|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 4:13 am
és a town-ban a DC átkerült a déli kapuhoz és egy kerék lett ott, nem emberkével kell beszélni
jah és most vettem észre, hogy a div hatását is megváltoztatták, csak egy emberre hat a gyűrű nem mindenkire a térképen.... nem tudom hogy más nagy hatósugarú gyűrű sorsa is ez lett-e én most ezt vettem észre a saját gyűrűim alapján
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 8:49 am
FIGYELEM FIGYELEM Akinek nem küldtem valentin napi ajándékot azt most szóljon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 13, 2010 11:11 am
heart köszönöm az ajándékot heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 14, 2010 9:32 am
Jaja, a tavalyi Valentin nap ünnepén lehetett piros zsákokat kapni bennük jutalommal, vagy fényképpel az adott NPC-ről. Remélem majd idén is lesz valami. Kipróbáltam azt, hogy egy tartalék figurámnak küldtem vele, de semmi cucc. Majd kiderül mi lesz, ha egyáltalán lesz ebből még valami.
Igen, a Barton Townbeli daily chance a zOMG-n valóban átkerült a lenti kapujához kerék formájában, hasonlít az egykori Skittles kerékre. Szerintem jó így is. Nálam is egy gyűrű hatása más, a Coyote-és, vagy melyik, ami kék farkasos. Nem értem miért változtatták ilyenre, hogy csak 1 kijelölt felhasználóra hat és közben rám, meg a többiekre ott nem. Ez nem igazán tetszik, na mindegy, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 8:12 am
Tudja valaki hogy a pálya választáson az írásbelin ilyen IQ teszt lesz e vagy ilyen iskolai dolgozatként felel meg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 8:31 am
a pálya választáson általában érdeklődést kérdeznek, meg személyiségfelmérés szerű lesz inkább (hobbi, viselkedés, világszemlélet)
asszem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 8:56 am
Az érdekes... pedig önéletrajzban is lehet/kell(?) érdeklődési kört meg 1-2 hobbit sorolni. Tudtommal legalábbis.
3 dolog még:
Holnap és pénteken fősulis 2 éves szakképzésem záróvizsgája lesz szorítsatok! sweatdrop (szakdogavédés és szóbelik)
Lett egy új "hangout", Alíz Csodaországos és a Kalapos kalapját lehet ott kapni (bár gondolom már "belebotlottatok")
Kaptam egy értelmes levelet egy ismeretlentől, ennyi volt: evil evil !! Kérdezem mi a baja erre meg "nothing... er...". Kész. Más is kapott már marhaságot (ami NEM jelszókicsalás?) Bocsánat csak kíváncsi vagyok sweatdrop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 9:01 am
velem fordult már elő....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 9:02 am
napsugar velem fordult már elő.... Értem. Oks. Hozzáadás Alízhoz: üveget is lehet kapni a trailerért.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 10:50 am
valaki nem tudja véletlenül, hogy mennyi az aukciók átfutási ideje? mert lassan egy órája megnyertem elvileg egy aukciót, amiről igazából nem kaptam értesítést, és most se a pénzem nincs meg se a tárgy... erről az aukcióról lenne szó....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 12:38 pm
A buff gyűrűk alapból a kijelölt személyre hat és annak, - ha van - csapatára. @napsugar: Nem tudom sajna, de félő, hogy buktad a pénzt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 17, 2010 1:46 pm
megnéztem fórumon... nem csak nekem vannak problémáim, más is így jrt, olvastam hogy csak lassabban dolgozza fel a server az adatokat, de megkapják ez emberek ált másnap a cuccaikat.... jah és nem csak az aukciókra vonatkozik, inkább a lejárt market tárgyak nem kerülnek vissza a gazdáikhoz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 18, 2010 5:28 am
Lurzt FIGYELEM FIGYELEM Akinek nem küldtem valentin napi ajándékot azt most szóljon Köszönöm az ajándékot heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 19, 2010 12:32 pm
Lurzt FIGYELEM FIGYELEM Akinek nem küldtem valentin napi ajándékot azt most szóljon Így utólag én is szeretném megköszönni... redface Elnézést, nem gyakran nézem az üzeneteimet, akármennyire kirakja ilyen popup-szerűségbe... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 20, 2010 10:42 am
Izé-bizé.... egy random kérdés Oo írt nekem egy gyerek hogy szívesen Trade-elne velem (megnevezve a dolokat mit mire) érdemes belevágni vagy inkább ne? Oo Nektek mi a tapasztalotok ezzel kapcsolatban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|