|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:46 am
lol jush jestem... rozloczylo mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:46 am
cześć Wilczku heart :* :* :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:48 am
Sayokun zieew 'zasypia na foteliku' *przytula* nie śpioolkaj !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:50 am
Lethiel Sayokun zieew 'zasypia na foteliku' *przytula* nie śpioolkaj !! 'przewraca się na drógi bok' jeszcze chwilkę... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:51 am
Sayokun Lethiel Sayokun zieew 'zasypia na foteliku' *przytula* nie śpioolkaj !! 'przewraca się na drógi bok' jeszcze chwilkę... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *przelazi na droogą strone fotelika* nio nie śpioolakj sad *calooje w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:51 am
xd heh zycie , zycie jest trudne , a zwłaszcza dla kbiet crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:52 am
Omega Sun cześć Wilczku heart :* :* :* cześć kochanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun zieew 'zasypia na foteliku' *przytula* nie śpioolkaj !! 'przewraca się na drógi bok' jeszcze chwilkę... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *przelazi na droogą strone fotelika* nio nie śpioolakj sad *calooje w policzek* zzzzzzzzz um um 'budzi się' co się dzieje???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh zycie , zycie jest trudne , a zwłaszcza dla kbiet crying wiem. ale ciom poradzimy sad ... musimy być silne i tyle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:53 am
Sayokun zzzzzzzzz um um 'budzi się' co się dzieje??? *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:55 am
Lethiel heh zycie , zycie jest trudne , a zwłaszcza dla kbiet crying wiem. ale ciom poradzimy sad ... musimy być silne i tyle 3nodding kobiety mają owiele silniejsz ą psychikę niż meszczyzni , tak słyszałam dziekuję BEE WOLF za pomoc pieniężną !!!! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:55 am
Lethiel heh zycie , zycie jest trudne , a zwłaszcza dla kbiet crying wiem. ale ciom poradzimy sad ... musimy być silne i tyle 3nodding no coz tak bywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:56 am
BeeWolf Omega Sun cześć Wilczku heart :* :* :* cześć kochanie heart Ej Bee co masz tak mało ciuchów ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|