|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:24 pm
Ridsu Ozzwald *wyjmuje notesik i pisze... Ridsu mowiac nie chce powiedziec tak* (dopisek: zawsze) ostatnia note zapamietakem... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:25 pm
Falcone Ozzwald jak bedzie nie nie.... to przed "meta" dostaniesz w morde.... xp ^^'' wszytkiego w zyciu trzeba sprobowac ... z rozwaga uzywaj slowa "wszystkiego" ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:27 pm
1223. In Flames - [Lunar Strain #32] Everlost-part I [4:16]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:29 pm
Ozzwald Ridsu Ozzwald *wyjmuje notesik i pisze... Ridsu mowiac nie chce powiedziec tak* (dopisek: zawsze) ostatnia note zapamietakem... mrgreen tjaaa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:31 pm
Ridsu Ozzwald Ridsu Ozzwald *wyjmuje notesik i pisze... Ridsu mowiac nie chce powiedziec tak* (dopisek: zawsze) ostatnia note zapamietakem... mrgreen tjaaa xp faceci sa wzrokowacami... jakos mi sie w pamiec wrylo... blaugh 1224. Joan Osborne - [Kazaa #32] Joan Osbourn - Us One [4:58]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:32 pm
Ozzwald Ridsu Ozzwald Ridsu Ozzwald *wyjmuje notesik i pisze... Ridsu mowiac nie chce powiedziec tak* (dopisek: zawsze) ostatnia note zapamietakem... mrgreen tjaaa xp faceci sa wzrokowacami... jakos mi sie w pamiec wrylo... blaugh 1224. Joan Osborne - [Kazaa #32] Joan Osbourn - Us One [4:58] tja wiec nic dziwnego... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:35 pm
Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:40 pm
Ozzwald Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali nie martw sie misiu nic sie nie stalo kochanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:40 pm
Ozzwald Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali oj biedaczku ....... a jak to jest z tymi sygnaturkami ?? oni wszytkich po koleji sprawdzajÄ… sweatdrop question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:42 pm
Ridsu Ozzwald Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali nie martw sie misiu nic sie nie stalo kochanie ale juz mam 800 mrgreen im wiecej postow tym blizej szczescia jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:44 pm
Falcone Ozzwald Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali oj biedaczku ....... a jak to jest z tymi sygnaturkami ?? oni wszytkich po koleji sprawdzajÄ… sweatdrop question nie wiem jak.... mi poprostu jakis czas temu zablokowali bo za duza byla... 0290. Amon Amarth - [Once Sent From The Golden Hall #07] Amon Amarth [8:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:50 pm
Ozzwald Ridsu Ozzwald Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali nie martw sie misiu nic sie nie stalo kochanie ale juz mam 800 mrgreen im wiecej postow tym blizej szczescia jestem wszedzie jest szczescie gdzie jestes ty...ehh... jakie to romantyczne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:53 pm
Ridsu Ozzwald Ridsu Ozzwald Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali nie martw sie misiu nic sie nie stalo kochanie ale juz mam 800 mrgreen im wiecej postow tym blizej szczescia jestem wszedzie jest szczescie gdzie jestes ty...ehh... jakie to romantyczne crying nie plakaj mi tu cukiereczku.... usmiechij sie bym z tego usmiechu mogl i ja radosc czerpac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:00 pm
Ozzwald Ridsu Ozzwald Ridsu Ozzwald Ridsu tja wiec nic dziwnego... xp *tuli* stracilem 100g crying bo wykupilem mozliwosc uzywania sygnatury po tym jak mi ja zablokowali nie martw sie misiu nic sie nie stalo kochanie ale juz mam 800 mrgreen im wiecej postow tym blizej szczescia jestem wszedzie jest szczescie gdzie jestes ty...ehh... jakie to romantyczne crying nie plakaj mi tu cukiereczku.... usmiechij sie bym z tego usmiechu mogl i ja radosc czerpac... mrgreen mrgreen mrgreen prosze cie misiu... a teraz me ulubione slowa: Ubi tu Gaius, ibi ego Gaia mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:08 pm
Ridsu mrgreen mrgreen mrgreen prosze cie misiu... a teraz me ulubione slowa: Ubi tu Gaius, ibi ego Gaia mrgreen heart ty wiesz juz ze ja wiem co to znaczy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|