Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Tue May 17, 2005 12:15 pm

racqel
ups !
* plumm! *

to teraz drogi przyjacielu w nagrode he he he hmmmmmm pomysle o tej nagrodzie wink idz grac i wracaj tu.....da swlidanija!
PostPosted: Wed May 18, 2005 7:01 am

revcat
BeeWolf_san
a ja mam a ja mam kolorowy kubeczek biggrin ... i bolace plecy, rece, kark, noge i stope. stare

hmmm towarzyszu to musisz jakas kobite porwac zeby ci masaz zrobila i oklad z mlodych piersi...... xd

A no przydało by sie ... Mysle ... hm juz wiem biggrin xd

BeeWolf_san
Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Wed May 18, 2005 8:24 am

Po dzisiejszych przezyciach w gildi Polskiej ciesze siee za wsrod Ruskich Partyzantow jest malo kobiet
PostPosted: Wed May 18, 2005 12:59 pm

Kobiety sa dziwne,

1-nie maja ptaka co jest niespotykane.
2-rosna im 2-wie gokii ... acz kolwkie całkiem przyjemne.
3-krwawia i nie umieraja.
4-no i sa dziwne.

domokun heart domokun

Ale jak bez nich rzyć ?!

BeeWolf_san
Captain

revcat

PostPosted: Fri May 20, 2005 3:31 am

Kiray
Po dzisiejszych przezyciach w gildi Polskiej ciesze siee za wsrod Ruskich Partyzantow jest malo kobiet

a co sie takiego dzialo towarzyszu? bo niestety jestem w delegacji i mam slaby dostep do kompa...... sad
PostPosted: Fri May 20, 2005 7:06 am

revcat
Kiray

a co sie takiego dzialo towarzyszu? bo niestety jestem w delegacji i mam slaby dostep do kompa...... sad

ach Towarzyszu Adianna troche pyskowala i wszystkim grozila (mowiac wszystkm mam namysli towarszyszy Beewolfa i Opcego), na przyklad naszemu Towarzyszowi Opcemu powiedziala zeby na siebie uwazal bo ona juz kiedys nos zlamala i ona ma przyjaciol, ktorzy potrafia zrobic krzywde. No i caly czas opowiadala takie troche smieszne rzeczy
blaugh blaugh

Kiray
Crew

opcy
Crew

PostPosted: Fri May 20, 2005 10:15 am

Kiray
revcat
Kiray

ach Towarzyszu Adianna troche pyskowala i wszystkim grozila (mowiac wszystkm mam namysli towarszyszy Beewolfa i Opcego), na przyklad naszemu Towarzyszowi Opcemu powiedziala zeby na siebie uwazal bo ona juz kiedys nos zlamala i ona ma przyjaciol, ktorzy potrafia zrobic krzywde. No i caly czas opowiadala takie troche smieszne rzeczy
blaugh blaugh
smieszne??!?!?!?!?
ja do dzis mam nerwice z tego powodu i nie wychodze z domu......... mrgreen

poza tym problemem nie sa kobiety tylko pasztetowe gówniary 3nodding
PostPosted: Fri May 20, 2005 11:07 am

opcy
Kiray
revcat
Kiray

blaugh blaugh
smieszne??!?!?!?!?
ja do dzis mam nerwice z tego powodu i nie wychodze z domu......... mrgreen

poza tym problemem nie sa kobiety tylko pasztetowe gówniary 3nodding

no to wspolczuje tej nerwicy
a nie wychodzisz bo Cie kolegami postraszyla xp

ale wydaje mi sie ze denerwowanie sprawia Ci przyjemnosc xd

Kiray
Crew

opcy
Crew

PostPosted: Fri May 20, 2005 1:25 pm

mi gadki z takimi przykladam gowniarstwa daja wrecz poganska przyjemnosc mrgreen
PostPosted: Fri May 20, 2005 3:38 pm

opcy
mi gadki z takimi przykladam gowniarstwa daja wrecz poganska przyjemnosc mrgreen

"poganska przyjemnosc" czyli mam rozumiec ze masz orgazm jak z nia rozmaiwasz xp blaugh

Kiray
Crew

racqel
Crew

PostPosted: Fri May 20, 2005 3:38 pm

szkoda waszmoscie, ze trojca nie byla jak to mowia "pelna" boby sie pewnie dzialo, ze Hej !
PostPosted: Fri May 20, 2005 4:54 pm

no to od razu na dobry poczatek dnia : feministki to brzydkie kobiety

racqel
Crew

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Sun May 22, 2005 9:17 am

racqel
no to od razu na dobry poczatek dnia : feministki to brzydkie kobiety

blaugh

ugabuga.
PostPosted: Mon May 23, 2005 11:35 am

yyyyy... a kto tutaj banuje?

racqel
Crew

opcy
Crew

PostPosted: Mon May 23, 2005 2:37 pm

ja! domokun
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games