|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 02, 2010 1:19 pm
bibortetu Obilia a kezdőoldalon bejön vmi Edmundos "video" ami nem indul el (vagy csak videonak néz ki) meg baloldalt egy get it now gomb arra klikkelek errorozik, szerintem csinálnak valamit, csak még nem megy jól. Vélemény? Április bolondja! xd Ja hogy az is. Am felötlött bennem egy kicsit mert gyanús volt hogy ma már nincs ott blaugh Meg az is hogy miért ne jönne be az a video...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 03, 2010 2:34 am
Én soha semmi pénzért nem cigiznék, sose gyújtottam rá és nem is fogok. Ahogy Obilia mondta nálunk valóban szinte senki se cigizik. De ha cigizne a családban itt bárki is és ha kínálnának, akkor se gyújtanék rá. Főleg a hátrányai miatt nem gyújtanék rá és ha az utcán, vagy bárhol a közelemben dohányzik valaki és érzem a füstöt, gyakran köhögök tőle és picit magamban morgok, hiszen zavar. Mindenkinek a maga dolga, de azt javaslom minden dohányzónak, hogy legalább próbáljon meg leszokni, mert csak hátráltatja a saját egészségét. Igaz nem az én bajom.
A sóskát én utálom, úgy kóstoltam meg egyszer véletlenül, hogy régen sok éve a suliban ebédre volt, azt hittem spenót, majd megkérdeztem a mellettem ülő egyik társamat, hogy ez spenót-e, mert eléggé fura íze van, volt, mondta nem, ez sóska. Egyszer így jártam a tejberizzsel is,... Azt se szeretem, de a tejbegrizt igen. Gyümölcsök közül az almát szeretem, szilvát, epret és a barack kompótot a legjobban. Zöldségek közül legjobban szeretem az uborkát, céklát, görög salátát, több most nem jut eszembe. Részletek a kedvenc kajáimról a profilomon a Magamról menüpont vége felé, akit érdekel.
Hát ja, most a legtöbben tojásokat vadásznak, amíg csak lehet, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 10:24 am
Én kíváncsi vagyok hogy ennek a húsvétnak van történeti szála
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 7:05 am
öööö srácok miért van olyan érzésem hogy Gambino visszatér zombi nyúl alakban
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 8:20 am
Valahogy lehet hogy vissztér meg a zombi se kizárt sztem de a zombi nyúl hát... mind1 én nem találgatok. Inkább legyen már manga update... ritka sajna az új mangák érkezése. Mind1.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 1:42 pm
De azt hangyán de ennek a tippnek van alibije  Éppen ezért gondoltam hogy visszatér vagy vissza is tért Grunnyként
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 1:44 pm
Lurzt De azt hangyán de ennek a tippnek van alibije  Éppen ezért gondoltam hogy visszatér vagy vissza is tért Grunnyként Most hogy mutatod, van benne valami igazság... Lehet hogy visszafog térni. O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 8:55 am
Valóban eléggé hasonlít az urnához és nagyjából logikusnak is tűnik az összefüggés. Majd úgyis kiderül előbb-utóbb, hogy mi lesz, vagy nem lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 9:16 am
Timmy furcsaságai mehg Gambino előző szintén nem mindennapi feltámadása után nem csodálkoznék ha most is fura módon támadna fel (akit érdekel lefordítottam a Gaia Mangát így be tudnám rakni a "magyarázatát" annak, hogyan támadt fel régebben Gambino, akit érdekel esetleg). Meg sok más fura Gaia-story dolog is volt már pl mittomén a Mikulás-tehéncsere. De akkor is manga update-t! Kíváncsi vagyok mi lezs Ginoékkal a léghajón...
