|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:32 am
Korangar =[XF]= Małe pytanka :-kto czyta każdy nowy post 9znaczy sie od momentu jak wejdzie i pisze na topicu to czy czyta wszystkie posty które ktoś napisał przed)? -Ile macie lat? eek Moje odpowiedzi: -Tak! -16 whee - różnie - 15
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:32 am
Korangar =[XF]= Małe pytanka :-kto czyta każdy nowy post 9znaczy sie od momentu jak wejdzie i pisze na topicu to czy czyta wszystkie posty które ktoś napisał przed)? -Ile macie lat? eek Moje odpowiedzi: -Tak! -16 whee - ja tu czytam wszystko - musze wiedziec komu i za co zrobic kuku jak za bardzo rozrabia, prawda? blaugh - duzo (szczegolow brak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:34 am
... ...wiecie co...?... ... ... ... ...spadam stąd...! xp ...trzymajcie się wszyscy...! ... ... ...bywajcie! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:35 am
********, moje posty chyba nie dochodzą =='' chrzaniona gaja...czy wam też tak wolno chodzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja jakieś niecałe dwa lata przed tobą, wiec prawie szesnaście biggrin Co do wcześniejszego pytania, to ja czytam jak leci. I tak sie nie orientuję, o czym tu się mowi, ale trudno XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Korangar =[XF]= Małe pytanka :-kto czyta każdy nowy post 9znaczy sie od momentu jak wejdzie i pisze na topicu to czy czyta wszystkie posty które ktoś napisał przed)? -Ile macie lat? eek Moje odpowiedzi: -Tak! -16 whee ...hm... ...różnie to bywa - czasem w ogóle nie czytam...czasem tylko trochę wstecz,czasem więcej... ... ...a lat...hm...15... domokun Hmm, w grudniu bedę miała 17.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:36 am
Korangar =[XF]= Małe pytanka :-kto czyta każdy nowy post 9znaczy sie od momentu jak wejdzie i pisze na topicu to czy czyta wszystkie posty które ktoś napisał przed)? -Ile macie lat? eek Moje odpowiedzi: -Tak! -16 whee 1) to zalezy. Na ogol tak, ale jak mam zaleglosc kilkudziesieciu stron to czytam tylko wybranych osob. 2) 19 (od 3 dni wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:38 am
Korangar =[XF]= Małe pytanka :-kto czyta każdy nowy post 9znaczy sie od momentu jak wejdzie i pisze na topicu to czy czyta wszystkie posty które ktoś napisał przed)? -Ile macie lat? eek Moje odpowiedzi: -Tak! -16 whee 1) to zalezy. Na ogol tak, ale jak mam zaleglosc kilkudziesieciu stron to czytam tylko wybranych osob. 2) 19 (od 3 dni wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:43 am
Wrrrr... Co się dzieje z tą gaią??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:44 am
...moje posty dalej nie dochodzą -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whaaa nie wyswietlaja mi sie nowe posty gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zawis w postach sweatdrop i znow te &*#$% sushi xp stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:45 am
Omega Sun MissTao hehe, ja tam jestem wredna, i chciwa, i co tam jeszcze, i niestety nie pozyczam moich rzeczy - nikomu twisted przekonalo sie o tym kilka osob chetnych do pozyczenia nm scarf i czegos tam jeszcze... chyba nm headband, nie pamietam juz. w kazdym razie - sorry, ale nic z tego - tak mam zasade. moge pozyczyc kase, przedmiotow nie. ale to oczywiscie nie znaczy ze komus nie ufam, i tak dalej... mrgreen ale na Ciebie nikt sie za to nie obrazi, bo jestes tu szefem wink iii tam, obrazaja sie na pewno, tylko udaja ze nie xd i jeszcze co do przymierzalni - ja bardziej lubie ta koedukacyjna. ma tylko jeden minus - sporo rzeczy w niej brakuje... no i trzeba znac nazwy przedmiotow, ale naprawde nie szkodzi sie ich nauczyc - to sie przyda ^^ a w sprawie aktualizacji mozecie przycisnac Saikatsu - to ona jest autorka. i czy mi sie zdaje, czy znowu posty dochodza z opoznieniem?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|