Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ann_Miho

PostPosted: Thu Oct 20, 2005 9:33 am

Vykk
Ann_Miho
Vykk
FeaRan

a juz niedlugo obejrze Elfen Lied..zabil mnie opening..kiedy zobaczylam obrazy Klimta wplecione w animacje, rozplynelam sie..^^
Elfen Lied jest super....Nyu jest slodka i to bylo pierwsze nyu kture mi sie spodobalo na smierc twisted ... a gdyby tego bylo malo mam oavke czy ajk kto woli bonus do serii DVD czyli 14 odcinek do serii opowiadajacy o zaprzyjaznieniu sie Nany z Nyu...

Nyu jest slodka whee heart xd rofl mrgreen
stare heee stare
no co?? talk2hand

przeciez Nyu jest slodziutka blaugh ^^ mrgreen
taa tak samo się zachwycałeś Heeroxem prawda Vykkusiu question question rofl rofl blaugh heart
PostPosted: Thu Oct 20, 2005 1:43 pm

Ann_Miho
Vykk
no co?? talk2hand

taa tak samo się zachwycałeś Heeroxem prawda Vykkusiu question question rofl rofl blaugh heart
a ja go widdzialem a ty-y niee-e blaugh

Vykk

Raticiel

PostPosted: Fri Oct 21, 2005 11:49 pm

Ann_Miho
Vykk
Ann_Miho
Vykk
FeaRan

a juz niedlugo obejrze Elfen Lied..zabil mnie opening..kiedy zobaczylam obrazy Klimta wplecione w animacje, rozplynelam sie..^^
Elfen Lied jest super....Nyu jest slodka i to bylo pierwsze nyu kture mi sie spodobalo na smierc twisted ... a gdyby tego bylo malo mam oavke czy ajk kto woli bonus do serii DVD czyli 14 odcinek do serii opowiadajacy o zaprzyjaznieniu sie Nany z Nyu...

Nyu jest slodka whee heart xd rofl mrgreen
stare heee stare
no co?? talk2hand

juz to tutaj kiedys chyba pisalam, ale nie szkodzi, napisze jeszcze raz... ELFEN LIED RLS 4laugh heart
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 4:55 am

Raticiel
juz to tutaj kiedys chyba pisalam, ale nie szkodzi, napisze jeszcze raz... ELFEN LIED RLS 4laugh heart
true true rofl heart xd

Vykk

opcy

PostPosted: Sat Oct 22, 2005 8:21 am

Vykk
Raticiel
true true rofl heart xd
a ja sie kategorycznie nie zgodze.........
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 12:59 pm

opcy
Vykk
Raticiel
true true rofl heart xd
mnie sie podoba nie tylko ze wzgledu na sama krwistosc i mnoznosc sccen typu horrrrorrrrr-und-ghhrrrrroozzzza...ale takze ze wzgledu na glebokosc psychiki bohaterow i zaleznosci miedzy nimi

Vykk

opcy

PostPosted: Sat Oct 22, 2005 1:03 pm

Vykk
opcy
Vykk
Raticiel
true true rofl heart xd
mnie sie podoba nie tylko ze wzgledu na sama krwistosc i mnoznosc sccen typu horrrrorrrrr-und-ghhrrrrroozzzza...ale takze ze wzgledu na glebokosc psychiki bohaterow i zaleznosci miedzy nimi
a mi sie niepodoba z powodu nieuzasadnionej krwistosci i debilnej 'psychiki' bohaterow....... rofl
PostPosted: Sat Oct 22, 2005 3:29 pm

opcy
Vykk
opcy
Vykk
Raticiel
true true rofl heart xd
a mi sie niepodoba z powodu nieuzasadnionej krwistosci i debilnej 'psychiki' bohaterow....... rofl
krwistrosc jest nieuzasadniona...ale samo zabijanie i brutalnosc jest uwarunkoiwana generycznie i psychicznie a z tego wynika ze maja zjebana psychike a dlaczego??to trzeba samemu zobaczyc jak kazda z osob odlania ja kawalek po kawalku blaugh

Vykk

Raticiel

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:03 am

opcy
Vykk
opcy
Vykk
Raticiel
true true rofl heart xd
kazdy ma prawo do swej opinii... mnie poruszyla najbardziej scenka w ktorej perfidne smarkacze morduja szczeniaka... i wogole caly epizod o dziecinstwie Lucy... to jak elegancko przedstawiono tam przewrotnosc ludzkiej natury. No i absolutne perelki w stylu "aaaa! noga ci odpadla!!!" i te fazy, taki czarny humorek rozluzniajacy atmosfere pirate
PostPosted: Sun Oct 23, 2005 4:06 am

Raticiel
kazdy ma prawo do swej opinii... mnie poruszyla najbardziej scenka w ktorej perfidne smarkacze morduja szczeniaka... i wogole caly epizod o dziecinstwie Lucy... to jak elegancko przedstawiono tam przewrotnosc ludzkiej natury. No i absolutne perelki w stylu "aaaa! noga ci odpadla!!!" i te fazy, taki czarny humorek rozluzniajacy atmosfere pirate
no wlasnie ale nie zdraczajmy fabuly... razz bo ludziom za duzo poopowiadamy i zepsujemy atmosfere biggrin

UWAZAJ NA CYTATY REBELIANCKA SZUMOWINO

Vykk

Raticiel

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 4:26 am

Vykk
no wlasnie ale nie zdraczajmy fabuly... razz bo ludziom za duzo poopowiadamy i zepsujemy atmosfere biggrin
niom wink i wlasnie klimacik tez byl fajny... ni to mroczny, ni to krfisty, ni to komedia... ale ja lubie takie zabawy mrgreen
mraf, a ja niedlugo ukradne bratu saber marionette j again i zakonczenie (?) Tsukuyomi-Moon Phase 4laugh heart
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 9:06 am

sweatdrop

Ayah_TheMetalMania

sephy clone2

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 10:00 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:04 am

Witam serdecznie jestem nowy na tym forum smile
A tak odnosnie Gundama masz na mysli SEED czy jakas starsza serie. Odnosnie seed-a bardzo fajna seria dobrze pokazane sceny walki, niezly charadesign, calkiem ciekawa fabula(motyw walki dwoch starych przyjaciol).
Ze starszych Gundamow to fajny jest takze Gundam X ale to tylko wtedy gdy nie "razi" cie zbytnio dosc stary rodzaj rysunku ale ogulnie serie bardzo polecam smile

SLIPInh

Vykk

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 7:55 am

haha...sciagam walsnie marie sama XD...o boze sto jest siekanka dopiero XD

a tak btW special do ELfen Lieda RLZ2!!!!!!! xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 30 31 32 33 34 35 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games