|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 3:40 am
Énmeglepődtem mikor megláttam, hogy a pocky milyen tök drága. eek Mondjuk ez nem akadályoz meg abban, hogy megvegyem, de érdekes. Most jól jönne egy sajta, sonkával töltött csirkemell, kukoricás rizssel. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 7:09 am
Sajna ebédre csak egy szendvicset hoztam mert az alattunk lévő céges étteremben nem volt semmi normális.. állandóan kísérletezgetnek - múltkor a rántott sütőtökkel nagyon belenyúltam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 12:52 pm
Sztracsatellás csoki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 1:25 pm
goffry rofl lekvárral meg csokiszósszal meg tejszínhabbal.... fincsa fogyókúrás menü xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 3:40 pm
Kakaóporos tejszínhab, tojásleves, rizs, sajttal töltött pulykamell. Már úgy az utóbbi majdnem fél napban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 17, 2008 3:42 pm
Én, Chilli-t, főztem magamnak utoljára... De, ma csináltam ráment egy nagyobb társaságnak ebédre, előtte, pedig paprikás krumplit és kókusgolyót. Huhh... micsoda nehéz ételek... xd
De, hogy holnap mi lesz ebédre, az egy jó kérdés. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 12:15 pm
rántott cukkini és patiszon majonézzel mmmm~fincsiii heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 1:44 pm
BRASSÓI!!!!! dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 10:56 am
heart PALACSINTA.!!! heart Imádom<3 (jöhet: kakaos.lekváros.) mindebféle. xp apukámmal minden Vasárnap csinálunk. mindenki szereti a családban..főleg én *palacsintakirály* blaugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 10:59 am
Én meg a nutellát. Most is majszolgatom itt a gép mellett. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 11:01 am
azt én is szeretem. heart blaugh deszerencsés vagy . megkívántam. exclaim exclaim exclaim *fej.akinek.folyik.a.nyála* razz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 11:02 am
zöldbabfőzelék! (elment, bár anyukám újított és kaprot tett bele xp utálom az újításokat! )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 11:08 am
iDodi azt én is szeretem. heart blaugh deszerencsés vagy . megkívántam. exclaim exclaim exclaim *fej.akinek.folyik.a.nyála* razz whee MMMMM..... Milyen fincsi! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|