|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:19 am
yota_kun dowiedziałem sie że podobno ma byc nakrecony film "battle angel alita"..i ze (podobno)ma byc rezyserowany przez rezysera "obcego"...nie wiem ile w tym prawdy ale film zapowiadac sie moze ciekawie..prawdopodobna data premiery to 2007 tez obilo mi sie o uszy...a skoro mowa o filmach typu Live to w 2006 ma byc Evangelion...nawet sa juz plakaty...ale kto wie czy to nie bedzie tak jak z DB i Cowboyem Bepopem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 10:57 am
Vykk yota_kun dowiedziałem sie że podobno ma byc nakrecony film "battle angel alita"..i ze (podobno)ma byc rezyserowany przez rezysera "obcego"...nie wiem ile w tym prawdy ale film zapowiadac sie moze ciekawie..prawdopodobna data premiery to 2007 tez obilo mi sie o uszy...a skoro mowa o filmach typu Live to w 2006 ma byc Evangelion...nawet sa juz plakaty...ale kto wie czy to nie bedzie tak jak z DB i Cowboyem Bepopem No ale filmy typu Live nie mają tej magi co normalne anime.Ja tam czekam na Ruchomy zamek howla.Ale NGE w wersji live by się oglądło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 11:12 am
MarcinIII Vykk yota_kun dowiedziałem sie że podobno ma byc nakrecony film "battle angel alita"..i ze (podobno)ma byc rezyserowany przez rezysera "obcego"...nie wiem ile w tym prawdy ale film zapowiadac sie moze ciekawie..prawdopodobna data premiery to 2007 tez obilo mi sie o uszy...a skoro mowa o filmach typu Live to w 2006 ma byc Evangelion...nawet sa juz plakaty...ale kto wie czy to nie bedzie tak jak z DB i Cowboyem Bepopem No ale filmy typu Live nie mają tej magi co normalne anime.Ja tam czekam na Ruchomy zamek howla.Ale NGE w wersji live by się oglądło. NGe w wersji live..jush sie boje ...mam nadzieje ze nie beda brac aniolow z anime..tylko wymysla cos nowego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:00 pm
yota_kun MarcinIII Vykk yota_kun dowiedziałem sie że podobno ma byc nakrecony film "battle angel alita"..i ze (podobno)ma byc rezyserowany przez rezysera "obcego"...nie wiem ile w tym prawdy ale film zapowiadac sie moze ciekawie..prawdopodobna data premiery to 2007 tez obilo mi sie o uszy...a skoro mowa o filmach typu Live to w 2006 ma byc Evangelion...nawet sa juz plakaty...ale kto wie czy to nie bedzie tak jak z DB i Cowboyem Bepopem No ale filmy typu Live nie mają tej magi co normalne anime.Ja tam czekam na Ruchomy zamek howla.Ale NGE w wersji live by się oglądło. NGe w wersji live..jush sie boje ...mam nadzieje ze nie beda brac aniolow z anime..tylko wymysla cos nowego... Nie mogą nic nowego wymyślić bo NGE sie zakończyło chyba ogladałeś End of Eva??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:32 pm
MarcinIII yota_kun MarcinIII Vykk yota_kun dowiedziałem sie że podobno ma byc nakrecony film "battle angel alita"..i ze (podobno)ma byc rezyserowany przez rezysera "obcego"...nie wiem ile w tym prawdy ale film zapowiadac sie moze ciekawie..prawdopodobna data premiery to 2007 tez obilo mi sie o uszy...a skoro mowa o filmach typu Live to w 2006 ma byc Evangelion...nawet sa juz plakaty...ale kto wie czy to nie bedzie tak jak z DB i Cowboyem Bepopem No ale filmy typu Live nie mają tej magi co normalne anime.Ja tam czekam na Ruchomy zamek howla.Ale NGE w wersji live by się oglądło. NGe w wersji live..jush sie boje ...mam nadzieje ze nie beda brac aniolow z anime..tylko wymysla cos nowego... Nie mogą nic nowego wymyślić bo NGE sie zakończyło chyba ogladałeś End of Eva?? mogliby zrobic prequeal...to by sie sprzedalo... a zrobienie czegos innego bazujacego na NGE nie mialaoby wiekszego sensu bo raczej nie zamierzaja nakrecic girlfriend of stell...mam nadzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:41 pm
