|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:33 pm
Sayokun eh to już nie to samo może mi za chwilę przejdzie ale puki co nic nie poradzę sad sad . ech..... ale cio ja moge poradzić... sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:33 pm
Lethiel Sayokun SkoczeK Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam? ale ja pamiętam xp znaczy cio takiego zrobil ?? to samo co ja tylko bez pytania i pierwszego dnia jak się pojawił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:34 pm
Sayokun Lethiel Sayokun SkoczeK Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam? ale ja pamiętam xp znaczy cio takiego zrobil ?? to samo co ja tylko bez pytania i pierwszego dnia jak się pojawił przeciesh tio nie on tylko świr ..... pamiętam kto dostal moim fireballkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*nie wie co powiedziec, zasmucil Lethiel i Sayokuna, nie wie co powiedziec stoi po srodku pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam ponownie o czym rozmawiacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun eh to już nie to samo może mi za chwilę przejdzie ale puki co nic nie poradzę sad sad . ech..... ale cio ja moge poradzić... sad crying naprawdę niedługo mi przejdzie cały dzień mam dołą więc to nie tylko przez ciebie muszę chwilę odpocząć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:35 pm
HeeroX *nie wie co powiedziec, zasmucil Lethiel i Sayokuna, nie wie co powiedziec stoi po srodku pokoju* nio przeciesh tio nie ty !!!... tylko ja...... jakoś wszyscy byli zadowoleni zanim sie pojawilam... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun SkoczeK Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam? ale ja pamiętam xp znaczy cio takiego zrobil ?? to samo co ja tylko bez pytania i pierwszego dnia jak się pojawił czyli? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun SkoczeK Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam? ale ja pamiętam xp znaczy cio takiego zrobil ?? to samo co ja tylko bez pytania i pierwszego dnia jak się pojawił przeciesh tio nie on tylko świr ..... pamiętam kto dostal moim fireballkiem xd to nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE witam ponownie o czym rozmawiacie witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:36 pm
lol.... Skoczku.. cio ty mi zrobileś ?? powiedz !! obiecooje ze sie nie obraze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:37 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun SkoczeK Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam? ale ja pamiętam xp znaczy cio takiego zrobil ?? to samo co ja tylko bez pytania i pierwszego dnia jak się pojawił przeciesh tio nie on tylko świr ..... pamiętam kto dostal moim fireballkiem xd to nie wiem xp skoczek nie wie o co chodzi gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel SERAFIN-VAMPIRE witam ponownie o czym rozmawiacie witaj *przytulas* cio sie stało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel HeeroX *nie wie co powiedziec, zasmucil Lethiel i Sayokuna, nie wie co powiedziec stoi po srodku pokoju* nio przeciesh tio nie ty !!!... tylko ja...... jakoś wszyscy byli zadowoleni zanim sie pojawilam... *przytula* nie badz gluptasem tylko ci sie wydaje *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:38 pm
HeeroX Lethiel HeeroX *nie wie co powiedziec, zasmucil Lethiel i Sayokuna, nie wie co powiedziec stoi po srodku pokoju* nio przeciesh tio nie ty !!!... tylko ja...... jakoś wszyscy byli zadowoleni zanim sie pojawilam... *przytula* nie badz gluptasem tylko ci sie wydaje *przytula* wcale mi sie nie wydaje... teraz nawet skoczek smuta... sad serafin.. uciekaj puki jeszcze mozesz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|