|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:58 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun HeeroX *usmiecha sie widzac ze znow sa szczesliwi i cichutko wychodzi nadal usmiechajac sie cieplo* zostań zostań zostań gema gema xp Nyo Nyo xd gema nyo nyu pyo geba myo myu były jeszcze jakieś??? a jak sie zamieniła w małza tio jak moowila ?? nie wiem mógłbym sprawdzić ale porzyczyłem wszystkie moje płyty z mangami (wszytkie crying )kuzynowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:59 pm
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla 8wchodzi do pokoju i pada zmeczona na fotel po drodze mruczac niewyraźne "czesć"* cze *przytulas* czekałem cały dzień psieplasiam, miałam "interesy" (czyt. pomagałam tacie) i jestem padnieta... niemasz za co to są ważniejsze obowiązki uśądzi sobie a ja ci zrobie masaż
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:59 pm
Lethiel Sayokun niezbadane są wyroki boskie... no dobra xd 'przytula' xd hihi whee *wtoola sie* 4laugh whee 'przytula' poczekam parę dni zobatrzymy jak wtedy zareaguje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:00 pm
Sayokun Lethiel Sayokun niezbadane są wyroki boskie... no dobra xd 'przytula' xd hihi whee *wtoola sie* 4laugh whee 'przytula' poczekam parę dni zobatrzymy jak wtedy zareaguje xd .. ja mam bardzo dobry wzrok.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:01 pm
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla 8wchodzi do pokoju i pada zmeczona na fotel po drodze mruczac niewyraźne "czesć"* cze *przytulas* czekałem cały dzień psieplasiam, miałam "interesy" (czyt. pomagałam tacie) i jestem padnieta... niemasz za co to są ważniejsze obowiązki uśądzi sobie a ja ci zrobie masaż dobzie, arigatou.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:02 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun niezbadane są wyroki boskie... no dobra xd 'przytula' xd hihi whee *wtoola sie* 4laugh whee 'przytula' poczekam parę dni zobatrzymy jak wtedy zareaguje xd .. ja mam bardzo dobry wzrok.. blaugh eek 'chowa się w szafie' nie widzi mnie nie widzi mnie nie widzi mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:03 pm
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla 8wchodzi do pokoju i pada zmeczona na fotel po drodze mruczac niewyraźne "czesć"* cze *przytulas* czekałem cały dzień psieplasiam, miałam "interesy" (czyt. pomagałam tacie) i jestem padnieta... niemasz za co to są ważniejsze obowiązki uśądzi sobie a ja ci zrobie masaż dobzie, arigatou.... heart *bieże Cirille na ręce zanosi na jej fotelik i zaczyna masaż*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:03 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun niezbadane są wyroki boskie... no dobra xd 'przytula' xd hihi whee *wtoola sie* 4laugh whee 'przytula' poczekam parę dni zobatrzymy jak wtedy zareaguje xd .. ja mam bardzo dobry wzrok.. blaugh eek 'chowa się w szafie' nie widzi mnie nie widzi mnie nie widzi mnie xd *otwiera szafe* whee *przytula* nie przeszkadz mi ze mnie calujesz... tylko ze robisz to 500 razy pod ząd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:06 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun niezbadane są wyroki boskie... no dobra xd 'przytula' xd hihi whee *wtoola sie* 4laugh whee 'przytula' poczekam parę dni zobatrzymy jak wtedy zareaguje xd .. ja mam bardzo dobry wzrok.. blaugh eek 'chowa się w szafie' nie widzi mnie nie widzi mnie nie widzi mnie xd *otwiera szafe* whee *przytula* nie przeszkadz mi ze mnie calujesz... tylko ze robisz to 500 razy pod ząd xd eek xd 'całuje' limit na dziś wyczerpany 3nodding to co robimy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:06 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun niezbadane są wyroki boskie... no dobra xd 'przytula' xd hihi whee *wtoola sie* 4laugh whee 'przytula' poczekam parę dni zobatrzymy jak wtedy zareaguje xd .. ja mam bardzo dobry wzrok.. blaugh eek 'chowa się w szafie' nie widzi mnie nie widzi mnie nie widzi mnie xd *otwiera szafe* whee *przytula* nie przeszkadz mi ze mnie calujesz... tylko ze robisz to 500 razy pod ząd xd eek xd 'całuje' limit na dziś wyczerpany 3nodding to co robimy??? hieh.... nie wiem... ale na początek wyjdzmy z tej szafy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:08 pm
lol.... za jakieś 5 minootek znikam.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:08 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun niezbadane są wyroki boskie... no dobra xd 'przytula' xd hihi whee *wtoola sie* 4laugh whee 'przytula' poczekam parę dni zobatrzymy jak wtedy zareaguje xd .. ja mam bardzo dobry wzrok.. blaugh eek 'chowa się w szafie' nie widzi mnie nie widzi mnie nie widzi mnie xd *otwiera szafe* whee *przytula* nie przeszkadz mi ze mnie calujesz... tylko ze robisz to 500 razy pod ząd xd eek xd 'całuje' limit na dziś wyczerpany 3nodding to co robimy??? hieh.... nie wiem... ale na początek wyjdzmy z tej szafy xd czemu??? mi jest wygodnie i ciepło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:09 pm
Lethiel lol.... za jakieś 5 minootek znikam.. sad dlaczego cirlla żyjesz jeszcze czy mój m,asaz cie wykoniczył
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 1:09 pm
SERAFIN-VAMPIRE *bieże Cirille na ręce zanosi na jej fotelik i zaczyna masaż* mrrrr heart jak przyjemnie *rozluznia sie neico*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|