Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 9:38 am

Ma végre csináltam egy új aláírást. Elmentem kicsit a minimalista irányba, de néha ez is kell. Hogy tetszik az új Awesome Manul-om? emotion_awesome
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 10:27 am

Malreni
Ma végre csináltam egy új aláírást. Elmentem kicsit a minimalista irányba, de néha ez is kell. Hogy tetszik az új Awesome Manul-om? emotion_awesome

Szerintem nagyon jópofa lett x'3

Hime_Yura

Mage

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Mar 19, 2012 11:02 am

Molylepke
Obi Aoi
Molylepke
Malreni
Jelenleg Odanodan arany lóheréjére vadászok.

Odanodan kapja be a faszt, írtam vagy 10x a fórumba és egyszer se válaszolt...

Nekem akkor válaszolt, amikor valaki simán Odanodan-ként quoteolta én meg kijavítottam, hogy [NPC] Odanodan-t kell quoteolni. Ha quoteolod vagy helyesen leírod a nevét, általában "ott terem", bár nem tudom, te hogyan próbáltad.

Azóta már megvan, az "event" első napján nem akart összejönni...
Tegnap szinte azonnal összejött.

ON:
Ma megint voltam vezetni, és egész jól ment. 4laugh
És voltam autópályán és rengeteg körforgalomban és tök izgi volt. emotion_kirakira

Komolyan, ha meg tudnám úszni a szerdát, és át tudnék menni a forgalmi vizsgámon, hát én nem tudom mit csinálnék.

Értem. 3nodding

Nagy kalappal! biggrin Én meg ma görkoriztam, egy panelnél egy nő szerencsejóslást ajánlott, de egy "Köszönöm, most nem"-mel visszautasítottam, egyrészt nemigen érdekelt a jóslása másrészt elég valószínű, hogy utána pénzt kért volna. Szép volt az idő smile
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 12:07 pm

Haldoklom..... r*hadt megfázás........

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon Mar 19, 2012 12:42 pm

Ma megnéztem a Walking Dead második évadjának utolsó részét. Most várhatok októberig a folytatás miatt. emotion_0A0
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 3:29 pm

Most jöttem meg a moziból. Megnéztem a Az ördög benned lakozik című "szuperprodukciót"... Ha van felesleges 1500 forintotok, akkor inkább égessétek el, vagy adjátok nekem, tök mindegy, hogy mit csináltok vele, de ezt a filmet MEG NE NÉZZÉTEK! Ez a film egy FOS! A legijesztőbb jelenet az volt, mikor egy kutya váratlanul ugatni kezdett a kerítés mögött. Komolyan! Egy FOS! FOS!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Mar 21, 2012 11:45 am

Szép idő volt teljesen kék éggel smile Elmentem a megjavított cipőkért meg voltam kozmetikusnál és odaúton a megállóban találkoztam egy volt évfolyamtársammal.
Most meg egy külföldi Gaia haverom arra hivatkozva, hogy megbántottam és önző volt szépen megilletett. Csak nem akartam hogy nagyon rám akaszkodjon, meg nem mindig tűnt úgy, mintha komolyan venne mindent. De mostanában nem is nagyon voltam Gaián. Áh. Bánt ez...
PostPosted: Wed Mar 21, 2012 11:58 am

Végre elvittem a biciklimet szerelőhöz :3 Jövő héttől végre ez lesz a fő közlekedési eszközöm (már ha rendesen meggyógyulok addig -_____-)

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Mar 21, 2012 12:00 pm

Ma kiderült, hogy a lábam nem sebészeti eset, hanem ortopédiai... -__-
PostPosted: Thu Mar 22, 2012 1:07 pm

Igaz nem ma történt hanem tegnap, de megosztom veletek, ha már az előzményeket is idehánytam a topicba.

Szerdán sikeresen meghúztak a forgalmi vizsgámon. 30e HUF huss ki az ablakon~!

Ennek ellenére vihogva szálltam ki végül a kocsiból, mert az oktatómmal végigpoénkodtuk a tanpályára visszavezető utat. xd

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 7:04 am

Molylepke
Igaz nem ma történt hanem tegnap, de megosztom veletek, ha már az előzményeket is idehánytam a topicba.

