|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:04 pm
gabusz Igenigen... és kihagytam, amit annyira le akartam írni... hát, persze... az én formám lol Utólag is Boldog Új Évet minden magyar Gaia-s fórumozónak ^^ Nocsak, ezért is kapok aranyat *nyamiii* eek 4laugh Juhhúúúú Neked is BÚÉK-el minden bánatod. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 4:35 pm
gabusz Sziasztok! Végremár magyarok ^^ Nos, bemutatkozás.. ebből sosem voltam jeles, de lássuk csak...
18 éves NŐ(?... maradjunk a LÁNY jelzőnél razz ) lettem decemberben, Pesten lakom, végzős vagyok egy izé..gimiben XD informatikai szakra járok (bár halványlila gőzöm sincs, miért, de ez vanXD) Mostanában kezdek megismerkedni az animékkel, meg az azokhoz kapcsolódó dolgokkal... lassan megy ez így a végzős évben, na de majd suli után twisted lol Nem is tudom, mit írhatnék még... zenei ízlésem változó... "A mosolyom zöld és nyugtató, eredeti bájos, megkapó..." XD Igen, a Zanzibar-t különösen kedvelem a magyar zenekarok közül. Külföldiek közül nemrég szerettem meg nagyon a Paramore-t, illetve régóta rajongok Avril művésznőért xd 3nodding razz Szóval most így kb ennyi. Ha van még valami, amit étfontosságúan fontos lett volna leírnom magamról, jelezd levélben és csak neked elárulom xd Egyébként általában visszahúzódó vagyok. A neten élem ki magam xd xd hehehe Nah, ennyi. Byebye! Gaby eek ezek után nevezed ki magad visszahúzódónak? Na sebaj Üdv a körünk ben és neked is BUÉK! Amúgy mióta vagy Gaias? És a többiek nevében is köszöntelek ^_^ Ja és nyugodtan kapcsolódj bele a topikokba esetleg a fórumainkba.... ÜDv külön is: Medve ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 1:33 am
Tudom hogy már nem aktuális a téma. De Aszem má tudom mi az a bucimaci. xp Sárga medve kék kutyával. És azem én azt is szrettem. sweatdrop Csak igy hirtelen nem ugrot be. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 7:26 am
sgergely Tudom hogy már nem aktuális a téma. De Aszem má tudom mi az a bucimaci. xp Sárga medve kék kutyával. És azem én azt is szrettem. sweatdrop Csak igy hirtelen nem ugrot be. sweatdrop azaz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:27 am
Medvelaszlo: hmm. Írtam azt is, hogy a neten élem ki magam 3nodding xd Hihihi ^^ És bocsi, hogy csak ritkán tűnök fel, csak közben folynak a próbaérettségik... Na pussz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:48 am
Fúú, mennyi magyar!! xd Ágó Anikó vagyok, Lőrinciről. Ami Hatvan mellett van. Főiskolás vagyok, de imádok itt lógni. Ez egy klassz hely. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 8:51 am
gabusz Medvelaszlo: hmm. Írtam azt is, hogy a neten élem ki magam 3nodding xd Hihihi ^^ És bocsi, hogy csak ritkán tűnök fel, csak közben folynak a próbaérettségik... Na pussz ^^ Nem baj és tudom láttam hogy írtad csak fura... Amúgy most lesz mindenkinek vizsga, kivéve Szoftot aki tanár..... Én is vizsgázok latinul a növényekből....(csak laza 250 db) gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 9:05 am
Mi-mikoo Fúú, mennyi magyar!! xd Ágó Anikó vagyok, Lőrinciről. Ami Hatvan mellett van. Főiskolás vagyok, de imádok itt lógni. Ez egy klassz hely. 3nodding Te is? Én is Lőrinci vagyok!!! Én a Lőrinci erdő mellet razz Amúgy üdv köztünk mióta vagy a Gaián?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 9:05 am
Üdv minden új tagnak wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 9:15 am
Medvelaszlo Mi-mikoo Fúú, mennyi magyar!! xd Ágó Anikó vagyok, Lőrinciről. Ami Hatvan mellett van. Főiskolás vagyok, de imádok itt lógni. Ez egy klassz hely. 3nodding Te is? Én is Lőrinci vagyok!!! Én a Lőrinci erdő mellet razz Amúgy üdv köztünk mióta vagy a Gaián? Jesszuskám. Na erre mondják, hogy kicsi a világ. xd Hol laksz? 659 napos vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 9:34 am
Mi-mikoo Medvelaszlo Mi-mikoo Fúú, mennyi magyar!! xd Ágó Anikó vagyok, Lőrinciről. Ami Hatvan mellett van. Főiskolás vagyok, de imádok itt lógni. Ez egy klassz hely. 3nodding Te is? Én is Lőrinci vagyok!!! Én a Lőrinci erdő mellet razz Amúgy üdv köztünk mióta vagy a Gaián? Jesszuskám. Na erre mondják, hogy kicsi a világ. xd Hol laksz? 659 napos vagyok. Most utánadnéztem, mégsem olyan kicsi a világ. Te pestszentlőrinci vagy. Én meg simán lőrinci. biggrin Kb 60 km-re pesttől. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 9:43 am
Fuhuhuhuhuhuhúúúúúúúú!!!!!!!!!! Sok uj tag! blaugh Juhuhuhuhuhúúúúúúúú!!! whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 10:04 am
Medvelaszlo Nem baj és tudom láttam hogy írtad csak fura... Amúgy most lesz mindenkinek vizsga, kivéve Szoftot aki tanár..... Én is vizsgázok latinul a növényekből....(csak laza 250 db) gonk Fura..? eek Hmm.. Oké. rolleyes Umm... sok sikert mindenkinek a vizsgákhoz ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 10:56 am
gabusz Medvelaszlo Nem baj és tudom láttam hogy írtad csak fura... Amúgy most lesz mindenkinek vizsga, kivéve Szoftot aki tanár..... Én is vizsgázok latinul a növényekből....(csak laza 250 db) gonk Fura..? eek Hmm.. Oké. rolleyes Umm... sok sikert mindenkinek a vizsgákhoz ^^ heart Neeeeeeeeee gonk Ne kívánj sok sikert, mert az nem jó, inkább kéz és láb törést. Üdv Új tagok!!! Vizsgázó bajtársaim ( xd ) felejtsétek el a sok sikert, és kívánok mindenkinek kéz és láb törést és egy nagy kalap kakit. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 1:06 pm
Mi-mikoo Mi-mikoo Medvelaszlo Mi-mikoo Fúú, mennyi magyar!! xd Ágó Anikó vagyok, Lőrinciről. Ami Hatvan mellett van. Főiskolás vagyok, de imádok itt lógni. Ez egy klassz hely. 3nodding Te is? Én is Lőrinci vagyok!!! Én a Lőrinci erdő mellet razz Amúgy üdv köztünk mióta vagy a Gaián? Jesszuskám. Na erre mondják, hogy kicsi a világ. xd Hol laksz? 659 napos vagyok. Most utánadnéztem, mégsem olyan kicsi a világ. Te pestszentlőrinci vagy. Én meg simán lőrinci. biggrin Kb 60 km-re pesttől. xd Jaa bocsi csak nálunk itt mi csak simán Lőrinc-nek hívjuk...már-már természetesnek vesszük... Gabusz: A furit pozítívan gondoltam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|