|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:20 am
Rynn the Vampire Witam ^^ jednak ojciec poszedł mecz oglądać xd Jezu, ile neewbisów -_-...znaczy się na glidii. Witaj Charmie, witaj Koran 3nodding Masz mnie na mysli ja na Gai nie jestem nowa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Korangar =[XF]= Charmie_Hiwatari Juuuuu, przed chwila miałam 456G xd *slucha co mowi jej mama* ŁAAA, ja nie chce jechać na wakacje! *rzuca sie na boki* *lapie sie kurczowo monitora* Łaaaa ja też nie chcę na wakacje!!! <łapie sie kurczowo Charmie> - Czy ja wyglądam jak misiek?o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korangar =[XF]= Charmie_Hiwatari Juuuuu, przed chwila miałam 456G xd *slucha co mowi jej mama* ŁAAA, ja nie chce jechać na wakacje! *rzuca sie na boki* *lapie sie kurczowo monitora* Łaaaa ja też nie chcę na wakacje!!! <łapie sie kurczowo Charmie> ja wyjeshdzam jutro sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:23 am
Korangar =[XF]= Tej no wszyscy do basenu jush! I mi się tu grzecznie bawić!!!! łaaa..... bul bul ..... *odwraca sie pod woda lapie go za nogi i podtapia* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam Eventa ale nie umiem go znaleźć! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wskakuje do basenu w ubraniu* jak sie bawić to na całego!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Korangar =[XF]= Charmie_Hiwatari Juuuuu, przed chwila miałam 456G xd *slucha co mowi jej mama* ŁAAA, ja nie chce jechać na wakacje! *rzuca sie na boki* *lapie sie kurczowo monitora* Łaaaa ja też nie chcę na wakacje!!! <łapie sie kurczowo Charmie> ja wyjeshdzam jutro sad Gdzie jedziesz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:24 am
Lethiel Korangar =[XF]= Charmie_Hiwatari Juuuuu, przed chwila miałam 456G xd *slucha co mowi jej mama* ŁAAA, ja nie chce jechać na wakacje! *rzuca sie na boki* *lapie sie kurczowo monitora* Łaaaa ja też nie chcę na wakacje!!! <łapie sie kurczowo Charmie> ja wyjeshdzam jutro sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:26 am
Setsuna - nie pali się xd dostałam rano pinklinka...co prawda dałam tej Aquacośtam spódniczkę na jej questa, ale kosztowała tylko 315 XD Aqua - na dole strony masz linka "if you can't find your event click here" walnij w to i już..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:26 am
*przytula* i puszcza .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:27 am
Aque Mam Eventa ale nie umiem go znaleźć! crying to kliknij w linka na dole strony "if can not find your event click here"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:28 am
Delein Lethiel Korangar =[XF]= Charmie_Hiwatari Juuuuu, przed chwila miałam 456G xd *slucha co mowi jej mama* ŁAAA, ja nie chce jechać na wakacje! *rzuca sie na boki* *lapie sie kurczowo monitora* Łaaaa ja też nie chcę na wakacje!!! <łapie sie kurczowo Charmie> ja wyjeshdzam jutro sad Gdzie jedziesz??? w goory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wychodzi z basenu. cała ocieka wodą* ide wysuszyć ubranko i mykam na spacerek z psem...^^ papa :* http://ayumi90.mylog.pl <---jakby wam sie chciało to wejdźcie =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozkłada przy basenie leżak i kładzie się na nim* to ja się poopalam cool Rynn the Vampire Setsuna - nie pali się dostałam rano pinklinka...co prawda dałam tej Aquacośtam spódniczkę na jej questa, ale kosztowała tylko 315 XD Aqua - na dole strony masz linka "if you can't find your event click here" walnij w to i już.. dzięki ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|