|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 4:13 am
Mi tam wujek przywozi z Niemiec kakałko. caba smile Najlepsze na świecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 4:49 am
P a t e l n i a Warszawa jest głupia. Witam Cię Sylwio, też lubię kakałko. Szczególnie to Danonka :3 ale wroclove i krk są przepiękne i kocham kocham kocham te dwa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 10:02 am
Czesc wszystkim smile
Wiek: skonczylam 20. ale nie powiem kiedy wink i tak wygladam na 17 razz Poziom wyksztalcenia: prawie wyzsze wink zainteresowania: hmm... no coz. kultura japonska, turystyka, gory (Bieszczady heart ), siatkowka, lyzwiarstwo figurowe, sumo (wszystko niestety tylko na Eurosporcie, sporadycznie ogladane na zywo) wink , buszowanie po internecie, uroda meska whee lubie - krokiety, kutie, pierogi z grzybami (dlatego uwielbiam Wigile), mojego psa blaugh , zakupy wink , robic zdjecia, pajaki, cwiczyc biggrin , uzywac pewien emotek ( wink ), Warszawe, Wroclaw, Katowice wink itd... itd... itd... nie lubie - ptasiego mleczka, bitej smietany gonk , zadyszki, uciekajacych autobusow, lapac godzine stopa, Krakowa stare , zawieszajacych sie komputerow, powolnych komputerow, brzydkich komputerow (wszystko to to cechy mojego komputera) wink imie - sliczne wink - Kasia miejsce zamieszkania - zachod Polski wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:14 am
Melpomene-mel Mi tam wujek przywozi z Niemiec kakałko. caba smile Najlepsze na świecie Łał. Nie piłam tego. Natalyja : Może. Avarred : Heloł :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 2:34 am
Wszystkie polskie kakałka są obrzydliwe ;p Szczęście że mój wujek jeździ za granicę smile Mówię ci jest pyszne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 10:19 am
Czuję się urażona.
Średnio piję 2 kakałka danonka dziennie.
I kocham je.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 1:43 pm
Me imię brzmi Monika, nazwisko posiadam nie wyjawiam razz Mam 17 lat i mieszkam w wawie >< posiadam dwóch braci w tym samym wieku co ja( są w dobrym stanie jak ktoś chce kupić to pm xD) tak dla ludzi zainteresowanymi wybrykami natury to jesteśmy trojaczkami.... stare Hmm nie posiadam żadnych wyjątkowych zainteresowań, pewnie tak jak większość ludzi na gaji pasjonuje mnie rysowanie i malowanie oraz nałogowe słuchanie muzyki :3 Hobby również raczej nie posiadam no chyba że można zaliczyć do hobby spanie bo to w sumie to co umiem najlepiej xD
także jak pewnie zauważyliście do najciekawszych ludzi nie należę ale i tak siebie lubię ^^
no także tego.....oby nam sie x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:41 am
helo master of flamaster! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:23 am
dżemdobry pani psychol xP haha niezły nick xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:29 am
witam mistrzyni flamastra twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:34 am
ZebraDeath witam mistrzyni flamastra twisted hah lol mistrzyni flamastra xD hahahahha ja to jestem władcą wszystkich flamastrów xD he he i mistrzynią w tej trudnej sztuce używania ich xD he he także tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:49 am
skoro jesteś mistrzynią flajmastera to nam pokaż co potrafisz tym flajmastrem wysmażyć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|