|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:26 pm
whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek ... co siem stalo... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:27 pm
SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:27 pm
Lethiel Sayokun Lethiel HeeroX wybaczcie mi moja glupote i przebaczcie mojej rozdartej duszy ktora nie wie co robi zatruwajac moj umysl i saczac krew z mego serca lol..... moja glupota nie jest ash taka zla... ale jest xd choidzi o lethiel??? ciekawe z czyjego serca sączy ona krew ale napewno nie jej sad sad crying spokojnie nie jestem zły tylko trochę... smutny sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:28 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel HeeroX wybaczcie mi moja glupote i przebaczcie mojej rozdartej duszy ktora nie wie co robi zatruwajac moj umysl i saczac krew z mego serca lol..... moja glupota nie jest ash taka zla... ale jest xd choidzi o lethiel??? ciekawe z czyjego serca sączy ona krew ale napewno nie jej sad sad crying spokojnie nie jestem zły tylko trochę... smutny sad sad *przytula* nie smutaj jush sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:29 pm
Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:29 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel HeeroX wybaczcie mi moja glupote i przebaczcie mojej rozdartej duszy ktora nie wie co robi zatruwajac moj umysl i saczac krew z mego serca lol..... moja glupota nie jest ash taka zla... ale jest xd choidzi o lethiel??? ciekawe z czyjego serca sączy ona krew ale napewno nie jej sad sad crying spokojnie nie jestem zły tylko trochę... smutny sad sad *przytula* nie smutaj jush sad ale ja na to nic nie poradzę nie umiem się zmienić w radosnego saya bo chcę sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:30 pm
SkoczeK Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam? ale ja pamiętam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel HeeroX wybaczcie mi moja glupote i przebaczcie mojej rozdartej duszy ktora nie wie co robi zatruwajac moj umysl i saczac krew z mego serca lol..... moja glupota nie jest ash taka zla... ale jest xd choidzi o lethiel??? ciekawe z czyjego serca sączy ona krew ale napewno nie jej sad sad crying spokojnie nie jestem zły tylko trochę... smutny sad wybaczcie mi..... nie chcialem przynosic smutku...... tyle ze znow tylko tyle przynioslem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel HeeroX wybaczcie mi moja glupote i przebaczcie mojej rozdartej duszy ktora nie wie co robi zatruwajac moj umysl i saczac krew z mego serca lol..... moja glupota nie jest ash taka zla... ale jest xd choidzi o lethiel??? ciekawe z czyjego serca sączy ona krew ale napewno nie jej sad sad crying spokojnie nie jestem zły tylko trochę... smutny sad sad *przytula* nie smutaj jush sad ale ja na to nic nie poradzę nie umiem się zmienić w radosnego saya bo chcę sad sad *przytula* *caluje* prosze..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:31 pm
HeeroX Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel HeeroX wybaczcie mi moja glupote i przebaczcie mojej rozdartej duszy ktora nie wie co robi zatruwajac moj umysl i saczac krew z mego serca lol..... moja glupota nie jest ash taka zla... ale jest xd choidzi o lethiel??? ciekawe z czyjego serca sączy ona krew ale napewno nie jej sad sad crying spokojnie nie jestem zły tylko trochę... smutny sad wybaczcie mi..... nie chcialem przynosic smutku...... tyle ze znow tylko tyle przynioslem o nie !!.... proshe .. nie smutaj gonk .. co ja narobilam..... crying *cowa sie za fotelem* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:31 pm
niech juz sie nikt nie smuci!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:32 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel HeeroX wybaczcie mi moja glupote i przebaczcie mojej rozdartej duszy ktora nie wie co robi zatruwajac moj umysl i saczac krew z mego serca lol..... moja glupota nie jest ash taka zla... ale jest xd choidzi o lethiel??? ciekawe z czyjego serca sączy ona krew ale napewno nie jej sad sad crying spokojnie nie jestem zły tylko trochę... smutny sad sad *przytula* nie smutaj jush sad ale ja na to nic nie poradzę nie umiem się zmienić w radosnego saya bo chcę sad sad *przytula* *caluje* prosze..... sad eh to już nie to samo może mi za chwilę przejdzie ale puki co nic nie poradzę sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 12:32 pm
Sayokun SkoczeK Lethiel SkoczeK whee dawno mnie nie bylo, juz sie nie gniewasz na mnie? sweatdrop tio ja sie na ciebie gniewalam ?? sweatdrop ...... niepamiętam xd xp to dobrze ze nie pamietasz ...hyhyhyh.... co siam? ale ja pamiętam xp znaczy cio takiego zrobil ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|