|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 2:48 pm
Adai boy Dariia http://img511.imageshack.us/img511/5249/mycl8.jpg a tu taki mix ladnie razem wygladacie :] dziekuje :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 5:16 am
hmm... tutaj też mnie dawno nie było wink Najnowsze jakie mam - koło wydziału wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 10:23 am
Dariia http://img511.imageshack.us/img511/5249/mycl8.jpg a tu taki mix ile chcecie za psa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 1:03 pm
Daria ty bardzo łądne zdjecia, ale ten twój men ma lepsze nie z profilu tylko tak na prosto. ; p
poza tym emo to emo. czarno czarno okolczykowanie i w ogole. to chyba nie powinno cie dziwic ze Beeczus tak napisał. w sumie to optuje z nim.
dzięki Julka. a kubek nie mój wiec nie ma kraśc ; p cupnapperki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 2:00 pm
 maj smajli whee nowy nabytek kolczykowy heart dziś robiony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 5:40 pm
Dariia maj smajli whee nowy nabytek kolczykowy heart dziś robiony. Wszystko pięknie, wszystko cacy, jesteś młodą dosyć ładną dziewczynką i kolczyki Ci pasują. Tylko wyjmij je przed 18 Koleżanka z roku też miała swego czasu fioła na punkcje kolczyków, ale potem jej się znudziło i na dzień dzisiejszy ma śliczne dziurki wokół uszka i jeszcze fajniejszą w brwi, polikach i wardze o tunelach w uszach nie wypowiem się. Jeżeli masz wrażliwą skórę to zastanów się czy warto ryzykować późniejszym oszpeceniem. Krótka przemowa: Ciało to obudowa którą dostajemy na całe życie. Wraz z wiekiem obumierają nasze komórki a na ich miejsce powstają nowe. Również z wiekiem maleje nam wydolność fibroblastów odpowiedzialnych za włókna kolagenowe. Nie przesadź więc z tymi kolczykami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 4:24 am
Owiec Dariia maj smajli whee nowy nabytek kolczykowy heart dziś robiony. Wszystko pięknie, wszystko cacy, jesteś młodą dosyć ładną dziewczynką i kolczyki Ci pasują. Tylko wyjmij je przed 18 Koleżanka z roku też miała swego czasu fioła na punkcje kolczyków, ale potem jej się znudziło i na dzień dzisiejszy ma śliczne dziurki wokół uszka i jeszcze fajniejszą w brwi, polikach i wardze o tunelach w uszach nie wypowiem się. Jeżeli masz wrażliwą skórę to zastanów się czy warto ryzykować późniejszym oszpeceniem. Krótka przemowa: Ciało to obudowa którą dostajemy na całe życie. Wraz z wiekiem obumierają nasze komórki a na ich miejsce powstają nowe. Również z wiekiem maleje nam wydolność fibroblastów odpowiedzialnych za włókna kolagenowe. Nie przesadź więc z tymi kolczykami xp wiem wiem ;d juz mam blizne na nosku. a tunele sie kurcza do normalnych rozmiarow jak sie je robi powolutku i stopniowo.  tu wyrazniej widac moje malenstwo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 11:33 am
Dariia  tu wyrazniej widac moje malenstwo heart imho nowe malenstwo jest obrzydliwe i niewidoczne, pki nie wykrzywisz ryja jak Tola z B27...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 11:51 am
EvilYuki Dariia  tu wyrazniej widac moje malenstwo heart imho nowe malenstwo jest obrzydliwe i niewidoczne, pki nie wykrzywisz ryja jak Tola z B27... ano smile a po co ma byc go widac?? zrobilam go dla siebie, to moj maluszek heart i nie ryja, nie pozwalaj sobie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 12:09 pm
Dariia EvilYuki Dariia  tu wyrazniej widac moje malenstwo heart imho nowe malenstwo jest obrzydliwe i niewidoczne, pki nie wykrzywisz ryja jak Tola z B27... ano smile a po co ma byc go widac?? zrobilam go dla siebie, to moj maluszek heart i nie ryja, nie pozwalaj sobie 3nodding pozwalam sobie, bo "wykrzywiac ryja jak tola" to prawie przyslowie :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 12:16 pm
EvilYuki Dariia EvilYuki Dariia  tu wyrazniej widac moje malenstwo heart imho nowe malenstwo jest obrzydliwe i niewidoczne, pki nie wykrzywisz ryja jak Tola z B27... ano smile a po co ma byc go widac?? zrobilam go dla siebie, to moj maluszek heart i nie ryja, nie pozwalaj sobie 3nodding pozwalam sobie, bo "wykrzywiac ryja jak tola" to prawie przyslowie :< Te, ja się zgadzam 100% no!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 1:17 pm
EvilYuki Dariia EvilYuki Dariia  tu wyrazniej widac moje malenstwo heart imho nowe malenstwo jest obrzydliwe i niewidoczne, pki nie wykrzywisz ryja jak Tola z B27... ano smile a po co ma byc go widac?? zrobilam go dla siebie, to moj maluszek heart i nie ryja, nie pozwalaj sobie 3nodding pozwalam sobie, bo "wykrzywiac ryja jak tola" to prawie przyslowie :< nie slyszalam tego jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 3:15 pm
Dariia wiem wiem ;d juz mam blizne na nosku. a tunele sie kurcza do normalnych rozmiarow jak sie je robi powolutku i stopniowo.  tu wyrazniej widac moje malenstwo heart Więc życzę Ci umiaru.... we wszystkim trzeba mieć umiar.. no! W kolczykach też i w jedzeniu makaronu też xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 10:33 am
znalazlam na starym dysku, piesek nie moj, wtedy byla ladna.. teraz jest biedna bo spasiona :/ PoirlandzkaBladosc pozniej jeszcze zdazylam zlapac slonce wiec na szczescie nie jest tak potwornie ^^' mam nadzieje ze tym razem moja fota nie wywola kontrowersji klutni i wszechobecjej niecheci wszystkich do siebie nawzajem *dyg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|