|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:28 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun xd 'przytula' już nie bende sad mmmmm 'wtula sie' jak cieplutko whee 4laugh xd jak mi dobrze jak radośnie bo mam... hieh... xd *wtoola sie* 4laugh 'przytula' kage: jeszcze nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich
teraz juz jako ja a nie serafin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Holy Sinner Sayokun Lethiel Sayokun xd 'przytula' już nie bende sad mmmmm 'wtula sie' jak cieplutko whee 4laugh xd jak mi dobrze jak radośnie bo mam... orgazm? stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:29 am
Lethiel Holy Sinner Sayokun Lethiel Sayokun xd 'przytula' już nie bende sad mmmmm 'wtula sie' jak cieplutko whee 4laugh xd jak mi dobrze jak radośnie bo mam... orgazm? stare stare xp xp xp A ty co tak pochmurnie patrzysz..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:30 am
Falcone Witam wszystkich teraz juz jako ja a nie serafin xd helo *podbiega i przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:30 am
Falcone Witam wszystkich teraz juz jako ja a nie serafin xd hejka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:31 am
Falcone Witam wszystkich teraz juz jako ja a nie serafin xd cze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:32 am
Falcone Witam wszystkich teraz juz jako ja a nie serafin xd witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:32 am
DObra.. teraz już napewno ide crying ... dzisiaj już mnie nie będzie.. ani jutro/a ni pojutrze................ pa! * nagle wokułniego pojawiła sie mgła i zniknoł?*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:33 am
witam wszystkich! Sayo! nie poznałam cie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:33 am
Labudziak DObra.. teraz już napewno ide crying ... dzisiaj już mnie nie będzie.. ani jutro/a ni pojutrze................ pa! * nagle wokułniego pojawiła sie mgła i zniknoł?* sad ....... lol.. nie smutaj !! chcemy zebyś zostal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 8:34 am
Labudziak DObra.. teraz już napewno ide crying ... dzisiaj już mnie nie będzie.. ani jutro/a ni pojutrze................ pa! * nagle wokułniego pojawiła sie mgła i zniknoł?* papa *macha łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|