Szerdán sikeresen meghúztak a forgalmi vizsgámon. 30e HUF huss ki az ablakon~!

Ennek ellenére vihogva szálltam ki végül a kocsiból, mert az oktatómmal végigpoénkodtuk a tanpályára visszavezető utat. xd

úristen!
mit rontottál el? xd
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 10:14 am

Jaj. Sok sikert a legközelebbi alkalomra sweatdrop 3nodding

Voltam animátor castingon, a vezetők jófejek voltak, néha marhultak. Csapatokban vicces, részben improvizálós feladatokat csináltunk (pl várépítés saját tárgyakból, majd a kapitánynak kinevezett illető leírja). A végén kicsit táncoltunk és most jól lefáradtam. Elvileg - lett állásom juhé! 4laugh (Bár a képzésért majd fizetni kell...)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 5:21 pm

Yuki Naoto
úristen!
mit rontottál el? xd

Vicces sztori, mert alapból egy olyan dolgon buktam meg, amit egyetlen egy forgalomban történő órámon sem történt meg.

Párhuzamos parkolásnál húztak meg. 3nodding
Miután elvégeztem a parkolást, bepánikoltam, hogy megbuktatnak, de nem buktatott meg az öreg hátul, viszont a pánikot már nem tudtam kiverni magamból, és bár kb 1km/h-val indultam volna vissza a forgalomba, majdnem megkoccoltam az előttem parkoló autót, és akkor előreszólt a muki, hogy "oké, akkor ez így ennyi volt, lehet helyet cserélni."

Mondjuk oktatómat sikerült meglepnem, mert idézem:

"7 éve oktatok, és amit én jósolni szoktam az úgy 90-95%-ban bejön. És amikor láttam, hogy erre a bolhapöcsnyi helyre akarsz beállni, én már ott temettem magamban a vizsgát, mert ide én is alig tudtam volna betolatni. Erre te lazán betolatsz és a legkönnyebb részét cseszed el. Azért büszke vagyok, mert egyrészt nem hittem volna, hogy idáig húzod (szerk.: ismer és tudja, hogy pánikolós vagyok, úgyhogy azt hitte - jogosan -, hogy el fog szakadni a cérna, és az első lehetőségnél árokba/járdára/kocsiba/gyalogosba hajtok), másrészt az a tolatás valami gyönyörű volt."

Teheee~ 4laugh

Ritkán dicsér meg a muki, úgyhogy képtelen voltam nem vigyorgás nélkül kiszállni végül az autóból. Miután kiszállt a vizsgabiztos, és kettesben autókáztunk vissza a tanulópályára, kifejtette a problémám, hogy szerinte én bepánikoltam és "minél hamarabb túl akartam lenni a dolgon".
És vááá, mennyire igaza volt...

WALL OF TEXT POWA!!

Obi Aoi
Elvileg - lett állásom juhé!

Hatalmas gratula!!
PostPosted: Sat Mar 24, 2012 1:37 pm

Molylepke
Obi Aoi

Hatalmas gratula!!

Köszi biggrin Bár picit izgulok, milyen lesz. Hat munkanap egy héten... remélem nem fogok kinyúlni tőle... .sweat: Rosszabb esetben beiktatok 1-2 szabadnapot, amikor lehet... (Esetleg.)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Mar 24, 2012 3:15 pm

Obi Aoi
Molylepke
Obi Aoi

Hatalmas gratula!!

Köszi biggrin Bár picit izgulok, milyen lesz. Hat munkanap egy héten... remélem nem fogok kinyúlni tőle... .sweat: Rosszabb esetben beiktatok 1-2 szabadnapot, amikor lehet... (Esetleg.)

Várj, ezt értelmeznem kell...
Hat munkanapod van egy héten... és ezért TE fizetsz? O____o

Vagy először elvégzed nekik a tanfolyamot, és utána jön ez a hajsza?
Remélem ilyen követelmények után nem minimálbért kapsz majd...
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games