Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 325 326 327 328 329 330 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Mar 30, 2010 12:09 pm

Én régen dohányoztam, de leszoktam róla. Nagyapám belehalt tüdőrákba és kivették a tüdejét mutatóba. Amióta megláttam azóta nem dohányzok.....
PostPosted: Tue Mar 30, 2010 2:05 pm

én régen rendszeresen cigiztem (napi 2-3 szál) kb 1-2 évig, mostmár inkább csak kocadohányos vagyok, vagy csak akkor ha felhúzzák az agyam és le kell vezetni a feszültséget. amúgy vízipipa párti vagyok

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed Mar 31, 2010 1:53 am

Én nem dohányzok, és nem is fogok....ez amolyan gyerekkori "akkor is megmutatom, hogy kibírom" fogadalom whee
régebben nagyon tüntettem a körülöttem lévő dohányzó emberkék ellen, de most már rájuk hagyom...kivétel tesóm, azt szeretném, ha ő leszokna stare
PostPosted: Wed Mar 31, 2010 1:58 am

én régen ettem gyümölcsöt és zöldséget de mára már csak húsféléket eszek cukrot stb.-t mert már minden zöldségtől és gyümölcstől hányok 4 évesen ettem egy répát pár perc után amikor megettem hánytam

HuzatVonat

Greedy Powerhouse

6,900 Points
  • Profitable 100
  • Befriended 100
  • Junior Trader 100

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 2:21 am

végre van más is aki sose próbálta ki és életcél, hogy ne történjen meg! X3 én csak Barátnőmet akarom leszoktatni stare igaz csak alkalmanként gyújt rá, de engem zavar... *sigh*
de a vizipipával én is megbarátkoztam XD

a zöldség gyümölcshöz meg... én csak néhány félét szeretek a két kezemen megszámolom az összes zöldséget és gyümit XD bár én ennyire rosszul nem voltam tőlük, egyszerűen rosszul vagyok a szaguktól XP
PostPosted: Wed Mar 31, 2010 1:59 pm

wahmbulance figyelem wahmbulance
mindenkinek aki játszik facebook halakkal...
ma van az utolsó nap amikor át lehet váltani az XP-ket gaia goldra!!!!!!!
holnap már késő!!!!

stranger12

Invisible Sweetheart

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 10:35 pm

huh...meghosszabbították....halazhatunk tovább xd
PostPosted: Wed Mar 31, 2010 11:54 pm

Én soha nem cigiztem és nem is akarok, ebben gondolom nagyban hozzájárult, hogy egy ember kivételével senki se dohányzik a családban (közeli körben tuti). Kiskoromban tetszett a cigi kinézete hogy pici és hengeres meg egyszer megszagoltam egyet mire anyukám szólt hogy tegyem le sweatdrop De dohányzásra sose éreztem késztetést, a kipróbálásra se. Akkor meg még inkább "nemet mondtam magamban" a dohányzásra amikor egyre többet tudtam meg arról, hogy miket okoz/okozhat... meg a sok cigicsikk-szemetelés se épp "étvágyhozó" xp
A vizipiát kipróbáltam (talikon) de az hát.. jó is volt nem is sweatdrop
Gyümölcsökkel zöldségekkel semmi bajom bár vannak zöldségek amik vagy nem ízlenek vagy egyébként se nagyon eszem meg. Pl karalábé retek karfiol. Paradicsom nem ízlik (eredeti formában). Én kiskoromban a sült/főtt(?) májtól lettem majdnem "rosszul" az oviban aztán pár éve is megkóstoltam és tökugyanaz volt az íze... (Fúj, májkedvelőktől bocsi)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 1:14 am

Mondjuk én se vagyok az a vega, de ha valami jól el van készítve meg lehet enni szerintem. Ilyen a sóska és spenót is. Kevés emberrel találkoztam, aki mindkettőt szerette volna.
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 4:57 am

A cigizés nálam egy barátnő miatt kezdődött, de csak ritkán dohányoztam, pl ha ideges voltam, vagy buli volt. De asszem csak azért csináltam mert tilos volt. Egyébként van egy hangulata, mikor egy görbe estén a haverokkal együtt cigizünk... rolleyes Mondjuk a vizipipa sokkal jobb razz Barátnőmnél szoktunk pippantani, bár az almás dohánytól már kiráz a hideg sweatdrop

Ja, és én szeretem őket 3nodding Mármint a zöldségeket-gyümiket. A kevés közé tartozok, sztem a sóskának és spenótnak nincs semmi baja blaugh mrgreen

Csokinyuszi

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Apr 01, 2010 5:17 am

Én a sóskát régen szerettem, ma már nem, spenótot régen is meg most is smile

Más: a kezdőoldalon bejön vmi Edmundos "video" ami nem indul el (vagy csak videonak néz ki) meg baloldalt egy get it now gomb arra klikkelek errorozik, szerintem csinálnak valamit, csak még nem megy jól. Vélemény?
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 5:49 am

stranger12
huh...meghosszabbították....halazhatunk tovább xd
amúgy ia halacskáznék... de tényleg a fő okom a gaia gold gyűjtés xp

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Thu Apr 01, 2010 11:34 am

Obilia
a kezdőoldalon bejön vmi Edmundos "video" ami nem indul el (vagy csak videonak néz ki) meg baloldalt egy get it now gomb arra klikkelek errorozik, szerintem csinálnak valamit, csak még nem megy jól. Vélemény?

Április bolondja! xd
PostPosted: Fri Apr 02, 2010 12:05 pm

Milyen érdekes, hogy amint jön egy kis event rögtön mindenki eltűnik a topikokról....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Fri Apr 02, 2010 1:13 pm

Egyet értek lehet hogy mindenki tojás gyűjtöget most
Van egy új item amit az április elsején lehet kapni
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 325 326 327 328 329 330 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games