|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:41 am
wired_Yuki helo helo , omineło mnie cos??? Raczej nie wiesz libacje orgie to co zwykle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:42 am
Omega Sun Katka1989 Omega Sun Katka1989 aha i jeszcze jedno... zna ktoś stronę z której można ściągnąć kazze? sweatdrop www.chip.pl po co Ci Kazaa xp ? z niej jest więcej szkody niż pożytku stressed a co w niej takiego złego? chcę kazee bo eMule mi nie działa... a to że wraz z nią wgrywa się pełno niepotrzebnych śmieci xp Poza tym wspaniale spowalnia kompa stressed zgadzam sie ^^' .. zawsze, jak zainstaluje kazze to, kończy to sie formatem -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:42 am
Masz rację Bee , ale niektóre z tych syfów naprawdę trudno wyselekcjonować spośród oprogramowania normalnego.
witaj Delein.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:43 am
Point.Zer0 Masz rację Bee , ale niektóre z tych syfów naprawdę trudno wyselekcjonować spośród oprogramowania normalnego. witaj Delein. No to już my sie nie martwmy tylko ci którzy nie moha urzywać oklepanych programów ! biggrin ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:44 am
Labudziak Omega Sun Katka1989 Omega Sun Katka1989 aha i jeszcze jedno... zna ktoś stronę z której można ściągnąć kazze? sweatdrop www.chip.pl po co Ci Kazaa xp ? z niej jest więcej szkody niż pożytku stressed a co w niej takiego złego? chcę kazee bo eMule mi nie działa... a to że wraz z nią wgrywa się pełno niepotrzebnych śmieci xp Poza tym wspaniale spowalnia kompa stressed zgadzam sie ^^' .. zawsze, jak zainstaluje kazze to, kończy to sie formatem -_- labudziak , elo *rzuca sie na niego i przewraca go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:45 am
BeeWolf Point.Zer0 Masz rację Bee , ale niektóre z tych syfów naprawdę trudno wyselekcjonować spośród oprogramowania normalnego. witaj Delein. No to już my sie nie martwmy tylko ci którzy nie moha urzywać oklepanych programów ! biggrin ... xd No tak... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:45 am
wired_Yuki labudziak , elo *rzuca sie na niego i przewraca go* Aaaaaaaa stressed chcesz sie bić!!! scream .. a tak.. to elo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:47 am
Esh , muszę lecieć , żegnam wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:47 am
Point.Zer0 Esh , muszę lecieć , żegnam wszystkich. Narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:48 am
Point.Zer0 Esh , muszę lecieć , żegnam wszystkich. nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:48 am
Labudziak wired_Yuki labudziak , elo *rzuca sie na niego i przewraca go* Aaaaaaaa stressed chcesz sie bić!!! scream .. a tak.. to elo ^^ *wtula sie w niego * teskniłaaaaaaaaam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:50 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki labudziak , elo *rzuca sie na niego i przewraca go* Aaaaaaaa stressed chcesz sie bić!!! scream .. a tak.. to elo ^^ *wtula sie w niego * teskniłaaaaaaaaam xd za mną? *zaczerwienil sie* słyszalem, że ty z falconem chcecie mnie wyciągnąc do Orłowa tak? NIEC Z TEGO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:51 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki labudziak , elo *rzuca sie na niego i przewraca go* Aaaaaaaa stressed chcesz sie bić!!! scream .. a tak.. to elo ^^ *wtula sie w niego * teskniłaaaaaaaaam xd za mną? *zaczerwienil sie* słyszalem, że ty z falconem chcecie mnie wyciągnąc do Orłowa tak? NIEC Z TEGO! czemu? * wtula sie w niego mocniej *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 11:53 am