|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 8:51 am
chyba kazde tesco wyglada tak samo ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 8:53 am
Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 12:53 pm
Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen wrrrr :] niemoralna propozycja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 1:03 pm
Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen a commenta to nie raczysz zadnego dac? domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 3:01 pm
Adai boy Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen wrrrr :] niemoralna propozycja? wy chlopcy od razu wszystko do siebie bierzecie biggrin ale co racja to racja. fajny chloptas z ciebie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 5:12 am
Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen nie zamierzam kwestionować Twych słów, aczkolwiek pragnę wskazać na występowanie skurczów mięśni okolicy ust, co zapewne wymaga wizyty u lekarza specjalisty (pewnie zrobiło mu się tak od uszkodzenia nerwów przez piercing...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 5:18 am
Czarna Lisiczka Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen nie zamierzam kwestionować Twych słów, aczkolwiek pragnę wskazać na występowanie skurczów mięśni okolicy ust, co zapewne wymaga wizyty u lekarza specjalisty (pewnie zrobiło mu się tak od uszkodzenia nerwów przez piercing...)ktos tu ma chyba skurcze kresomózgowia w okolicy płata czołowego rofl za duzo glupkowatych artykułów przeczytanych w bravo. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 5:52 am
Dariia Czarna Lisiczka Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen nie zamierzam kwestionować Twych słów, aczkolwiek pragnę wskazać na występowanie skurczów mięśni okolicy ust, co zapewne wymaga wizyty u lekarza specjalisty (pewnie zrobiło mu się tak od uszkodzenia nerwów przez piercing...)ktos tu ma chyba skurcze kresomózgowia w okolicy płata czołowego rofl za duzo glupkowatych artykułów przeczytanych w bravo. 3nodding xDDDDD true ; p, a co do Tesco to chyba w takich uszach wybiore sie do pracy ;u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 6:11 am
Dariia Czarna Lisiczka Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen nie zamierzam kwestionować Twych słów, aczkolwiek pragnę wskazać na występowanie skurczów mięśni okolicy ust, co zapewne wymaga wizyty u lekarza specjalisty (pewnie zrobiło mu się tak od uszkodzenia nerwów przez piercing...)ktos tu ma chyba skurcze kresomózgowia w okolicy płata czołowego rofl za duzo glupkowatych artykułów przeczytanych w bravo. 3nodding Nie zauważyłam jakiś skutków uszkodzeń u Lisicy. Natomiast Twoja schematyczność myślenia jest bardzo zastanawiająca. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 6:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 6:23 am
Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorNie wiem czemu ale przypominasz mi Toma z Tokio Hotel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 7:02 am
Dariia Czarna Lisiczka Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen nie zamierzam kwestionować Twych słów, aczkolwiek pragnę wskazać na występowanie skurczów mięśni okolicy ust, co zapewne wymaga wizyty u lekarza specjalisty (pewnie zrobiło mu się tak od uszkodzenia nerwów przez piercing...)ktos tu ma chyba skurcze kresomózgowia w okolicy płata czołowego rofl za duzo glupkowatych artykułów przeczytanych w bravo. 3nodding [ A potem sama piszesz, że jest niesympatyczna atmosfera]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 8:14 am
Owiec Dariia Czarna Lisiczka Dariia Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorladny chlopiec z ciebie. lece na takich heart mrgreen nie zamierzam kwestionować Twych słów, aczkolwiek pragnę wskazać na występowanie skurczów mięśni okolicy ust, co zapewne wymaga wizyty u lekarza specjalisty (pewnie zrobiło mu się tak od uszkodzenia nerwów przez piercing...)ktos tu ma chyba skurcze kresomózgowia w okolicy płata czołowego rofl za duzo glupkowatych artykułów przeczytanych w bravo. 3nodding Nie zauważyłam jakiś skutków uszkodzeń u Lisicy. Natomiast Twoja schematyczność myślenia jest bardzo zastanawiająca. xp naprawde? Bee - widze ze juz sie wczuwasz w role adwokata biggrin no koniec juz, bo bedzie opiernicz od moda. wstawcie lepiej jakies zdjecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 12:48 pm
Owiec Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorNie wiem czemu ale przypominasz mi Toma z Tokio Hotel to nie bylo mile stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 13, 2008 12:56 pm
Adai boy Owiec Adai boy zapraszam do ogladania i commentowania mojego photobloga: photoblog.pl/ziemniorNie wiem czemu ale przypominasz mi Toma z Tokio Hotel to nie bylo mile stare nie zawsze mozna slyszec pochlebstwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|