fajnie by bylo nakrecic GITS...jesli jestesmy w temacie filmow live na podstawie anime...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:43 pm
FeaRan fajnie by bylo nakrecic GITS...jesli jestesmy w temacie filmow live na podstawie anime... no fakt byloby milo...a ja kiedys zylem mysla o DB live...a nie bylo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 12:51 pm
Vykk FeaRan fajnie by bylo nakrecic GITS...jesli jestesmy w temacie filmow live na podstawie anime... no fakt byloby milo...a ja kiedys zylem mysla o DB live...a nie bylo stare to ten...na anime przeprowadzka, czy zostawiamy temat tu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:02 pm
FeaRan Vykk FeaRan fajnie by bylo nakrecic GITS...jesli jestesmy w temacie filmow live na podstawie anime... no fakt byloby milo...a ja kiedys zylem mysla o DB live...a nie bylo stare to ten...na anime przeprowadzka, czy zostawiamy temat tu? xd Moim skromnym zdaniem powinnismy przeprowadzić się na anime bo potem mogą być problemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 1:20 pm
MarcinIII FeaRan Vykk FeaRan fajnie by bylo nakrecic GITS...jesli jestesmy w temacie filmow live na podstawie anime... no fakt byloby milo...a ja kiedys zylem mysla o DB live...a nie bylo stare to ten...na anime przeprowadzka, czy zostawiamy temat tu? xd Moim skromnym zdaniem powinnismy przeprowadzić się na anime bo potem mogą być problemy. mi tam wsio ryba moj topic XD...ale rzeczywiscie to berdziej pochodzi chyba pod topic z anime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:51 pm
Vykk MarcinIII FeaRan Vykk FeaRan fajnie by bylo nakrecic GITS...jesli jestesmy w temacie filmow live na podstawie anime... no fakt byloby milo...a ja kiedys zylem mysla o DB live...a nie bylo stare to ten...na anime przeprowadzka, czy zostawiamy temat tu? xd Moim skromnym zdaniem powinnismy przeprowadzić się na anime bo potem mogą być problemy. mi tam wsio ryba moj topic XD...ale rzeczywiscie to berdziej pochodzi chyba pod topic z anime no niby tak ale wciaz mowa jest rowniesz o filmach biggrin a tak zmieniajac temat polecam film ktory berdzie szedl w niedziele na tv 4o godz 23;10"haus on the hunted hill"kilka scen jest naprawdeniezlych .a sam pomysl-swietny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:00 pm
yota_kun polecam film ktory berdzie szedl w niedziele na tv 4o godz 23;10"haus on the hunted hill"kilka scen jest naprawdeniezlych .a sam pomysl-swietny House jak juz cos xp a film jest super...a motyw koncowy moozyczny jest hardcore'owy Manson i SWEET DREAMS i te gitarki xd xd xd wg mnie to najlepsze co nagral xd xd xd z podobnych filmow polecam tez THE HOUNTED-NIE WSZYSTKIE DOMY RODZA SIE ZLE i jeszcze film na podstawie powiesci Kinga CZERWONA ROZA....obok tego nie mozna przesc obojetnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 5:58 am
yota_kun a w tym momencie ogladam komedie na tvp1 "nic nie widzialem nic nie slyszalem"oto kolejkny przyklad filmu "starego ale jarego" naprawde swietna komedia..moja ulubiona scena; "głuchy(do slepego)-stoj na czatach slepy-jesli ktogos zobacze to bede krzyczal" o tak, to jest film... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 8:15 am
..a wiecie ze teraz maja zamiar poscic"omen'a"w tv (chyba na polsacie)...ciekawe czy wszystkie czesci czy tylko jedynke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|