Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 10:12 am
666SLAYER Co czytam nie stte ostatnio musze do szkoly przeczytac Pana Tadeusza (plz pomozcie mi ja nie chce crying ) chetnie bym ci pomogla, bo przeczytalam..=.=' ale na odleglosc chyba nie ma jak pomoc XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 11:59 am
FeaRan 666SLAYER Co czytam nie stte ostatnio musze do szkoly przeczytac Pana Tadeusza (plz pomozcie mi ja nie chce crying ) chetnie bym ci pomogla, bo przeczytalam..=.=' ale na odleglosc chyba nie ma jak pomoc XP Wielkie dzieki za szczere checi ^^. Ale jak zaczolem czytac to sie przestraszylem ale jakos pozniej to poszlo. Jak nie cierpie takich ksiazek to powiem szczerze ze nie jest tak zle ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 1:42 pm
Chuck Palahniuk - Nonfiction
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 1:48 pm
SLIPInh Jezeli wam wydaje sie ze Ania z Zielonego Wzgorza to nudna lektora to co ja mam powiedziec na przyszly tydzien mam przeczytac Zbrodnie i Kare sad przeciez to jest zajebista ksiazka... a tak wogole polecam kolejna ksiazke z serii Warhammera Dan Abnett - "Rota"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:36 pm
a o ktorego Warhammera ci chodzi Fantasy czy 40000??? jesli o tego drugiego to zeczywiscie swietne ksiazki ostatnio czytalem o zakonie kosmicznych wilkow szkoda ze niepamietam tytulu jak odwiedze biblioteke to napisze jej tytul smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 6:45 am
SLIPInh a o ktorego Warhammera ci chodzi Fantasy czy 40000??? jesli o tego drugiego to zeczywiscie swietne ksiazki ostatnio czytalem o zakonie kosmicznych wilkow szkoda ze niepamietam tytulu jak odwiedze biblioteke to napisze jej tytul smile to akurat bylo z Fantasy... a co do Zakonu Kosmicznych Wilkow to mogl byc "Kosmiczny Wilk" albo "Szpon Ragnara" i chyba jest jeszcze jedna czesc tej serii. Ja to bym z checia przeczytal "Pierwszy i jedyny z Tanith"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 9:34 am
Ja mam tego juz dosc najperw musialem przezyc Pana Tadeusza teraz kazali mi czytac Potop crying Ja juz dlugo nie wyczymam smile Dlaczego lekturami nie sa ksiazki fantasy ^^ no ktos mi to wytlumaczy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 11:22 am
Ja, po "Dziadach" kochanych mam "Kordiana"... padne trupem >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 12:10 am
polecam Potege podswiadomosci Josepha Myrphy`ego, dosc popularna ksiazka dla zainteresowanych odkrywaniem sily do przenoszenia gor, drzemiacej w kazdym z nas..XD wygrzebalam ta ksiazke z glebi moich polek, kiedys zaczelam czytac ta ksiazke, ale byla za nudna jak na owczesna mnie, teraz na pewno postaram sie ja przeczytac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 10:02 am
Czytaliscie cos Stephena Kinga bo kumpel mowil mi ze ksiazki tego autora to arcydziela ja tam sie wole was spytac ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 12:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 11:54 pm
666SLAYER Czytaliscie cos Stephena Kinga bo kumpel mowil mi ze ksiazki tego autora to arcydziela ja tam sie wole was spytac ^_^ eek Stefan generalnie wymiata jak lubisz horory / thrillery z tlem i postaciami. Acha, i jak masz wolny tydzien, bo broda na papierze nie oszczedza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 2:56 am
racqel 666SLAYER Czytaliscie cos Stephena Kinga bo kumpel mowil mi ze ksiazki tego autora to arcydziela ja tam sie wole was spytac ^_^ eek Stefan generalnie wymiata jak lubisz horory / thrillery z tlem i postaciami. Acha, i jak masz wolny tydzien, bo broda na papierze nie oszczedza. Co racja, to racja.. Ale polecam jego wczesniejsza tworczosc, bo teraz, jak sam otwarcie przyznaje w przedmowach - pisze tylko dla kasy, a co za tym idzie, wiadomo ^_^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|