|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 2:44 pm
Lurzt Medvelaszlo Lurzt Tudom hogy képes vagyok rá ... Álmodozni lehet razz Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos. Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh Az okos ember eleget alszik. No meg ha nem alszol, meghalsz. A tested nem bírná a megterhelést. Amúgy ha nagyobb mint az enyém akkor igen biggrin Amúgy ha ennyire el akarod dönteni hogy melyikünk jobb tedd szavazásra. Ha vesztek elfogadom és ha a guildet kellene megvédeni akkor hajrá!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 3:17 am
túl sok a tesztoszteron a levegőben.... tavaszodik... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 7:18 am
Medvelaszlo Lurzt Medvelaszlo Lurzt Tudom hogy képes vagyok rá ... Álmodozni lehet razz Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos. Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh Az okos ember eleget alszik. No meg ha nem alszol, meghalsz. A tested nem bírná a megterhelést. Amúgy ha nagyobb mint az enyém akkor igen biggrin Amúgy ha ennyire el akarod dönteni hogy melyikünk jobb tedd szavazásra. Ha vesztek elfogadom és ha a guildet kellene megvédeni akkor hajrá! De én nem tudom hogyan kell szavazást késziteni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 9:01 am
napsugar túl sok a tesztoszteron a levegőben.... tavaszodik... stare nálunk még esik a hó...elnyomja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 9:31 am
Yuki Naoto napsugar túl sok a tesztoszteron a levegőben.... tavaszodik... stare nálunk még esik a hó...elnyomja xd itt is havas minden, de attólk a hormonék már beindultak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 9:50 am
Lurzt Medvelaszlo Lurzt Medvelaszlo Lurzt Tudom hogy képes vagyok rá ... Álmodozni lehet razz Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos. Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh Az okos ember eleget alszik. No meg ha nem alszol, meghalsz. A tested nem bírná a megterhelést. Amúgy ha nagyobb mint az enyém akkor igen biggrin Amúgy ha ennyire el akarod dönteni hogy melyikünk jobb tedd szavazásra. Ha vesztek elfogadom és ha a guildet kellene megvédeni akkor hajrá! De én nem tudom hogyan kell szavazást késziteni Csináljak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 11:29 am
Medvelaszlo Lurzt Medvelaszlo Lurzt Medvelaszlo Lurzt Tudom hogy képes vagyok rá ... Álmodozni lehet razz Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos. Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh Az okos ember eleget alszik. No meg ha nem alszol, meghalsz. A tested nem bírná a megterhelést. Amúgy ha nagyobb mint az enyém akkor igen biggrin Amúgy ha ennyire el akarod dönteni hogy melyikünk jobb tedd szavazásra. Ha vesztek elfogadom és ha a guildet kellene megvédeni akkor hajrá! De én nem tudom hogyan kell szavazást késziteni Csináljak? csinálj egyet de írj még plusz három válaszhatóságot is 1 Legyen inkább más 2 Védjük együtt 3 Egyik se vállalom borzalmakat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 11:47 am
Lurzt Medvelaszlo Lurzt Medvelaszlo Lurzt Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos. Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh Az okos ember eleget alszik. No meg ha nem alszol, meghalsz. A tested nem bírná a megterhelést. Amúgy ha nagyobb mint az enyém akkor igen biggrin Amúgy ha ennyire el akarod dönteni hogy melyikünk jobb tedd szavazásra. Ha vesztek elfogadom és ha a guildet kellene megvédeni akkor hajrá! De én nem tudom hogyan kell szavazást késziteni Csináljak? csinálj egyet de írj még plusz három válaszhatóságot is 1 Legyen inkább más 2 Védjük együtt 3 Egyik se vállalom borzalmakat Kész
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 12:11 am
Srácok mi lenne ha össze fognánk a ocean party nevű játékon minden 10xp-ért kapsz egy goldot és van olyan játék amit sok xp nyersz szerintem érdemes össze fogni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 5:30 am
1 haverom fél hogy reportolták, amiért meztelen altestű az avija, de ez tényleg a TOS ellen van? A starfish meg a fallen wish nem szegi meg, ami csak a melleket és ott alul fedi el? Meg olyan fiút is láttam aki tök pucér csak a fallen wish takarta a lábai között... Mi a véleményetek? (bocsánat csak kíváncsi vagyok, hogy jogos-e olyasvalakit reportolni akinek egy fallen wish van alul, a felsőtesten viszont ruha van és lány az illető)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 5:49 am
Lurzt Srácok mi lenne ha össze fognánk a ocean party nevű játékon minden 10xp-ért kapsz egy goldot és van olyan játék amit sok xp nyersz szerintem érdemes össze fogni nekem van ocan party akváriumom ha gondolod biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 8:45 am
napsugar Lurzt Srácok mi lenne ha össze fognánk a ocean party nevű játékon minden 10xp-ért kapsz egy goldot és van olyan játék amit sok xp nyersz szerintem érdemes össze fogni nekem van ocan party akváriumom ha gondolod biggrin Akkor vegyél fel ismerősként Varga Dávid a nevem Halásztelken élek az email címem david106@freemail.hu a képen fekete fejkendőt viselek pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 2:36 pm
Obilia 1 haverom fél hogy reportolták, amiért meztelen altestű az avija, de ez tényleg a TOS ellen van? A starfish meg a fallen wish nem szegi meg, ami csak a melleket és ott alul fedi el? Meg olyan fiút is láttam aki tök pucér csak a fallen wish takarta a lábai között... Mi a véleményetek? (bocsánat csak kíváncsi vagyok, hogy jogos-e olyasvalakit reportolni akinek egy fallen wish van alul, a felsőtesten viszont ruha van és lány az illető) Mind1 már nem aktuális, lefújva, elnézést sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 12:55 pm
kinek van facebookon ocean party-ja? kéne a szomszédság xd kiabáljon akinek van és beveszem biggrin
Lurzt te meg fogad már el a meghívást
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 1:40 pm
Ha te vagy Kitti Tomonicska akkor elfogadtalak ismerősként és azt hiszem az ajándékot is elfogadtam de mást nem jelzet még a facebookom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|