|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:41 am
... uh...... a ty ciagle z tym linkiem xd wstaw go w sygnaturkę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:41 am
wired_Yuki ... uh...... a ty ciagle z tym linkiem xd no a jak inaczej xd heart hieh..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:42 am
Falcone Cirilla Falcone Cirilla witam wszystkich! Sayo! nie poznałam cie... Siema xd my sie chyba jeszcze nie znamy eek question witam, mozliwe... *podaje dłon na przywitanie* Cirilla jestem dla przyjaciół Ciril lub Ciri... a od jak dawno jestes tu dziecko ??????? dziecko? stare nie wiem gdzies tak od połowy sierpnia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:42 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Cirilla witam wszystkich! Sayo! nie poznałam cie... witaj bo jestem w gatkach na szczycie wieży wampirka? xd to co robimy???? xd *wzroosza ramionami* nie wiem... *zaczyna sie bawić kosmykiem wlosoow* xd 'bawi się w losami lethiel'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:43 am
Cirilla Falcone Cirilla Falcone Cirilla witam wszystkich! Sayo! nie poznałam cie... Siema xd my sie chyba jeszcze nie znamy eek question witam, mozliwe... *podaje dłon na przywitanie* Cirilla jestem dla przyjaciół Ciril lub Ciri... a od jak dawno jestes tu dziecko ??????? dziecko? stare nie wiem gdzies tak od połowy sierpnia? to niewiele wcześniej odemnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:43 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Cirilla witam wszystkich! Sayo! nie poznałam cie... witaj bo jestem w gatkach na szczycie wieży wampirka? xd to co robimy???? xd *wzroosza ramionami* nie wiem... *zaczyna sie bawić kosmykiem wlosoow* xd 'bawi się w losami lethiel' hieh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:44 am
eek łał moj brat dal mi kilka (dokladnie cool numerow kawaii sweatdrop xd nr.21,22,23,27,28,30 i 31 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:45 am
Sayokun ... uh...... a ty ciagle z tym linkiem xd wstaw go w sygnaturkę 3nodding jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:45 am
a właśnie słyszałem żę mangazyn umarł czy to prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:46 am
SERAFIN-VAMPIRE a właśnie słyszałem żę mangazyn umarł czy to prawda eek ... umarl??....... o niee......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
www.radiosfera.pl ... od 18 do 20 moja koezanka bembni ... ciekawe co z tego wyniknie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa eek łał moj brat dal mi kilka (dokladnie cool numerow kawaii sweatdrop xd nr.21,22,23,27,28,30 i 31 xd ja zaczałem zbierać od 27 aż do... aż do... potem tylko jak nie miałem na co kasy wydać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE dziecko? stare nie wiem gdzies tak od połowy sierpnia? to niewiele wcześniej odemnie wyprzedziłam cie blaugh SERAFIN, nie wspominaj o mangazynie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:47 am
SERAFIN-VAMPIRE a właśnie słyszałem żę mangazyn umarł czy to prawda tak , juz niejest taki jak kidys , rzeczywistość go zniszczyła crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:47 am
Lethiel SERAFIN-VAMPIRE a właśnie słyszałem żę mangazyn umarł czy to prawda eek ... umarl??....... o niee...... niestety crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|