|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:08 pm
Ridsu Ozzwald Baliaur racqel Baliaur racqel zawialo i wszyscy polecieli... jednak ni...... po 30 secundowej wizycie na balkonie stwierdzilam ze nigdzie przed wieczorem nie ide sweatdrop i jeszczze musze na obiad czekac.... //edit a moze jednak coz tak czy siak zaczal sie najgorszy weekend w roku (maruda ze mnie... tja) pierdolisz od rzeczy. Jesli juz to do rzeczy wink takie nasze powiedzonko kiedy zacyznam marudzic, ew zaczyna mi przygrzewac (gadam czasami wtedy naprawde d o rzeczy stressed . Jeszcze zobaczymy 3nodding fantastycznie zapomniales dodac przeseplen to sobie xp czasami sie zastanawiam czy ja dobrze odbieram przeseplen to sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:09 pm
Ozzwald Ridsu Ozzwald Baliaur racqel Baliaur racqel zawialo i wszyscy polecieli... jednak ni...... po 30 secundowej wizycie na balkonie stwierdzilam ze nigdzie przed wieczorem nie ide sweatdrop i jeszczze musze na obiad czekac.... //edit a moze jednak coz tak czy siak zaczal sie najgorszy weekend w roku (maruda ze mnie... tja) pierdolisz od rzeczy. Jesli juz to do rzeczy wink takie nasze powiedzonko kiedy zacyznam marudzic, ew zaczyna mi przygrzewac (gadam czasami wtedy naprawde d o rzeczy stressed . Jeszcze zobaczymy 3nodding fantastycznie zapomniales dodac przeseplen to sobie xp czasami sie zastanawiam czy ja dobrze odbieram przeseplen to sobie... jak sie zobaczymy to cie tego naucze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:11 pm
Ridsu jak sie zobaczymy to cie tego naucze xd trzymam Cie za slowo... bo ja powoli z tym jestem skolowany.. moze to ma wiele znaczen... i za karzdym razem inne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:13 pm
Ozzwald Ridsu jak sie zobaczymy to cie tego naucze xd trzymam Cie za slowo... bo ja powoli z tym jestem skolowany.. moze to ma wiele znaczen... i za karzdym razem inne... w twoich ustach to roznie bywa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:21 pm
Ridsu Ozzwald Ridsu jak sie zobaczymy to cie tego naucze xd trzymam Cie za slowo... bo ja powoli z tym jestem skolowany.. moze to ma wiele znaczen... i za karzdym razem inne... w twoich ustach to roznie bywa mrgreen ja tylko probowalem wsadzajac seplenic wkladajac sobie palce do ust.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:23 pm
Ozzwald Ridsu Ozzwald Ridsu jak sie zobaczymy to cie tego naucze xd trzymam Cie za slowo... bo ja powoli z tym jestem skolowany.. moze to ma wiele znaczen... i za karzdym razem inne... w twoich ustach to roznie bywa mrgreen ja tylko probowalem wsadzajac seplenic wkladajac sobie palce do ust.... blaugh ale to sobie nic nigdzie wkladac nie musisz xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:25 pm
zbieram pieniazki... moze niedlugo znowu cie wspomoge... biggrin juz mam 700g bo sprzedalem stare gatki w paski....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:34 pm
0458. Bathory - [Destroyer Of Worlds #03] Ode [6:27]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:43 pm
*drapienie sie po czuprynie* witam towarzyszy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:45 pm
Falcone *drapienie sie po czuprynie* witam towarzyszy cool oi partizante rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:45 pm
Falcone *drapienie sie po czuprynie* witam towarzyszy cool *drapie sie po lewym jaju* zdrastwujtie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:48 pm
Ozzwald Falcone *drapienie sie po czuprynie* witam towarzyszy cool *drapie sie po lewym jaju* zdrastwujtie draoanie po prawym jaju lewÄ… reka przynosi wieksza zatysfakcje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:51 pm
Falcone Ozzwald Falcone *drapienie sie po czuprynie* witam towarzyszy cool *drapie sie po lewym jaju* zdrastwujtie draoanie po prawym jaju lewÄ… reka przynosi wieksza zatysfakcje xd co ty wiesz o drapaniu sie po jajach... *drapie sie teraz po prawym jaju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:52 pm
Ozzwald zbieram pieniazki... moze niedlugo znowu cie wspomoge... biggrin juz mam 700g bo sprzedalem stare gatki w paski.... i wlasnie za to cie kocham...tzn nie tylko za to no ale to mile mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:53 pm
Ridsu Ozzwald zbieram pieniazki... moze niedlugo znowu cie wspomoge... biggrin juz mam 700g bo sprzedalem stare gatki w paski.... i wlasnie za to cie kocham...tzn nie tylko za to no ale to mile mrgreen heart ta.. za sprzedawanie bielizny... niedlugo bede sie tylko rekoma zaslaniac bo wszystko sprzedam wink EDIT: prezentow nie sprzedam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|