Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 321 322 323 324 325 326 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Mar 06, 2010 1:16 am

Nem tudom elhinni, hogy halott, míg nem látom a tetemét. talk2hand
PostPosted: Sat Mar 06, 2010 5:10 am

Szerintem se halt meg, vagy ha igen, akkor valami Labteches biológiai módszerrel újjáélesztenék, mint a Santát (a Jack vs Santa mangában).
Szerintem csalk sérülés, vérveszteség, nem is tudom, miért gyilkosságot mond az a rendőr. Volt már ott mentő? (nem láttam odarajzolt mentőt amikor azt mutatják hogy Edmund odaér a lezárt Gambino házhoz). És lehet hogy kicsit hülye a kérdés de nem teljesen 1értelmű hogy Edmund veszi el-e vajon azt a papírt a kőlépcsőről a legvégén?

És még valami: az egyik gaia Action hírlevélben (emailben) írták, hogy lesz dráma meg új karakterek jócskán ebben az évben. Gondolom ezzel indítanak...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sat Mar 06, 2010 7:28 am

wwwáááá ez azt jelenti hogy nem tudjuk tovább hogy mi lesz a két bukót istennel? gonk
PostPosted: Sat Mar 06, 2010 9:12 am

Lurzt
wwwáááá ez azt jelenti hogy nem tudjuk tovább hogy mi lesz a két bukót istennel? gonk

Hát... nekem az a tippem, hogy továbbutaznak a Breenivintől kapott léghajón és Gino is velük van... és szerintem Cresentoval lesz talijuk (ez a tippem, egy karácsonyi elszólásából látszik, hogy nemigen szereti ha más is röpköd a levegőben rajta kívül). Gondolom NEM azért repültek el a két bukott isten és a Gino a hajóval, hogy kiírják őket a sztoriból. Nem hiszem.

És szerintem így legalább 2 cselekményszál lesz: Gambinoék és Gino + bukott istenek.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 11:16 am

Ma 500 napos az avim 4laugh
PostPosted: Sun Mar 07, 2010 11:25 am

stranger12
boldog 500. napfordulót xd

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 2:16 pm

napsugar
stranger12
boldog 500. napfordulót xd

köszönömköszönömköszönömköszönöm
*és megint napsugár nyakába ugrál*
PostPosted: Sun Mar 07, 2010 2:17 pm

Hmm, szerintem azért lesz több dráma mert a S.I.N. csapat nyert és erre hatással van, így a sötét oldal leple reánk borult,... razz

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 3:26 am

A stáb könnyes búcsút intet Jonny Gabinonak ami azt jelenti hogy nekünk kell védeni guildünket ami azt jelenti hogy lehet hogy eljött az én időm twisted burning_eyes
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 7:17 am

Lehet hogy hülyén fog ez most hangzani de arra gondoltam hogy kétféle oka lehet ennek a búcsoztatónak (vagy ez vagy az):
Vagy mert tényleg végleg búcsút vesznek tőle mint Gaiás NPC-től...
Vagy hogy még drámaibbá tegyék a történetben a halálát, mielőtt kiderülne, hogy lesz-e valami még pl hogy Ginoék csinálnak valamit netán új szereplő vagy ilyesmi (ezek csak saját tippek). Új karaktereket azt ígértek az egyik Gaia Action News hírlevélben, meg több drámát is... Majd lehet hogy beidézem később a szöveget (HA nem gond sweatdrop )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 11:04 am

Gaia Action news Márciusi számában:

Gambino halálhíre ÉS:
"Sok rejtély fennmaradt még: miért ölték meg Gambinot? Hallott-e az önfejű fia, Gino az apja haláláról? Mit terrorizáltak annyira Gaia legerősebb alakjai (Jack, Télapó, stb.)? Maradjanak velünk jövőbeli frissítésekért."

Ebben a hónapban az MC-k vad cuccokkal térnek vissza a természethez. (Plusz írnak a Gaia Labs-ről).
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 11:52 am

Lurzt
A stáb könnyes búcsút intet Jonny Gabinonak ami azt jelenti hogy nekünk kell védeni guildünket ami azt jelenti hogy lehet hogy eljött az én időm twisted burning_eyes

Szeretnéd....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 12:24 pm

Medvelaszlo
Lurzt

Szeretnéd....

Tudom hogy képes vagyok rá ...
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 1:47 pm

Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt

Szeretnéd....

Álmodozni lehet razz

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 2:12 pm

Medvelaszlo
Lurzt
Medvelaszlo
Lurzt

Szeretnéd....

Álmodozni lehet razz

Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos.
Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 321 322 323 324 325 326 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games