|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 10:59 am
Omega Sun a młodzież znów zaczyna offtopa... chu.. im w pupe znaczy bana im...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 2:00 pm
Omega Sun a młodzież znów zaczyna offtopa... przepraszam przepraszam tak tak, od razu mi dajcie bana. to bedzie jak wybawienie. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 2:53 pm
Dariia Omega Sun a młodzież znów zaczyna offtopa... przepraszam przepraszam tak tak, od razu mi dajcie bana. to bedzie jak wybawienie. wink na bana musisz czekac by ktos cie wywalil... a zawsze sama mozesz odejsc co do przeprosin to nie przepraszaj tylko sie popraw.... i odejdz mrgreen zeby oftopa nie bylo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 3:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 9:54 am
ozz, ty nawet ładny jesteś, ale kurde, chudy jak szczapunia! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 11:13 am
EvilYuki ozz, ty nawet ładny jesteś, ale kurde, chudy jak szczapunia! wink
ale jakie miesnie ma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 4:13 am
Julka EvilYuki ozz, ty nawet ładny jesteś, ale kurde, chudy jak szczapunia! wink
ale jakie miesnie ma mrgreen
ty jestes Ozz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 4:15 am
co to na ustach? jakas choroba weneryczna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 4:16 am
EvilYuki ozz, ty nawet ładny jesteś, ale kurde, chudy jak szczapunia! wink i dlatego twoja uwage przyciagam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 6:30 am
Ozzwald co to na ustach? jakas choroba weneryczna? zamknij sie w koncu kretynie, raz na zwsze. ja twojej skośnej, chudej facjaty nie komentuje a jest sie do czego przyczepic. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 6:45 am
Dariia Ozzwald co to na ustach? jakas choroba weneryczna? zamknij sie w koncu kretynie, raz na zwsze. ja twojej skośnej, chudej facjaty nie komentuje a jest sie do czego przyczepic. pirate DUEL!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 7:09 am
Eeee : p czepianie sie ;X Ladnie dziewczyna wyszla, a jezeli lubi miec dodatki to jej sprawa ^_^ co kto lubi : x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 7:10 am
Oi Dana Dana Dariia Ozzwald co to na ustach? jakas choroba weneryczna? zamknij sie w koncu kretynie, raz na zwsze. ja twojej skośnej, chudej facjaty nie komentuje a jest sie do czego przyczepic. pirate DUEL!!! FAJTO!! normalnie kwintesencja aktualnego poziomu gildii nic tylko ustawic jej status na 'public' i dac sobie spokoj.. dziekuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 12:24 pm
opcy Oi Dana Dana Dariia Ozzwald co to na ustach? jakas choroba weneryczna? zamknij sie w koncu kretynie, raz na zwsze. ja twojej skośnej, chudej facjaty nie komentuje a jest sie do czego przyczepic. pirate DUEL!!! FAJTO!! normalnie kwintesencja aktualnego poziomu gildii nic tylko ustawic jej status na 'public' i dac sobie spokoj.. dziekuje.
a ja powiem iz bez tego zelastwa ladniejsza bys byla...
czlowiekow zelazo powinno we krwi wystarczyc...
@opcy ni badz takim pesymista wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |