Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 317 318 319 320 321 322 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Fuzja

PostPosted: Fri Feb 29, 2008 2:48 pm

Adai boy
Dariia
http://img511.imageshack.us/img511/5249/mycl8.jpg a tu taki mix

ladnie razem wygladacie :]
dziekuje :*
PostPosted: Sat Mar 01, 2008 5:16 am

hmm... tutaj też mnie dawno nie było wink

Najnowsze jakie mam - koło wydziału wink

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Irinn

Owiec

PostPosted: Sat Mar 01, 2008 10:23 am

Dariia
http://img511.imageshack.us/img511/5249/mycl8.jpg a tu taki mix
ile chcecie za psa?
PostPosted: Sat Mar 01, 2008 1:03 pm

Daria ty bardzo łądne zdjecia, ale ten twój men ma lepsze nie z profilu tylko tak na prosto. ; p

poza tym emo to emo. czarno czarno okolczykowanie i w ogole. to chyba nie powinno cie dziwic ze Beeczus tak napisał. w sumie to optuje z nim.

dzięki Julka. a kubek nie mój wiec nie ma kraśc ; p cupnapperki biggrin

Terrorystka Frania

Fuzja

PostPosted: Sat Mar 01, 2008 2:00 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. maj smajli whee nowy nabytek kolczykowy heart dziś robiony.
PostPosted: Sat Mar 01, 2008 5:40 pm

Dariia
maj smajli whee nowy nabytek kolczykowy heart dziś robiony.
Wszystko pięknie, wszystko cacy, jesteś młodą dosyć ładną dziewczynką i kolczyki Ci pasują. Tylko wyjmij je przed 18

Koleżanka z roku też miała swego czasu fioła na punkcje kolczyków, ale potem jej się znudziło i na dzień dzisiejszy ma śliczne dziurki wokół uszka i jeszcze fajniejszą w brwi, polikach i wardze o tunelach w uszach nie wypowiem się.

Jeżeli masz wrażliwą skórę to zastanów się czy warto ryzykować późniejszym oszpeceniem.

Krótka przemowa:
Ciało to obudowa którą dostajemy na całe życie. Wraz z wiekiem obumierają nasze komórki a na ich miejsce powstają nowe. Również z wiekiem maleje nam wydolność fibroblastów odpowiedzialnych za włókna kolagenowe.
Nie przesadź więc z tymi kolczykami xp

Owiec

Fuzja

PostPosted: Sun Mar 02, 2008 4:24 am

Owiec
Dariia
maj smajli whee nowy nabytek kolczykowy heart dziś robiony.
Wszystko pięknie, wszystko cacy, jesteś młodą dosyć ładną dziewczynką i kolczyki Ci pasują. Tylko wyjmij je przed 18

Koleżanka z roku też miała swego czasu fioła na punkcje kolczyków, ale potem jej się znudziło i na dzień dzisiejszy ma śliczne dziurki wokół uszka i jeszcze fajniejszą w brwi, polikach i wardze o tunelach w uszach nie wypowiem się.

Jeżeli masz wrażliwą skórę to zastanów się czy warto ryzykować późniejszym oszpeceniem.

Krótka przemowa:
Ciało to obudowa którą dostajemy na całe życie. Wraz z wiekiem obumierają nasze komórki a na ich miejsce powstają nowe. Również z wiekiem maleje nam wydolność fibroblastów odpowiedzialnych za włókna kolagenowe.
Nie przesadź więc z tymi kolczykami xp
wiem wiem ;d juz mam blizne na nosku. a tunele sie kurcza do normalnych rozmiarow jak sie je robi powolutku i stopniowo.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. tu wyrazniej widac moje malenstwo heart
PostPosted: Sun Mar 02, 2008 11:33 am

Dariia

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. tu wyrazniej widac moje malenstwo heart
imho nowe malenstwo jest obrzydliwe i niewidoczne, pki nie wykrzywisz ryja jak Tola z B27...

EvilYuki
Crew

Fuzja

PostPosted: Sun Mar 02, 2008 11:51 am

EvilYuki
Dariia

imho nowe malenstwo jest obrzydliwe i niewidoczne, pki nie wykrzywisz ryja jak Tola z B27...
ano smile
a po co ma byc go widac?? zrobilam go dla siebie, to moj maluszek heart
i nie ryja, nie pozwalaj sobie 3nodding
PostPosted: Sun Mar 02, 2008 12:09 pm

Dariia
EvilYuki
Dariia

ano smile
pozwalam sobie, bo "wykrzywiac ryja jak tola" to prawie przyslowie :<

EvilYuki
Crew

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Mar 02, 2008 12:16 pm

EvilYuki
Dariia
EvilYuki
Dariia

ano smile

Te, ja się zgadzam 100% no!
PostPosted: Sun Mar 02, 2008 1:17 pm

EvilYuki
Dariia
EvilYuki
Dariia

ano smile
nie slyszalam tego jeszcze

Fuzja

Owiec

PostPosted: Sun Mar 02, 2008 3:15 pm

Dariia
wiem wiem ;d juz mam blizne na nosku. a tunele sie kurcza do normalnych rozmiarow jak sie je robi powolutku i stopniowo.
Więc życzę Ci umiaru.... we wszystkim trzeba mieć umiar.. no!
W kolczykach też i w jedzeniu makaronu też xp
PostPosted: Tue Mar 04, 2008 10:33 am

znalazlam na starym dysku, piesek nie moj, wtedy byla ladna.. teraz jest biedna bo spasiona :/
PoirlandzkaBladosc pozniej jeszcze zdazylam zlapac slonce wiec na szczescie nie jest tak potwornie ^^'

mam nadzieje ze tym razem moja fota nie wywola kontrowersji klutni i wszechobecjej niecheci wszystkich do siebie nawzajem
*dyg*

Lethiel

Tipsy Lunatic

Fuzja

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 4:58 am

ja tez chetnie bym sie poopalala. blada jestem jak sciana o:
http://img178.imageshack.us/img178/3774/mikilg0.jpg
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 317 318 319 320 321 322 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games