|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:02 pm
Lavagetas_heqetai Mały komunikat: Jeśli juz dajecie tu swoje zdjęcia to wklejajcie je całe, nie róbcie linków- to ułatwia sprawe, to w końcu galeria a nie linkownia. Pozdrawiam. Lava. wink jeszcze mniejszy komunikat: i tu sie mylisz xd dawac linki, nie zdjecia 3nodding niektore sa naprawde ogromne, albo ktos ma ich duzo - u osob z wolniejszym laczem strony ladowalyby sie tygodniami i rozciagaly do przerazajacych rozmiarow ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:04 am
Natushka, daj to co masz XD A Opcy, drugie zdjecie... podoba mi sie to co masz na brodzie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:21 am
MissTao Lavagetas_heqetai Mały komunikat: Jeśli juz dajecie tu swoje zdjęcia to wklejajcie je całe, nie róbcie linków- to ułatwia sprawe, to w końcu galeria a nie linkownia. Pozdrawiam. Lava. wink jeszcze mniejszy komunikat: i tu sie mylisz xd dawac linki, nie zdjecia 3nodding niektore sa naprawde ogromne, albo ktos ma ich duzo - u osob z wolniejszym laczem strony ladowalyby sie tygodniami i rozciagaly do przerazajacych rozmiarow ^^ szefowo my wciaz czekamy na twoje zdjecie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:24 am
MissTao Lavagetas_heqetai Mały komunikat: Jeśli juz dajecie tu swoje zdjęcia to wklejajcie je całe, nie róbcie linków- to ułatwia sprawe, to w końcu galeria a nie linkownia. Pozdrawiam. Lava. wink jeszcze mniejszy komunikat: i tu sie mylisz xd dawac linki, nie zdjecia 3nodding niektore sa naprawde ogromne, albo ktos ma ich duzo - u osob z wolniejszym laczem strony ladowalyby sie tygodniami i rozciagaly do przerazajacych rozmiarow ^^ a kazdy komp ma painta lub inny grafomat wiec mozna pomniejszyc i wszystko gra, po co dawac wielkie zdjecie a jesli stronka slabo sie laduje niech zmienia format z mapy bitowej na inny wtedy wejdzie szybciej jednak nie sadze zeby az tak długo czekało sie na to zaladowanie. dziekuje za uwage wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:11 am
Ibris Natushka, daj to co masz XD A Opcy, drugie zdjecie... podoba mi sie to co masz na brodzie XD eeeee?!? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:11 am
Jaswinder Jaswinder Akiko Tamashii wacha spodnie jakby chcial je osikac xd xd xd bo chciał... ten na dole to mies - Tamino, ale szybko rośnie i już jest duuuzi xp lol.. piekny poznanski chodiczek i zolte barierki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:45 pm
Jaswinder Sayokun lol.. piekny poznanski chodiczek i zolte barierki XD gdzie ty mieszkasz Sayo, że znasz ż22;te barierki?! na ratajach XD ale zolte barierki sa w calym poznaniu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:03 pm
Sayokun Jaswinder Sayokun lol.. piekny poznanski chodiczek i zolte barierki XD gdzie ty mieszkasz Sayo, że znasz ż22;te barierki?! na ratajach XD ale zolte barierki sa w calym poznaniu razz o! a ja myślałam, że są tylko u mnie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:08 pm
Jaswinder Sayokun Jaswinder Sayokun lol.. piekny poznanski chodiczek i zolte barierki XD gdzie ty mieszkasz Sayo, że znasz ż22;te barierki?! na ratajach XD ale zolte barierki sa w calym poznaniu razz o! a ja myślałam, że są tylko u mnie... sweatdrop a w jakiej czesci naszego "pieknego" miasta ty mieszkasz wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:14 pm
Sayokun Jaswinder Sayokun Jaswinder Sayokun lol.. piekny poznanski chodiczek i zolte barierki XD gdzie ty mieszkasz Sayo, że znasz ż22;te barierki?! na ratajach XD ale zolte barierki sa w calym poznaniu razz o! a ja myślałam, że są tylko u mnie... sweatdrop a w jakiej czesci naszego "pieknego" miasta ty mieszkasz wink xp .:[WINOGRADY]:. ...ale mam ciocię na ratajach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:22 pm
Jaswinder Sayokun Jaswinder o! a ja myślałam, że są tylko u mnie... sweatdrop a w jakiej czesci naszego "pieknego" miasta ty mieszkasz wink xp .:[WINOGRADY]:. ...ale mam ciocię na ratajach... ja tez nawet dwie XD ale nikogo nie znam z winograd razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:21 am
Jaswinder  to fotka z czerwca zeszłego roku... z... MINI PLAYBACK SHOW na dniu angielskim w mojej szkole... a razem ze mną zesp�ł MODERN TALKING!!! (zdjęcie zrobione z zaskoczenia bo zesp�ł chciał mieć fotę z kapitanem drużyny = ME... a ja taka nieuczesana... redface ) Wow, zawsze chcialam zobaczyc jakas fotke Moder Talking na luuuuzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|