Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 322 323 324 325 326 327 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 2:44 pm

Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt
A stáb könnyes búcsút intet Jonny Gabinonak ami azt jelenti hogy nekünk kell védeni guildünket ami azt jelenti hogy lehet hogy eljött az én időm twisted burning_eyes

Szeretnéd....

Tudom hogy képes vagyok rá ...

Álmodozni lehet razz

Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos.
Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh

Az okos ember eleget alszik. No meg ha nem alszol, meghalsz. A tested nem bírná a megterhelést. Amúgy ha nagyobb mint az enyém akkor igen biggrin
Amúgy ha ennyire el akarod dönteni hogy melyikünk jobb tedd szavazásra. Ha vesztek elfogadom és ha a guildet kellene megvédeni akkor hajrá!
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 3:17 am

túl sok a tesztoszteron a levegőben.... tavaszodik... stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 7:18 am

Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt
A stáb könnyes búcsút intet Jonny Gabinonak ami azt jelenti hogy nekünk kell védeni guildünket ami azt jelenti hogy lehet hogy eljött az én időm twisted burning_eyes

Szeretnéd....

Álmodozni lehet razz

Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos.

Az okos ember eleget alszik. No meg ha nem alszol, meghalsz. A tested nem bírná a megterhelést. Amúgy ha nagyobb mint az enyém akkor igen biggrin
Amúgy ha ennyire el akarod dönteni hogy melyikünk jobb tedd szavazásra. Ha vesztek elfogadom és ha a guildet kellene megvédeni akkor hajrá!

De én nem tudom hogyan kell szavazást késziteni
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 9:01 am

napsugar

nálunk még esik a hó...elnyomja xd

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 9:31 am

Yuki Naoto
napsugar

nálunk még esik a hó...elnyomja xd
itt is havas minden, de attólk a hormonék már beindultak xp
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 9:50 am

Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt

Álmodozni lehet razz

Csináljak?

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 11:29 am

Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt

Álmodozni lehet razz

Csináljak?

csinálj egyet de írj még plusz három válaszhatóságot is
1 Legyen inkább más
2 Védjük együtt
3 Egyik se vállalom borzalmakat
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 11:47 am

Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt

Csináljak?

csinálj egyet de írj még plusz három válaszhatóságot is
1 Legyen inkább más
2 Védjük együtt
3 Egyik se vállalom borzalmakat

Kész

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 12:11 am

Srácok mi lenne ha össze fognánk a ocean party nevű játékon minden 10xp-ért kapsz egy goldot és van olyan játék amit sok xp nyersz szerintem érdemes össze fogni
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 5:30 am

1 haverom fél hogy reportolták, amiért meztelen altestű az avija, de ez tényleg a TOS ellen van? A starfish meg a fallen wish nem szegi meg, ami csak a melleket és ott alul fedi el? Meg olyan fiút is láttam aki tök pucér csak a fallen wish takarta a lábai között... Mi a véleményetek? (bocsánat csak kíváncsi vagyok, hogy jogos-e olyasvalakit reportolni akinek egy fallen wish van alul, a felsőtesten viszont ruha van és lány az illető)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 5:49 am

Lurzt
Srácok mi lenne ha össze fognánk a ocean party nevű játékon minden 10xp-ért kapsz egy goldot és van olyan játék amit sok xp nyersz szerintem érdemes össze fogni
nekem van ocan party akváriumom ha gondolod biggrin
PostPosted: Sun Mar 14, 2010 8:45 am

napsugar
Lurzt
nekem van ocan party akváriumom ha gondolod biggrin

Akkor vegyél fel ismerősként Varga Dávid a nevem Halásztelken élek az email címem david106@freemail.hu a képen fekete fejkendőt viselek pirate

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Mar 14, 2010 2:36 pm

Obilia
1 haverom fél hogy reportolták, amiért meztelen altestű az avija, de ez tényleg a TOS ellen van? A starfish meg a fallen wish nem szegi meg, ami csak a melleket és ott alul fedi el? Meg olyan fiút is láttam aki tök pucér csak a fallen wish takarta a lábai között... Mi a véleményetek? (bocsánat csak kíváncsi vagyok, hogy jogos-e olyasvalakit reportolni akinek egy fallen wish van alul, a felsőtesten viszont ruha van és lány az illető)

Mind1 már nem aktuális, lefújva, elnézést sweatdrop
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 12:55 pm

kinek van facebookon ocean party-ja? kéne a szomszédság xd kiabáljon akinek van és beveszem biggrin

Lurzt te meg fogad már el a meghívást

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 1:40 pm

Ha te vagy Kitti Tomonicska akkor elfogadtalak ismerősként és azt hiszem az ajándékot is elfogadtam de mást nem jelzet még a facebookom
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 322 323 324 325 326 327 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games