|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 1:16 am
Nem tudom elhinni, hogy halott, míg nem látom a tetemét. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 5:10 am
Szerintem se halt meg, vagy ha igen, akkor valami Labteches biológiai módszerrel újjáélesztenék, mint a Santát (a Jack vs Santa mangában). Szerintem csalk sérülés, vérveszteség, nem is tudom, miért gyilkosságot mond az a rendőr. Volt már ott mentő? (nem láttam odarajzolt mentőt amikor azt mutatják hogy Edmund odaér a lezárt Gambino házhoz). És lehet hogy kicsit hülye a kérdés de nem teljesen 1értelmű hogy Edmund veszi el-e vajon azt a papírt a kőlépcsőről a legvégén?
És még valami: az egyik gaia Action hírlevélben (emailben) írták, hogy lesz dráma meg új karakterek jócskán ebben az évben. Gondolom ezzel indítanak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 7:28 am
wwwáááá ez azt jelenti hogy nem tudjuk tovább hogy mi lesz a két bukót istennel? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 9:12 am
Lurzt wwwáááá ez azt jelenti hogy nem tudjuk tovább hogy mi lesz a két bukót istennel? gonk Hát... nekem az a tippem, hogy továbbutaznak a Breenivintől kapott léghajón és Gino is velük van... és szerintem Cresentoval lesz talijuk (ez a tippem, egy karácsonyi elszólásából látszik, hogy nemigen szereti ha más is röpköd a levegőben rajta kívül). Gondolom NEM azért repültek el a két bukott isten és a Gino a hajóval, hogy kiírják őket a sztoriból. Nem hiszem. És szerintem így legalább 2 cselekményszál lesz: Gambinoék és Gino + bukott istenek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:16 am
Ma 500 napos az avim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:25 am
stranger12 Ma 500 napos az avim 4laugh boldog 500. napfordulót xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 2:16 pm
napsugar stranger12 Ma 500 napos az avim 4laugh boldog 500. napfordulót xd köszönömköszönömköszönömköszönöm *és megint napsugár nyakába ugrál*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 2:17 pm
Hmm, szerintem azért lesz több dráma mert a S.I.N. csapat nyert és erre hatással van, így a sötét oldal leple reánk borult,... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:17 am
Lehet hogy hülyén fog ez most hangzani de arra gondoltam hogy kétféle oka lehet ennek a búcsoztatónak (vagy ez vagy az): Vagy mert tényleg végleg búcsút vesznek tőle mint Gaiás NPC-től... Vagy hogy még drámaibbá tegyék a történetben a halálát, mielőtt kiderülne, hogy lesz-e valami még pl hogy Ginoék csinálnak valamit netán új szereplő vagy ilyesmi (ezek csak saját tippek). Új karaktereket azt ígértek az egyik Gaia Action News hírlevélben, meg több drámát is... Majd lehet hogy beidézem később a szöveget (HA nem gond sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:04 am
Gaia Action news Márciusi számában:
Gambino halálhíre ÉS: "Sok rejtély fennmaradt még: miért ölték meg Gambinot? Hallott-e az önfejű fia, Gino az apja haláláról? Mit terrorizáltak annyira Gaia legerősebb alakjai (Jack, Télapó, stb.)? Maradjanak velünk jövőbeli frissítésekért."
Ebben a hónapban az MC-k vad cuccokkal térnek vissza a természethez. (Plusz írnak a Gaia Labs-ről).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:24 pm
Tudom hogy képes vagyok rá ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 1:47 pm
Lurzt Tudom hogy képes vagyok rá ... Álmodozni lehet razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 2:12 pm
Medvelaszlo Lurzt Tudom hogy képes vagyok rá ... Álmodozni lehet razz Ha valaki tenne ilyet az nyugodtan kérhet tőlem egy ágyat én szívesen adok mert nem vagyok álmos. Medve nem kérsz egy ágyat? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|