takie cos an gai... a w dwie osoby na gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:56 pm
Ozzwald wyzywac to ja sie moge na POGGu zlosliwie komentujac kogos non-stop ale co inego takie cos an gai... a w dwie osoby na gg ale mi nie chodz, zeby zjechac na gai jakas uzytkownika, ale mi chodzi zeby ogolnie wyzyc, badz zjechac jakas os 3 (np nauczyciela)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:58 pm
Hadogenes Ozzwald wyzywac to ja sie moge na POGGu zlosliwie komentujac kogos non-stop ale co inego takie cos an gai... a w dwie osoby na gg ale mi nie chodz, zeby zjechac na gai jakas uzytkownika, ale mi chodzi zeby ogolnie wyzyc, badz zjechac jakas os 3 (np nauczyciela) ogulnie to by doszlo do rekoczynow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:02 pm
co do rekoczynow... przed chwila chcialem jebn...uderzyc mojego brata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:03 pm
Kiray co do rekoczynow... przed chwila chcialem jebn...uderzyc mojego brata... ja juz bicie brata/kuzyna przerobilem.... jeden kontrolny prosty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:05 pm
Ozzwald Kiray co do rekoczynow... przed chwila chcialem jebn...uderzyc mojego brata... ja juz bicie brata/kuzyna przerobilem.... jeden kontrolny prosty... najpierw musial bym go poprosic o to by okulary zdjol... a pozniej to na jednym kontrolnym by sie chyba nie skonczylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:06 pm
Kiray Ozzwald Kiray co do rekoczynow... przed chwila chcialem jebn...uderzyc mojego brata... ja juz bicie brata/kuzyna przerobilem.... jeden kontrolny prosty... najpierw musial bym go poprosic o to by okulary zdjol... a pozniej to na jednym kontrolnym by sie chyba nie skonczylo... kwestja opanowania sie dyktowana szacunkiem do rodziny.... Ogladales mecz ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:08 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray co do rekoczynow... przed chwila chcialem jebn...uderzyc mojego brata... ja juz bicie brata/kuzyna przerobilem.... jeden kontrolny prosty... najpierw musial bym go poprosic o to by okulary zdjol... a pozniej to na jednym kontrolnym by sie chyba nie skonczylo... kwestja opanowania sie dyktowana szacunkiem do rodziny.... Ogladales mecz ? mrgreen za stary jestem aby sie z nim bic... no ba... patrzylem jak te nasze cipki daly tym szwabom gole zdobywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|