|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 4:57 am
xDD heja wszystkim to ja wam pokażę moje prawdziwe oblicze >3 {dziki ludź}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 9:21 am
(((Sango-Maho))) xDD heja wszystkim to ja wam pokażę moje prawdziwe oblicze >3 {dziki ludź}
Ja tam widzę poduchę, jak chcesz "maupe" to zrób ja z siebie, czekamy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 9:45 am
BeeWolf (((Sango-Maho))) xDD heja wszystkim to ja wam pokażę moje prawdziwe oblicze >3 {dziki ludź}
Ja tam widzę poduchę, jak chcesz "maupe" to zrób ja z siebie, czekamy ... xD może kiedyś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 1:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 6:20 am
Raczej dziecko Drakuli. Fajnie zrobione zdjęcie, no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 12:09 pm
BeeWolf Raczej dziecko Drakuli. Fajnie zrobione zdjęcie, no. eeee... wyglądasz jak Michał Wójcik z Ani Mru-Mru w skeczu "Tofik" (chyba niczego nie poprzekręcałam w danych d smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 12:37 pm
Czarna Lisiczka BeeWolf Raczej dziecko Drakuli. Fajnie zrobione zdjęcie, no. eeee... wyglądasz jak Michał Wójcik z Ani Mru-Mru w skeczu "Tofik" (chyba niczego nie poprzekręcałam w danych d smile sie zgadzam : P tofik jak w morde strzelił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 13, 2008 5:00 am
Terrorystka Frania Czarna Lisiczka BeeWolf Raczej dziecko Drakuli. Fajnie zrobione zdjęcie, no. eeee... wyglądasz jak Michał Wójcik z Ani Mru-Mru w skeczu "Tofik" (chyba niczego nie poprzekręcałam w danych d smile sie zgadzam : P tofik jak w morde strzelił Pytanie brzmi co bylo pierwsze : p tofik czy to zdjecie ; x i kto dla kogo byl inspiracja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 12:51 am
Co wy chcecie? ja tak wyglądam jak wstaję rano ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 1:13 am
Lavagetas_heqetai Co wy chcecie? ja tak wyglądam jak wstaję rano ;] (..) i się umaluje w photosiopie" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 3:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 1:27 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Co wy chcecie? ja tak wyglądam jak wstaję rano ;] (..) i się umaluje w photosiopie" xd oj tam, tylko troszke.... sie juz facet nie moze umalowac? scream ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 11:38 am
Lavagetas_heqetai Baliaur Lavagetas_heqetai Co wy chcecie? ja tak wyglądam jak wstaję rano ;] (..) i się umaluje w photosiopie" xd oj tam, tylko troszke.... sie juz facet nie moze umalowac? scream ;] Pewnie, że może taki delikatny mężczyzna jak ty .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|