Ja és. Mit szóltok az új My Gaia-hoz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 11:52 am
Obilia Timmy furcsaságai mehg Gambino előző szintén nem mindennapi feltámadása után nem csodálkoznék ha most is fura módon támadna fel (akit érdekel lefordítottam a Gaia Mangát így be tudnám rakni a "magyarázatát" annak, hogyan támadt fel régebben Gambino, akit érdekel esetleg). Meg sok más fura Gaia-story dolog is volt már pl mittomén a Mikulás-tehéncsere. De akkor is manga update-t! Kíváncsi vagyok mi lezs Ginoékkal a léghajón... Ja és. Mit szóltok az új My Gaia-hoz? Engem érdekel az a magyarázat. *.* Akár pm-ben is leírhatod vagy vmi. *.* Sajnos anno nem nagyon követtem a gaia mangákat és most csak lesek hogy mik vannak.. XD Amúgy a My Gaia menüre rátérve.. nem lett rossz, csak még fura.. biggrin demajd megszokjuk 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 12:23 pm
vzoey94 Obilia Timmy furcsaságai mehg Gambino előző szintén nem mindennapi feltámadása után nem csodálkoznék ha most is fura módon támadna fel (akit érdekel lefordítottam a Gaia Mangát így be tudnám rakni a "magyarázatát" annak, hogyan támadt fel régebben Gambino, akit érdekel esetleg). Meg sok más fura Gaia-story dolog is volt már pl mittomén a Mikulás-tehéncsere. De akkor is manga update-t! Kíváncsi vagyok mi lezs Ginoékkal a léghajón... Ja és. Mit szóltok az új My Gaia-hoz? Engem érdekel az a magyarázat. *.* Akár pm-ben is leírhatod vagy vmi. *.* Sajnos anno nem nagyon követtem a gaia mangákat és most csak lesek hogy mik vannak.. XD Amúgy a My Gaia menüre rátérve.. nem lett rossz, csak még fura.. biggrin demajd megszokjuk 4laugh 1. oké, ha akarod majd össze is foglalom hogy kb mik történnek vagy nem tudom (lehet hogy úgy is hosszú lesz sweatdrop . A fordítások txt-ben vannak meg (egyébként gyakorlásból és kíváncsiságból fordítottam főleg, néha vannak számomra új szavak benne) 2. Egy hiányosság van a My gaia-ban: nincs semmilyen rész ami mutatja hogy ki éppen holvan hogy "join me in forums" "join me in MTV Hills" stb és volt aki erről panaszkodott hogy az már nincs ott. Habár igaz hogy a "Gaia tálcán" felnyitható vmi hasonló (a 2 emberkés ikonnal jobb oldalt azon a "tálcán").
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 10, 2010 4:16 pm
engem ezek a notice dolgok zavarnak, de nagyon.... am tetszik az új my gaia panel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 11, 2010 2:15 am
Én valahogy nem vagyok nagy manga rajongó, nem szoktam a mangákat, képregényeket olvasni a Gaia-n (bár általában se, csak nagyon ritkán), de biztos jók.
Szerintem se rossz az újított My Gaia menüpont, csak még szokatlan. És néhány havertól láttam, akik a My Gaia-ban írták üzibe, hogy utálják ezt az újítást, meg hogy utálja már a Gaia-t, meg hasonlók. Kissé túlzás, lehet hogy még sokan utálják, vannak akik átmenetileg, amíg még szokatlan és talán vannak olyanok is, akik örökre. Örökre túlzás és hülyeség. 1-2 ilyen haveromnak írtam, hogy nyugodjon meg, ez nem tragédia, csak még szokatlan (akár korábban az újított menüsor, mikor kék lett és másképp lett a menürendszer), ezért kár utálni a Gaia-t és hogyha valóban nagy panasza van, akkor írjon nekik erről.
Az nekem se tetszik, hogy nem lehet már a My Gaia menüpontban látni másokat, hogy hol vannak és követni. Netán lázadtak, tiltakoztak ez ellen többen? Szerintem lehetséges, bár nem tudhatjuk pontosan. A Notice-ok engem is gyakran zavarnak,... Az Account/Feeds almenüpontban minden jelzést 0-ra vettem, Obilia szerint az hátha megoldja, szűri a Notice-okat. De én úgy tapasztaltam, tapasztalom hogy sajnos nem igazán. Nem lehet ezt valahogy máshol beállítani? Vagy még nincs ilyen beállítás? A PuriGaia Labs részét is néztem, hátha ott lehet, de ott sincs konkrét ilyen beállítása ennek. Legalábbis még nem, reméljük valahol lesz majd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 10:39 am