|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:15 pm
to teraz drogi przyjacielu w nagrode he he he hmmmmmm pomysle o tej nagrodzie wink idz grac i wracaj tu.....da swlidanija!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:01 am
revcat BeeWolf_san a ja mam a ja mam kolorowy kubeczek biggrin ... i bolace plecy, rece, kark, noge i stope. stare hmmm towarzyszu to musisz jakas kobite porwac zeby ci masaz zrobila i oklad z mlodych piersi...... xd A no przydało by sie ... Mysle ... hm juz wiem biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:24 am
Po dzisiejszych przezyciach w gildi Polskiej ciesze siee za wsrod Ruskich Partyzantow jest malo kobiet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 12:59 pm
Kobiety sa dziwne,
1-nie maja ptaka co jest niespotykane. 2-rosna im 2-wie gokii ... acz kolwkie całkiem przyjemne. 3-krwawia i nie umieraja. 4-no i sa dziwne.
domokun heart domokun
Ale jak bez nich rzyć ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:31 am
Kiray Po dzisiejszych przezyciach w gildi Polskiej ciesze siee za wsrod Ruskich Partyzantow jest malo kobiet a co sie takiego dzialo towarzyszu? bo niestety jestem w delegacji i mam slaby dostep do kompa...... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 7:06 am
revcat Kiray Po dzisiejszych przezyciach w gildi Polskiej ciesze siee za wsrod Ruskich Partyzantow jest malo kobiet a co sie takiego dzialo towarzyszu? bo niestety jestem w delegacji i mam slaby dostep do kompa...... sad ach Towarzyszu Adianna troche pyskowala i wszystkim grozila (mowiac wszystkm mam namysli towarszyszy Beewolfa i Opcego), na przyklad naszemu Towarzyszowi Opcemu powiedziala zeby na siebie uwazal bo ona juz kiedys nos zlamala i ona ma przyjaciol, ktorzy potrafia zrobic krzywde. No i caly czas opowiadala takie troche smieszne rzeczy blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:15 am
Kiray revcat Kiray Po dzisiejszych przezyciach w gildi Polskiej ciesze siee za wsrod Ruskich Partyzantow jest malo kobiet a co sie takiego dzialo towarzyszu? bo niestety jestem w delegacji i mam slaby dostep do kompa...... sad ach Towarzyszu Adianna troche pyskowala i wszystkim grozila (mowiac wszystkm mam namysli towarszyszy Beewolfa i Opcego), na przyklad naszemu Towarzyszowi Opcemu powiedziala zeby na siebie uwazal bo ona juz kiedys nos zlamala i ona ma przyjaciol, ktorzy potrafia zrobic krzywde. No i caly czas opowiadala takie troche smieszne rzeczy blaugh blaugh smieszne??!?!?!?!? ja do dzis mam nerwice z tego powodu i nie wychodze z domu......... mrgreen poza tym problemem nie sa kobiety tylko pasztetowe gówniary 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 11:07 am
opcy Kiray revcat Kiray Po dzisiejszych przezyciach w gildi Polskiej ciesze siee za wsrod Ruskich Partyzantow jest malo kobiet a co sie takiego dzialo towarzyszu? bo niestety jestem w delegacji i mam slaby dostep do kompa...... sad ach Towarzyszu Adianna troche pyskowala i wszystkim grozila (mowiac wszystkm mam namysli towarszyszy Beewolfa i Opcego), na przyklad naszemu Towarzyszowi Opcemu powiedziala zeby na siebie uwazal bo ona juz kiedys nos zlamala i ona ma przyjaciol, ktorzy potrafia zrobic krzywde. No i caly czas opowiadala takie troche smieszne rzeczy blaugh blaugh smieszne??!?!?!?!? ja do dzis mam nerwice z tego powodu i nie wychodze z domu......... mrgreen poza tym problemem nie sa kobiety tylko pasztetowe gówniary 3nodding no to wspolczuje tej nerwicy a nie wychodzisz bo Cie kolegami postraszyla xp ale wydaje mi sie ze denerwowanie sprawia Ci przyjemnosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:25 pm
mi gadki z takimi przykladam gowniarstwa daja wrecz poganska przyjemnosc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:38 pm
opcy mi gadki z takimi przykladam gowniarstwa daja wrecz poganska przyjemnosc mrgreen "poganska przyjemnosc" czyli mam rozumiec ze masz orgazm jak z nia rozmaiwasz xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:38 pm
szkoda waszmoscie, ze trojca nie byla jak to mowia "pelna" boby sie pewnie dzialo, ze Hej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 4:54 pm